Jump to content

Kingakias24

Premium Members
  • Posts

    88
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Kingakias24

  • Γενέθλια 02/05/1997

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Καβαλα

Kingakias24's Achievements

  1. Καλησπερα σε ολους , Πριν απο μερικες μερες , μου παραχωρισαν το UPS του τιτλου . Σημερα , το εβαλα στην μπριζα για να το φορτισω αλλα με το που συνδεσα το καλωδιο τροφοδοσιας , αρχισε να κανει εναν περιεργο ηχο ( σαν τον ηχο που κανει ενας μετριτης Γκαιγκερ ) αναβοσβηνοντας τα δυο μπροστινα λαμπακια ( κοκκινα led ) . Ανησυχοντας για το τι γινεται , ανοιξα το ups για να κοιταξω τις μπαταριες ( μπας και ...) . Με μια μιατια δεν υπαρχουν σημαδια μεγαλης φθορας εκτος απο ενα μικρο εξογκωμα σε μια απο τις δυο . Αν φταιει το ups , υπαρχει τροπος διορθωσης, διαφορετικα αν ο ενοχος ειναι οι μπαταριες , αξιζει να τις αντικαταστισω ; Απο κατω εχω δυο φωτογραφιες απο το εξογκωμα ( αν και δεν διακρινεται ευκολα )
  2. Kingakias24

    990xa η 970a

    +1 και εγω στην δευτερη . Αν και εχω την 970a-ud3 ( λιγο πιο παλια ) ειμαι απολυτα ευχαριστημένος με την μητρικη . Οπως εχει πει καποιος πιο πανω , αμα η διαφορα τιμης ειναι μικρη , πηγενε σε 990xa χωρις δευτερη σκεψη , αλλα να ξερεις πως δεν υπαρχει καποια ουσιαστικη διαφορα .
  3. Kingakias24

    War Thunder : online αερομαχιες !

    Φίλε , αρχικά , δεν λέγονται speedfire αλλά spitfire ( για την ακρίβεια supermarine spitfire . Τα αεροπλάνα της Αμερικής , είναι πάρα πολύ καλά απλά πρέπει να ξέρεις πως να τα χρησιμοποιήσεις , παράδειγμα το p39 είναι bomberbuster . Στο παιχνίδι αυτό , πρέπει να ξέρεις πότε να επιτεθείς και πότε όχι . Δεν είναι γιούρια και ό,τι κάνουμε ...... Πρέπει να έχεις στρατηγική . Μπορείς να δεις κάποια tutorials στο youtube για να καταλάβεις τι πρέπει να προσέχεις και από εκεί και πέρα να πράξεις ανάλογα . Μην λες αναλήθειες άμα δεν ξέρεις ακριβώς τι γίνετε . Lets change the subject , υπάρχουν ακόμα άτομα που είναι ενεργά ; Άμα ναι , στείλτε μου ένα πμ για να παίξουμε καμιά μέρα ..... Άντε να καούνε κι άλλοι ! :jump::jump:
  4. Τα λόγια είναι περιττά για αυτούς τους Άγιους ανθρώπους και το τιτάνιο έργο τους . Δεν μπορώ να πω πόσο πολύ σας έχω λατρέψει για τον απλό λόγο του ότι χάνετε τον ΙΔΙΟΤΙΚΌ σας χώρο :yes4:για να μπορέσετε να μας ενημερώνεται . Απόλυτο respect για αυτούς τους ανθρώπους και θα ήθελα να προσθέσω ακόμα πως αν μπορούσα και μου δινόταν η ευκαιρία ( στο μέλλον ) θα ήθελα και εγώ να γίνω reviewer :jump:για να μπορώ να ενημερώνω τον κόσμο σαν εσάς . Μπράβο σας για άλλη μια φορά και μην τα παρατάτε .:thank_you2:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.