Jump to content

seloner

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About seloner

  • Γενέθλια 18/03/1994

seloner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Λοιπον εδω και δυο μερες εχω το corsair στα χερια μου και εχω να πω μονο πολυ καλα λογια!Πραγματικα απιστευτο.Οι red διακοπτες προσωπικα μου ειναι πιο βολικοί.Τελικα ειναι υποκειμενικη επιλογη τι διακοπτες προτιμαει κανεις.
  2. Ναι οντως ειναι αρκετα διαφορετικοι.Δυστηχως δεν εχω βρει το k 70 με brown που πιστευω θα ηταν η μεση λυση.Θα παω για τα red οπως τα βλεπω γιατι το keyboard παει πιο πολυ για gaming αν και παω λιγο στα τυφλα!
  3. Καλησπερα παιδια !Εχω αποφασισει να παρω το k70 της corsair αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να παρω αυτο με τα red switches ή με τα blue!Εχω δοκιμασει τα blue και σχετικα με εχουν βολεψει αλλα ισως τα red θα ηταν καλυτερα για gaming (LOL,cs).Εχει κανεις δοκιμασει red switches και τι γνωμη εχει;Εχω δει αρκετα reviews αλλα δεν μπορω να αποφασισω.Υπαρχει καποιο μαγαζι που εχει keyboard με red switches για να δοκιμασω;Ευχαριστω για την βοηθεια.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.