Jump to content

Insomniac58

Members
  • Posts

    47
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Insomniac58

  1. Insomniac58

    προβλημα ωρας σε λαπτοπ

    Δοκιμασε να μπεις στο bios να δεις αν ειναι ρυθμισμενη σωστα η ωρα . Αν οχι αλλαξε την και κανε εξοδο με αποθηκευση . Αλλη περιπτωση να εχεις ενα προγραμμα που σταματαει το ρολοι για να μην ληγουν δοκιμαστικες εκδοσεις προγραμματων κλπ .
  2. Insomniac58

    outlook express ανάκτηση mail

    Μπορει να γινει κι αυτό αλλα εγω επειδή εχω δικο μου domain δεν γινεται ετσι
  3. Insomniac58

    outlook express ανάκτηση mail

    Απαραιτητη πρυποθεση να εχεις δημιουργησει partition (παντα χρησιμο σε πολλα) στον δισκο και εχει επιλογή που θα τα αποθηκευει οποτε οριζεις εκει σε ένα φακελο που θα φτιαξεις . Εναλλακτικα πριν το format εξαγωγή σε στικακι τον φακελο που τα ειχες .
  4. Insomniac58

    Win mail σε windows 10

    Κανω ενα up μηπως δει καποιος το θεμα . Ευχαριστω.
  5. Insomniac58

    outlook express ανάκτηση mail

    Νομιζω δεν υπαρχει καμμια δυνατοτητα aφου αλλαξες και δισκο μαλιστα .Τα 7 δεν εχουν το outlook expres αλλα μπορεις να προσαρμοσεις την εξελiξη του που ειχαν τα vista και την ελεγαν αλληλογραφια των windows. Το εχω κανει εγω.
  6. Θελω για καποιους λογους να εγκαταστησω την λεγομενη αλληλογραφια των vista (εξεληση του windows outlook) σε ελληνικα windows 10 64bit Στα 7αρια τα εχω καταφερει και στα 8.1 που δοκιμασα μια φορα αλλα στα 10αρια με τιποτα Ζηταω κατι τετοιο αλλα με ελληνικα windows https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=...+on+windows+10 Οποιος το εχει κανει ας βοηθησει .Ευχαριστω.
  7. Insomniac58

    Official Windows 7 Thread

    Ευχαριστω παρα πολυ !
  8. Insomniac58

    Official Windows 7 Thread

    Ευχαριστω Αν και μου φανηκε μπερδεμα απεγκατστησα το update KB3035583 και για την ωρα δεν μου προτεινει αναβαθμιση
  9. Insomniac58

    Δ.Ε.Η.:άδικα την πληρώνει ο ιδιοκτήτης

    Ειναι "εγληματικο" για τον ιδιοκτητη να μην υποχρεωνει τον ενοικιαστη να μεταφερει την παροχη στο ονομα του οπως οριζει το συμβολαιο και απαιτει και η ΔΕΗ χωρις να μπορει να το ελεγξει . Μπλεκει σε πολυ μεγαλους μπελαδες αν ο χρηστης ειναι κακοπληρωτης .
  10. Insomniac58

    Διόρθωση μυωπίας-αστιγματισμού με laser

    Εκανε η 28χρονη τωρα κορη μου στα 18 της μολις με δυο χρνια στεθερη μυωπια , εκανα εγω στα 50 μου πριν 7 χρονια και η γυναικα μου στα 46 της πριν 6 χρονια .Μεθοδος lasik και δεν ειχαμε κανενας προβλημα .Μονο ο γιος μου στα 23 δεν εχει προβλημα . Το μεγαλο προβλημα θα το εχει η μικρη μου κορη που ειναι 18 αλλα με μυωπια 9-10 βαθμους .... Ποτε δεν μετανοιωσα τα λεφτα που εδωσα ...Μονο που μετανοιωσα που αργησα να την κανω.
  11. Insomniac58

    Official Windows 7 Thread

    Καλησπερα .Πως μορω να απενεργοποιησω την συνεχη προτροπη για εγκατασταση windows 10 . Το σχετικο εικονιδιο κατω δεξια στην οθονη πως φευγει ? Εχω Windows 7 Ultimate 64bit Ευχαριστω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.