Jump to content

hocico0777

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by hocico0777

  1. hocico0777

    Geforce Experience και πάγωμα κέρσορα

    Δεν κολάει στην εγκατάσταση,με το που ανοιγει το παράθυρο της εφαρμογής παγώνει ο κέρσορας και δεν μπορώ να κλικάρω πουθενά.
  2. Kαλησπέρα.Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του τίτλου του θέματος για να κάνω αναβάθμιση τον οδηγό της κάρτας γραφικών (Gainward GT 630) μετά από ειδοποίση της εφαρμογής στο tray περί ύπαρξης νέου οδηγού παγώνει ο κέρσορας. Μετά από 2~3 επανεκινήσεις πάλι τα ίδια.Απεγκαθιστώ την εφαρμογή Geforce Experience, πάω στο σάιτ της Nvidia και κατεβάζω χειροκίνητα τον νέο οδηγό (347.25) τον οποίο εγκαθιστώ και ο οποίος εγκαθιστα και την παραπάνω εφαρμογή. Δοκιμάζω να την τρέξω και πάλι τα ίδια.Aν την τερματίσω μέσω task manager o κέρσορας ξεπαγώνει,το ίδιο κι αν κάνω log off κι επανασύνδεση. Μεχρι χθες δεν είχα πρόβλημα,δούλευε κανονικά. Εχει συμβεί και σε κανέναν άλλο?Καμιά ιδέα?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.