Jump to content

alfagamma

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About alfagamma

  • Γενέθλια 13/12/1963

alfagamma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. alfagamma

    LG G2

    Όλες οι ΜΜ είναι ακόμα beta, θέλουν χρόνο για να τις στρώσουν, Προς το παρόν εγώ βολεύτηκα με την Google edition, πλήρης και γρήγορη, όταν οι 6αρες στρώσουν βλέπουμε.
  2. alfagamma

    LG G2

    Τελικα χθες το βραδυ εβαλα την google edition 1.2, εχει μια πιο καθαρη μορφη, με καποια πραγματα απο google stock, καποια πραγματα της LG, αλλα εχει πολυ smooth συμπεριφορα, αρκετα σβελτη (θυμιζει AOSP) και στην ουσια δεν μου λειπει τιποτα. τωρα θα δω τις επομενες 2-3 μερες το θεμα μπαταριας και αν ειναι καλη με βλεπω να μενω εδω μεχρι να βγει καποια νεοτερη (περιμενω 5.1 με LG εφαρμογες )
  3. alfagamma

    LG G2

    Εγώ επέλεξα αυτήν με τα καλούδια από το v10. Πριν είχα 5.1.1 .... Slimsaber blisspop & tesla
  4. alfagamma

    LG G2

    Το έχω διαβάσει αυτό, το κακό είναι άλλο, είναι πολύ χάλια η ρομ πολύ αργή και λαγκάρει υπερβολικά. Πολλές φορές πατάω να ανοίξει μια εφαρμογή και αργεί τόσο που δεν ξέρω αν πάτησα ή όχι...
  5. alfagamma

    LG G2

    Αυτόν φοράει ήδη τον 14.
  6. alfagamma

    LG G2

    Εγω εβαλα σημερα την Thunder 2.3 meta apo 2-3 μηνες με cm based (Blisspop, slimsaber, tesla). μου ειχε λειψει το LG look .... Σε πρωτη φαση φαινεται αρκετα καλη, εβαλα την μεσαια, οχι την φουλ ουτε την γυμνη και βλεπω οτι εχει αρκετα χαρακτηριστικα που τα εβαζα εξτρα. δειχνει αρκετα γρηγορη, οχι σαν τις CM based ομως και απο αυριο θα δω τι λεει απο μπαταρια.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.