Jump to content

Kostas18s

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Kostas18s

  1. Alex Καλημέρα. Τελικά δεν βρήκα άκρη ακόμα μου κάνει τα ίδια,θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια,να δω τι γίνεται με την τάση της κάρτας όταν παίζω games. Μετά δεν μου μένει τίποτα άλλο να κάνω απο το να την πάω για τεχνικό έλεγχο και ότι μου πουν. Εσύ έχεις να μου προτίνεις τίποτα άλλο να κάνω?
  2. Kostas18s

    AMD R9 3x0Χ Καθ'οδόν!

    Μπάβο φίλε....Εξαιρετικό το Thread σου.
  3. Έχω κάνει Bios update στην μητρική μου.(Version 13.5)τελευταία.Το πέρασα με τα Win 7 όταν ειχα μήπως πρέπει να το περάσω πάλι? Ο δίσκος ειναι OCZ Agility 3 120GB SSD. Τα clocks ειναι όπως τα πέρασε το καινούργιο Bios 1000C & 1200M Λές να πέρασα λάθος Bios? Θα κάνω αυτά που μου είπες και θα σου πώ. Σ'ευχαριστώ Alex.
  4. Καλημέρα. Το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει μόνο που τώρα μου βγάζει την μαύρη οθόνη χωρίς να κάνει αυτόν τον ήχο. Το παράξενο είναι ότι το σύστημα είναι ανοιχτό απλά δεν έχω εικόνα.Τι μπορεί άλλο να φταίει ? Οι θερμοκρασίες της κάρτας γραφικών και του επεξεργαστή ειναι πολύ καλές την ώρα του παιχνιδιού. Δεν μπορώ να καταλάβω επειδή έχω ανοιχτώ το crossfire φταίει το τροφοδοτικό φταίνε οι μνήμες φταίει ο σκληρός μπερδεύτηκα,δεν ξέρω πλεόν τι αλλο να κάνω. Dj ALeX θέλω βοήθεια ευχαριστώ.
  5. Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σε όσους μπόρεσαν. Dj ALeX ευχαριστώ παρα πολύ για την βοηθειά σου! Φορμάτ έκανα και έβαλα τα 8.1 Pro 64bit. Μετά έβαλα τους καινούργιους οδηγούς χωρίς να ενεργοποιήσω το Crossfire. Βρίσκω το καινούργιο Bios για τις κάρτες και χωρίς να βγάλω καμία το πέρασα με τον γνωστό τρόπο μια μια. Έκανα restart και περάστηκε το Bios. Τώρα σκέφτομαι να τους περάσω παλι τους οδηγούς με το προγραματάκι που μου έδωσες.Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα τις κάρτες για να δω αμα το κάνει πάλι,αφήνω ανοιχτο το θέμα να σου απαντήσω σύντομα. Σαν τρόπο τον βλέπεις σωστό?Την διαδικασία την είδα απο ενα βίντεο που ανεβασέ ενας απο τους enternity.gr. Εάν μου κάνει τα ίδια θα ακολουθήσω την διαδικασία που μου έγραψες παραπάνω και πάλι ευχαριστώ να είσαι καλα.
  6. Οχι τα video δεν ειναι δικά μου τα ανέβασα για παράδειγμα.Τους τελευταίους Drivers έχω αλλα πάλι τα ίδια.
  7. Καλημέρα σε όλους. Έχω περίπου 2 χρόνια αυτές τις κάρτες σε crossfire:SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5 http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1487&lid=1 και όταν παίζω Tomb Raider, bioshock infinite και άλλα παιχνιδάκια που έχουν πολλές απαιτήσεις όλα στα full μετά απο 5 λεπτά εως και 2 ώρες μου κάνει αυτό το πρόβλημα blackscreen: και εδώ https://www.youtube.com/watch?v=SLj20ycN2Yw. Έχω να κάνω δυο ερωτήσεις και πιο εμπειροι σε τέτοια θέματα ας μου απαντήσουν: 1) Μετά απο πολυ ψάξιμο βρήκα οτι με αλλαγή του Bios των καρτών ίσως διορθωθεί το πρόβλημα? πολύ επικίνδυνο γιατι εαν δεν περαστούν καλά πάνε οι κάρτες. 2)Πώς μπορώ να βρώ εαν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο Bios της μητρικής η κάποιο άλλο πρόγραμα που όταν φτάνει κάποιους βαθμους θερμοκρασίας μου κλείνει η κάρτα και μου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα? Το συστημά μου είναι το εξις: VGA: SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5 crossfire (Non-OC) PROC:AMD FX-8120 (Non-OC) MB: MSI 990FXA-GD80 PSU:Corsair AX1200i RAM:Corsair RAM DDR3 1600MHz Vengeance C8 (16GB) OS: win 7 ultimate 64 bit Monitor:LG 27EA73LM Case:Cooler Master HAF X 942 Σας παρακαλώ μια βοήθεια εδώ γιατι δεν ξέρω τι να κάνω εαν τις πάω στο plaisio θα μου βγάλουν το λάδι μέχρι να βρεθεί λύση. Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.