Jump to content

PartyAnimaL88

Members
  • Posts

    37
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by PartyAnimaL88

  1. PartyAnimaL88

    AMD R9 3x0Χ Καθ'οδόν!

    Πιστεύω την 390χ να την ξεχάσουμε όσο για Fury χ ας περιμένουμε καμιά εβδομάδα ακόμα.Ελπίζω να μην μας απογοητεύσει η Κυρία AMD
  2. PartyAnimaL88

    AMD R9 3x0Χ Καθ'οδόν!

    Μια ερώτηση θα μπορείς να κάνεις λογικά Crossfire μια 290χ με μια 390χ ?
  3. PartyAnimaL88

    SAPPHIRE R9 290 TRI-X STOCK + O/C REVIEW

    Πρόσφατα έπεσε μια στα χέρια μου από RMA δεν την εχω παραλάβει ακόμα αλλά όπως βλέπεις εχει x2 8pin αντι για 6/8pin +1 phase παραπάνω καλύτερα Fan για περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ https://www.sapphireforum.com/showthread.php?33811-SAPPHIRE-TRI-X-R9-290-4GB-GDDR5-OC-quot-New-Edition-quot
  4. PartyAnimaL88

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Τους πήρα τηλέφωνο σήμερα ο τεχνικός θέλησε να βοηθήσει και μου δώσανε την 290 tri-x oc New Edition με το pcb απο την Vapor-X και καλύτερα fans
  5. PartyAnimaL88

    Δικαιώματα καταναλωτή

    αυτό θέλω να μάθω μου λένε πριν 2 μέρες σου παραγγείλαμε αυτή την κάρτα sapphire 280x tri-x και γιατί τόσο καιρό δεν μου κάνανε πιστωτικό και ήμουν στην αναμονή 2 μήνες να πάρω μια απο το site σας.
  6. PartyAnimaL88

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Κοίτα εφόσον δεν βγαίνει άλλο η κάρτα μου πρέπει να μου κόψει πιστωτικό. 450ευρω τιμή που είχα αγοράσει την δικιά μου και μετά επιλέγω μια απο το κατάστημα τους σωστά ? Γιατί να μου δώσει μια κάρτα χωρίς να με ρωτήσει με τιμή 300ευρω.
  7. PartyAnimaL88

    Δικαιώματα καταναλωτή

    ναι έχεις δίκιο αλλά εχω φύγει εξωτερικό και δεν έδωσα πολύ σημασία.Το θέμα ειναι να πάρω τηλέφωνο και να ζητήσω μια κάρτα ίσης αξιας απο το site τους 450ευρο η δεν εχω το δικαίωμα ?
  8. PartyAnimaL88

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Έχω το εξής πρόβλημα με ένα RMA απο Visionstudio περιμένω 2 μήνες για RMA μια κάρτα Sapphire 7970 που την είχα αγοράσει 450euro.Εχθές τους πήρα τηλέφωνό και μου είπαν θα μου στείλουν μια Sapphire 280x Trix Αξιας 300euro αλλά ίδιες επιδόσεις. Eχω ακούσει ίσης αξίας(τιμής? η επίδοσης?)
  9. PartyAnimaL88

    Γνώμες για αγορά earphones

    Καλησπέρα μετά από μεγάλη αναζήτηση κατέληξα και εγώ με τα Xiaomi Piston το site είναι αξιόπιστο? Ευχαριστώ
  10. Εχω τα Edifier S330D 2.1 ποιοτικός ήχος αλλα μου βγάζουν μια ενοχλητική συχνότητα όταν ξαπλώνω για ύπνο και τα κλείνω.Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να είναι ?
  11. Κριμα το καλωδιο 50 μετρα 8α Sleevαρω τις γραμες του οτε!!!
  12. Κάρμεν αν καταφερω και το Sleevαρω 8α κανω ταμα στον Αγιο Corsair. Καλυτερα να αγοραζα το Ετοιμο κιτ απο Corsair Για τα ΑΧ Series:rant:
  13. Corsair Ax Series Δεν Sleevαροντε εδω και 1 ωρα προσπαθω να Βγαλω το Power connector με αυτο το κιτ Molex and ATX Pin Connector Removal Tools - 1 Each | eBayκαι δεν γινεται απογοητευση σκετη.... Καμια Ιδεα ?
  14. Ετοιμαζομαι και εγω να sleevαρω το PC μου 600Τ White με τροφοδοτικο Corsair ΑΧ750 και με αυτα που διαβαζω 8α μου παρει αρκετο καιρο γιατι δεν εχω χρονο :fist: Ευχαριστω Karmen για το να ζει κανεις η να μην ζει :suicide2:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.