Jump to content

PartyAnimaL88

Members
  • Posts

    37
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by PartyAnimaL88

  1. Περα απο την πλακα.Εαν ολα ισχυουν σχετικα με τα τις amd φετος.Πιστευω οτι η nano σε μια τιμη μεχρι 600-650ευρω.θα ειναι η καλυτερη επιλογη για καποιον παρα να παει σε 390χ η fury x.Τωρα ερώτημα custom σε nano ξέρουμε τιποτα?

    Πιστεύω την 390χ να την ξεχάσουμε όσο για Fury χ ας περιμένουμε καμιά εβδομάδα ακόμα.Ελπίζω να μην μας απογοητεύσει η Κυρία AMD

  2. Sapphire_R9_290X_New_Edition-pcgh.png

     

    Πρόσφατα έπεσε μια στα χέρια μου από RMA δεν την εχω παραλάβει ακόμα αλλά  όπως βλέπεις εχει x2 8pin αντι για 6/8pin  +1 phase παραπάνω  καλύτερα Fan για περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ  https://www.sapphireforum.com/showthread.php?33811-SAPPHIRE-TRI-X-R9-290-4GB-GDDR5-OC-quot-New-Edition-quot

  3. αυτό θέλω να μάθω  μου λένε πριν 2 μέρες σου παραγγείλαμε αυτή την κάρτα sapphire 280x tri-x και γιατί τόσο καιρό δεν μου κάνανε πιστωτικό  και ήμουν στην  αναμονή 2 μήνες να πάρω μια απο το site σας.

  4. Κοίτα εφόσον   δεν βγαίνει άλλο η κάρτα μου πρέπει να μου κόψει πιστωτικό. 450ευρω τιμή που είχα αγοράσει την δικιά μου και μετά επιλέγω μια απο το κατάστημα  τους σωστά ? Γιατί να μου δώσει μια κάρτα χωρίς να με ρωτήσει  με τιμή 300ευρω.

  5. ναι έχεις δίκιο αλλά εχω φύγει εξωτερικό και δεν έδωσα πολύ σημασία.Το θέμα ειναι να πάρω τηλέφωνο και να ζητήσω μια κάρτα ίσης  αξιας απο το site τους 450ευρο  η δεν εχω το δικαίωμα ?

  6. Έχω το εξής πρόβλημα με ένα RMA απο Visionstudio περιμένω 2 μήνες για RMA μια κάρτα Sapphire 7970 που την είχα αγοράσει 450euro.Εχθές τους πήρα τηλέφωνό και μου είπαν θα μου στείλουν μια Sapphire 280x Trix Αξιας 300euro αλλά ίδιες επιδόσεις.  Eχω ακούσει ίσης αξίας(τιμής? η επίδοσης?) 

  7. Ετοιμαζομαι και εγω να sleevαρω το PC μου 600Τ White με τροφοδοτικο Corsair ΑΧ750 και με αυτα που διαβαζω 8α μου παρει αρκετο καιρο γιατι δεν εχω χρονο :fist: Ευχαριστω Karmen για το να ζει κανεις η να μην ζει :suicide2:

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.