Jump to content

Kingakias24

Premium Members
  • Posts

    88
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Kingakias24

  1. Καλησπερα σε ολους  ,

     

    Πριν απο μερικες μερες , μου παραχωρισαν το UPS του τιτλου . Σημερα , το εβαλα στην μπριζα για να το φορτισω αλλα με το που συνδεσα το καλωδιο τροφοδοσιας , αρχισε να κανει εναν περιεργο ηχο ( σαν τον ηχο που κανει ενας μετριτης Γκαιγκερ ) αναβοσβηνοντας τα δυο μπροστινα λαμπακια ( κοκκινα led ) . Ανησυχοντας για το τι γινεται , ανοιξα το ups για να κοιταξω τις μπαταριες ( μπας και ...) . Με μια μιατια δεν υπαρχουν σημαδια μεγαλης φθορας εκτος απο ενα μικρο εξογκωμα σε μια απο τις δυο . Αν φταιει το ups , υπαρχει τροπος διορθωσης, διαφορετικα αν ο ενοχος ειναι οι μπαταριες , αξιζει να τις αντικαταστισω ;

     

     

    Απο κατω εχω δυο φωτογραφιες απο το εξογκωμα ( αν και δεν διακρινεται ευκολα )

    post-55418-0-40121500-1449509642_thumb.j

    post-55418-0-43284900-1449509679_thumb.j

  2. το παιχνίδι όντως είναι καλό αλλά όχι για να παίζεις μόνος και μακριά από την αμερικάνικη ομάδα είναι η ποιο μπουρουχα. έχω μερικές μέρες που το άρχισα αλλά θα το σταματήσω γιατί έχει γίνει και πολύ σπαστικό έχω φτάσει στο 9 λεβελ χωρίς να πληρώσω εννοείτε και παίζω μόνος μου από εκεί και πάνω απλά δεν την παλεύω καθόλου άσε που έκανα το λάθος να αρχίσω με Αμερική και με έχουν διαλύσει τα speedfire και τα yak αλλά εκτός από αυτό είναι πολύ άδικο να τον έχεις μπροστά και να βαράς με p39 aircobra και από πίσω να σε κυνηγούν 3 speedfire και 2 yak 9τ θα το σταματήσω επειγόντως αλλιώς με βλέπω με ψυχοφάρμακα:hehe:

    Υ.Γ. το παιχνίδι έτσι όπως το έχουν φτιάξει είναι αυστηρώς ομαδικό θέλει τακτική και να γνωρίζεις τις δυνατότητες όλων των αεροπλάνων και βέβαια αν δεν πληρώσεις μην περιμένεις και πολλά.

    και θα συμφωνήσω με τον προλαλησαντα από πάνω, +1 για Ρωσία και Αγγλία στο κυνήγημα και στους ελιγμούς είναι τα καλύτερα πρέπει να σου κόβει και λίγο αλλά μιλάω σε γενικές γραμμές

    Φίλε , αρχικά , δεν λέγονται speedfire αλλά spitfire ( για την ακρίβεια supermarine spitfire . Τα αεροπλάνα της Αμερικής , είναι πάρα πολύ καλά απλά πρέπει να ξέρεις πως να τα χρησιμοποιήσεις , παράδειγμα το p39 είναι bomberbuster . Στο παιχνίδι αυτό , πρέπει να ξέρεις πότε να επιτεθείς και πότε όχι . Δεν είναι γιούρια και ό,τι κάνουμε ...... Πρέπει να έχεις στρατηγική . Μπορείς να δεις κάποια tutorials στο youtube για να καταλάβεις τι πρέπει να προσέχεις και από εκεί και πέρα να πράξεις ανάλογα . Μην λες αναλήθειες άμα δεν ξέρεις ακριβώς τι γίνετε . Lets change the subject , υπάρχουν ακόμα άτομα που είναι ενεργά ; Άμα ναι , στείλτε μου ένα πμ για να παίξουμε καμιά μέρα ..... Άντε να καούνε κι άλλοι !

    :jump::jump::jump::jump:

  3. Τα λόγια είναι περιττά για αυτούς τους :innocent:Άγιους :innocent:ανθρώπους και το τιτάνιο έργο τους . Δεν μπορώ να πω πόσο πολύ σας έχω λατρέψει για τον απλό λόγο του ότι χάνετε τον ΙΔΙΟΤΙΚΌ σας χώρο :yes4:για να μπορέσετε να μας ενημερώνεται . Απόλυτο respect για αυτούς τους ανθρώπους και θα ήθελα να προσθέσω ακόμα πως αν μπορούσα και μου δινόταν η ευκαιρία ( στο μέλλον ) θα ήθελα και εγώ να γίνω reviewer :jump::jump:για να μπορώ να ενημερώνω τον κόσμο σαν εσάς . Μπράβο σας για άλλη μια φορά και μην τα παρατάτε .:thank_you2:

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.