Jump to content

noob

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About noob

  • Γενέθλια 08/12/1978

noob's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. noob

    Πρόβλημα με απότομο σβήσιμο υπολογιστή

    Το περίεργο είναι πάντως πως με το που έβαλα τα καινούργια drivers το FIFA 14 που δεν έπαιζε (αναφέρω σε ποστ παραπάνω) τώρα παίζει κανονικά. Δοκίμασα αρκετές φορές πλέον και το 2κ13 που έχει τις ίδιες απαιτήσεις συστήματος με το 14 (και το FIFA έχει τις ίδιες απαιτήσεις συστήματος βασικά αν θυμάμαι καλά) και αυτό παίζει κανονικά όπως έπαιζε δηλαδή έτσι και αλλιώς. Το pc σβήνει μόνο με το 2k14. Θα το πάω σε τεχνικό πάντως γιατί δεν βλέπω άλλη λύση και δεν θέλω να κάνω δοκιμές. Ήλπιζα να το αποφύγω αλλά...
  2. noob

    Πρόβλημα με απότομο σβήσιμο υπολογιστή

    Το pc πριν ένα χρόνο το πήρα δεν άλλαξα κάτι από τότε. Ωστόσο όταν κατέβασα τα drivers κατέβηκε και ένα πρόγραμμα μαζί το geforce experience που δεν το γνώριζα. Anyway αυτό αναγνωρίζει τα συμβατά παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα στο pc και βελτιστοποιεί την απόδοση τους. Ενώ αναγνωρίζει το nba 2k13 το οποίο και μπορείς να τρέξεις μέσα από αυτό το πρόγραμμα, δεν αναγνωρίζει το 2k14. Πριν 15 λεπτά το ανακάλυψα αυτό. Βέβαια δεν μου φαίνεται και πολύ της προκοπής πρόγραμμα αφού συνεχώς βγάζει μνμ λάθους και κλείνει.
  3. noob

    Πρόβλημα με απότομο σβήσιμο υπολογιστή

    Δεν χρειάστηκε και πολύ τελικά. Μόλις το έβαλα το παιχνίδι και σε 15 λεπτά έσβησε ο υπολογιστής και πάλι, 3 σερί φορά, μετά την πρώτη που το έκανε έπαιζα κανονικά πάντως για ένα διάστημα μέχρι να φτάσουμε εδώ. Αυτή την φορά χρειάστηκε περισσότερη ώρα για να ανάβει και πάλι. Άρα τα drivers σίγουρα δεν ήταν. Το μόνο που φαίνεται να φταίει είναι το τροφοδοτικό που απλά πρέπει να τα φτύνει σιγά σιγά και προς το παρόν μου το κάνει μόνο στα παιχνίδια αφού πλέον από μια στο τόσο μου το κάνει κάθε φορά. Το έχω ένα χρόνο βασικά δεν ξέρω αν μπορεί να κάηκε τόσο γρήγορα. Πάντως εκτός παιχνιδιού δεν κάνει τέτοια σβησίματα αν και τα παιχνίδια είναι η μοναδική φορά που ο υπολογιστής κάνει μια κάπως πιο βαριά εργασία. Να πω ότι έκανα αυτό Αλλά ο υπολογιστής έσβησε ξανά. Δεν έβγαλε μνμ λάθους όταν μπήκε στα windows και πάλι.
  4. noob

    Πρόβλημα με απότομο σβήσιμο υπολογιστή

    Δεν έχω cd δυστυχώς. Anyway ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει με τα νέα dirvers που έκανα εγκατάσταση χθες το βράδυ. Το έκανα και μια εκ νέου εγκατάσταση και το παιχνίδι. Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω πάλι και θα δούμε αν υπάρχει αλλαγή.
  5. noob

    Πρόβλημα με απότομο σβήσιμο υπολογιστή

    έκανα καταγραφή με κάτι προγράματα που μου είχαν προτείνει μέχρι 55 έφτασε max.
  6. noob

    Πρόβλημα με απότομο σβήσιμο υπολογιστή

    Το μοναδικό που θυμάμαι είναι που πήγα να κάνω εγκατάσταση το παιχνίδι FIFA 14. Η εγκατάσταση έγινε αλλά το παιχνίδι συνεχώς κράσαρε λίγο μετά τα μενού (έτρεχε κανονικά αλλά όταν έφευγα από τα μενου και πήγαινα να ξεκινήσω τον αγώνα κράσαρε). Αλλά εκεί δεν υπήρχε ούτε επανεκκίνηση ούτε σβήσιμο απλά το παιχνίδι σταματούσε, σαν να πατούσα quit και απλά με έβγαζε στα windows. Πάντως το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει και σε άλλους χρήστες αυτού του παιχνιδιού. Το fifa από τότε δεν το ξαναέβαλα. Και αυτό γνήσιο. Πάντως επειδή το έκανε μια ακόμα φορά, την τελευταία φορά έσβησε και μετά δεν άνοιγε για 1 λεπτό περίπου. Αφού το πάτησα να ανοίξει πήγε να ξεκινήσει και έσβησε κατευθείαν (και αυτή την φορά έπαιζα το 2κ14). Με την δεύτερη άνοιξε κανονικά. Έβαλα τους drivers που βρήκα στο site της κάρτας. Σήμερα το πρωι που πήγα να το ανοίξω τα windows δεν άνοιξαν κανονικά. Στην αρχή ζορίστηκε λιγάκι και μου έβγαλε το μνμ στην αρχή για κανονική εκκίνηση η ασφαλής το γνωστό που βγάζει όταν κλείνει απότομα. Πάντως και πάλι άνοιξε κανονικά (επέλεξα κανονική εκκίνηση).
  7. noob

    Πρόβλημα με απότομο σβήσιμο υπολογιστή

    κάρτα γραφικών GIGABYTE VGA GV-N430-2GI, 2048MB, DDR3 τροφοδοτικό thermaltake psu620w
  8. noob

    Πρόβλημα με απότομο σβήσιμο υπολογιστή

    Γνήσιο είναι το παιχνίδι. Δεν παίζω γενικά παιχνίδια μόνο μπασκετάκια. Έπαιζα το 2κ13 μέχρι πριν λίγο καιρό χωρίς πρόβλημα ενώ που και που έβαζα το nba live 2005 (αυτό το τελευταίο ήταν κατεβασμένο) επίσης χωρίς πρόβλημα. Μόνο στο παιχνίδι μου το κάνει αυτό πάντως σε καμιά άλλη περίπτωση δεν το έχει κάνει. Με ένα μικρό και γρήγορα search δεν είδα ανάλογο πρόβλημα από άλλους. Αν και είμαι σε ένα αμερικάνικο forum για το παιχνίδι με φανς από παντού, αν υπήρχε γενικά πρόβλημα θα το είχα δει στο φορουμ τους. Κάτι τελευταίο ίσως άσχετο αλλά ας το αναφέρω. Το 2κ14 κάθε φορά που ξεκινάει κάνει αυτόματη σύνδεση με τον server του παιχνιδιού στο ιντερνετ. Τις τελευταίες μέρες ο server ήταν συνεχώς πεσμένος, εντάξει μου φαίνεται τραβηγμένο να είναι από αυτό αλλά ξέρω και εγώ... Πάντως drivers μπήκαν από αύριο θα το ξανατρέξω και βλέπουμε thanks για την βοήθεια.
  9. noob

    Πρόβλημα με απότομο σβήσιμο υπολογιστή

    κατέληξα κάπου εδώ. Καταρχήν είδα στα συμβάντα αυτό Αργότερα κατέληξα εδώ... Αυτό που έκανα καταρχήν είναι να εγκαταστήσω drivers αφού οι υπόλοιπες επιλογές δεν μου φαίνονται και τόσο πιθανές. Βασικά είναι δυνατόν η έλλειψη σωστών driver να σβήνει ένα pc?? Επίσης αν ήταν τροφοδοτικό δεν θα έπρεπε να ζεμάταγε; Αυτό ήταν ελάχιστα ζεστό. Επίσης αυτό το Overclocking τι διάολο είναι;
  10. Είναι λίγες μέρες τώρα που όταν παίζω ένα παιχνίδι (συγκεκριμένα το ΝΒΑ 2κ14 αν βοηθάει αυτό) ο υπολογιστής σβήνει η κάνει επανεκκίνηση. Μου έχει συμβεί 2 φορές στις καμιά 25-30 που έχω παίξει το παιχνίδι και δεν ξέρω γιατί. Θερμοκρασίες δεν βλέπω να ανεβάζει ούτε η κάρτα ούτε το τροφοδοτικό. Την τελευταία φορά που έσβησε άνοιξα το κουτί και μόνο το τροφοδοτικό ήταν λίγο ζεστό αλλά όχι πολύ, η κάρτα με κάτι τεστ που έκανα μέχρι 55 βαθμούς ανέβασε maximum (αν είναι αξιόπιστα αυτά τα τεστ) αλλά και όταν άνοιξα το κουτί στο δεύτερο σβήσιμο δεν μου φάνηκε καθόλου ζεστή. Καθάρισα μερικές σκόνες από την κάρτα αλλά μιλάμε για ελάχιστα πράγματα που μου φαίνεται υπερβολικό να προκάλεσαν σβήσιμο. Ο υπολογιστής ανοίγει μετά χωρίς κανένα πρόβλημα πάντως. Το παιχνίδι από πλευράς απαιτήσεων είναι ίδιο με άλλα που έπαιζα χωρίς ανάλογα προβλήματα. Γενικά δεν βρίσκω κάτι το ένοχο και με προβληματίζει αρκετά. Το πρόβλημα μόνο αυτές τις 2 φορές παρουσιάστηκε και τις 2 φορές έπαιζα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Any ideas??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.