Jump to content

Cerebrus

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Cerebrus

  1. Cerebrus

    e-shop ....μεντολες ...

    Για τις 2 εβδομάδες το αφήνω ασχολίαστο...! Αν καταλαβα καλα ομως δεν την εχεις αγορασει απο το eshop σωστα ? Αν δεν την ειχες αγορασει απο εκει για ποιο λόγο να υποστούν αυτοί τα μεταφορικά ? εκτος αν σου ελεγαν οτι μπορούν με καποια χρεωση.εκει το θεωρω σωστο. Υ.Γ παιδια ξαναλεω δεν δουλευω στο eshop για να το υπερασπίζομαι αλλα εχω απογοητευτεί λίγο με τον κόσμο.Εχουμε ακομα κάποιες νοοτροπίες που ειχαν οι πατεράδες μας ακομα και οι παππούδες μας.
  2. Cerebrus

    e-shop ....μεντολες ...

    Με τις online παραγγελίες...μου εφεραν πάλι απο τον Κωτσόβολο ενα πλυντήριο ρουχων και του ειπα δεν υπογράφω το χαρτί παραλαβής αν δεν το δω πρωτα.δεν με νοιαζει αν εχεις καπου να πας αλλα γουρουνι στο σακι δεν παίρνω.Πάντα υπάρχει λύση. Δεν πληρωνεις αν δεν το δεις. Δεν έχετε καταλάβει κάτι.Ενα κατάστημα οποιοδήποτε έτσι όπως παρέχει στον πελάτη του εγγύηση έτσι παρέχει εγγύηση και ο εκάστοτε προμηθευτής στον πελάτη του ( πχ e-shop ). Αν εγω πχ εγω μια LG οθονη και την πάνω με ενα καμμενο Pixel στο e-shop [ παράδειγμα ειναι ] το e-shop θα ρωτησει την LG αν το καλύπτει η οχι. Αν πει οκ το eshop δεν μπαινει μεσα γιατι οπως ειπα εχει και αυτο εγγυηση. Οποτε η εγγυηση δεν εχει να κανει με το καταστημα αλλα με τον κατασκευαστη.Αλλα αν πει οχι η LG το καταστημα δεν ειναι υποχρεωμένο να υποστεί το κοστος της αντικαταστασης ακομα και αν ο πελατης αφηνει καθε εβδομαδα 1000.Αλλο το αν θελει...
  3. Cerebrus

    e-shop ....μεντολες ...

    καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Επειδή είμαι και εγώ υπάλληλος [ οχι στο eshop βέβαια ] θα κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου. Στην πρώτη σελίδα αναφέρει ο φίλος ότι πήρε μητρική και όταν την πήγε στο σπίτι του είδε ότι έχει στραβά πινάκια. Αυτό είναι μεγάλο λάθος. Υποχρέωση του πελάτη είναι πριν φύγει από το κατάστημα να δει το προϊόν του αν είναι σε καλή κατάσταση. Πχ. Αγόρασα πρόσφατα απο τον Κωτσόβολο μια τηλεόραση. Τους είπα σας πειράζει να την ανοιξω εδω μπροστά σας να την δω ? εκεινη δεν ειχαν κανενα προβλημα. Την ανοιξα και ειδα οτι η βαση της ειχε σπάσει και μου την εκαναν αντικατασταση με την μια. Θεωρώ πως αν ειχα παει σπιτι και το εβλεπα οτι δεν μου θα μου την εκαναν αντικατασταση γιατι μπορει να το ειχα κανει και εγω και ΔΙΚΙΟ θα ειχαν. Να τα λέμε οπως ειναι παιδια οχι οτι μας συμφέρει. Οποτε απο την στιγμη που δεν την ειδε ο φιλος οτι εχει στραβα πιν και εφυγε απο το καταστημα ετσι ποιος λεει ( λεμε τωρα ) στο καταστημα οτι δεν πηγε να βαλει τον επεξεργαστη ο πελατης και το εκανε ο ιδιος. Για το αλλο ποστ αυτο με το συστημα και τα ρεστα επειδη κανω και εγω ταμειο ο ταμειας πρεπει να εχει ρεστα γιατι ο πελατης μπορει να παει να συκώσει απο το ΑΤΜ που βγαζει μονο χαρτινα. Αν δεν τoυ χαλασει το eshop γιατι να του χαλασει πχ το περιπτερο. ΑΛλα οχι να πηγαινει και ο αλλος με 50ρικο για 0,90€ παραγγελία γιατι μου εχει συμβεί και του την χάρισα.΄ Όσο για το σύστημα ρε παιδια ελεος.συστημα ειναι μπορει να επεσε το ιντερνετ η κατι αλλο.απο την στιγμη που σου δεινει αποδειξη έστω και χειρογραφη ποιο ειναι το προβλημα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.