Jump to content

cocous

Premium Members
  • Posts

    59
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About cocous

  • Γενέθλια 01/11/1978

cocous's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cocous

    Star Wars : Battlefront (reboot)

    Να σαι καλά ευχαριστώ.
  2. cocous

    Star Wars : Battlefront (reboot)

    Παιδιά μια ερώτηση και από μένα. Σκέφτομαι την αγορά του σε dvd ROM και θα ήθελα να μου πείτε αν το εγκαταστήσω θα χρειάζεται και το δισκάκι για να παίξει? Επισης χρειάζεται κάποια extra συνδρομή για να το παίξεις online?
  3. cocous

    SOS Προβλημα με PC

    Όχι φίλε μου αλλά τα υπόλοιπα τα έβλεπε διότι χρησιμοποιώ άλλους 2 σκληρούς. Δεν ξέρω μην έχω πει και γω χαζομάρα διότι εχτές που κοιτούσα έχει στα μενού του ufi 4 επιλογές που βλέπεις τους δισκους. Μια που βλέπεις priority Δύο που βλέπεις διαθέσιμα Τρία που βλέπεις και επιλέγοντας μπουταρει κατευθείαν και τέσσερα ένα μενού που βρίσκεται σε διαφορετική σελίδα που σου λέει τους συνδέσμους γενικά σκληρούς. Το τελευταίο μενού δεν πρέπει να το είχα δει. Λέω μήπως εκεί τον έβλεπε διότι αυτό είναι μόνο του σε γενική σελίδα ενώ τα άλλα βρίσκονται όλα μαζί σε μια σελίδα στο ufi. Αυτή η ρουφιανα η μητρική έχει ένα ψοφο ρυθμίσεις.
  4. cocous

    SOS Προβλημα με PC

    Μακάρι να ναι ο δίσκος στην τελική. Γιατί η μητρική είναι πανάκριβη. Βέβαια και τα 2 έχουνε εγγύηση. Τώρα πάντως δουλεύει άψογα. Άλλοι τεύχος ότι αν ήταν η μητρική δεν θα έβλεπε κανένα σκληρό. Τι έκανε? Εξαίρεση στον ssd?
  5. cocous

    SOS Προβλημα με PC

    Ναι φιλε μου αυτος ειναι
  6. cocous

    SOS Προβλημα με PC

    Η υγεια στον δισκο σε οτι τεστ εχω κανει ειναι αψογη με 0 σφαλματα. Τωρα δεν θυμαμαι ακριβως τον ssd αλλα ειναι με κοκκινη με μαυρη ετικετα και το τροφοδοτικο ειναι corsair .
  7. Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με ενα θεμα που μου παρουσιαστηκε. Εχω την corsair v formula z και δισκο εναν ssd της kinghston. Ξαφνικα σημερα ανοιξα τον υπολογιστη και μπαινοντας στα windows παρατηρησα οτι το λειτουργικο δεν ανταποκρινονταν και καποια στιγμη κολλησε. Πατησα reset και οταν ανοιξε μου εγραψε να αλλαξω το boot device. Μπαινω σε ufi και βλεπω οτι δεν αναγνωριζε τον ssd ενω τους αλλους 2 που εχω τους εβλεπε. Τοτε κλεινω το pc απο το ρευμα τελειως και το ανοιγω μπαινοντας στο ufi. Tοτε τον ειδε και τον ξαναδιαλεξα για να κανω εκιννηση των windows. Οταν τον ανοιξα μπηκε στο λειτουργικο αλλα παλι κολλησε μετα. Βασικα εξαρχης αλλαξα καλωδιο αλλα δεν εφτιαξε το προβλημα. Καθε φορα που εμπαινα σε λειτουργικο κολουσε και οταν εκανα reset δεν εβλεπε ουτε στα ufi τον ssd. Οταν ομως εκλεινα διακοπτη και εμπαινα ufi το αναγνωριζε. Μετα αποφασισα να κανω φορματ απο την αρχη και η διαδικασια εγινε σαν να μην υπαρχει πουθενα προβλημα και τωρα δουλευει αψογα και σε ολα τα διαγνωστικα τεστ που εχω κανει για τον ssd παει μπαλα. Το θεμα ειναι για πιο λογο να μην τον βλεπουν τα UFI. Να ναι ο δισκος να επαθε αναλαμπη? και μετα το φορματ να στρωσει? Κουλο μου φαινεται. Το μονο που φοβαμαι ειναι η μητρικη αλλα και παλι τους αλλους δισκους πως τους αναγνωριζε? Παρακαλω τα φωτα σας για να ξερω τι παιζεται μπας και βγει καποια ακρη. Παρεπιπτωντος ολα αυτα με win10 και εννοειται οτι η μητρικη εχει το τελευταιο update στα bios. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  8. cocous

    Dragon Age III: Inquisition

    δεν ξερω ρε παιδια. Πιο πολυ ημουνα με το Dark Souls και αυτο μου φαινεται λιγο περιεργο. Δεω κανεις ευκολα αμυνα γενικα μου την σπαει ο χειρισμος και παιζω και με pad. Δεν ξερω. Εντωμεταξυ αυτα τα λουλουδια που μαξ\ζευεις τι τα κανεις. Εχω λιγο μπερδευτει με το game. Ουτε το συστημα μαχης το εχω καταλαβει. Ειχα μαθει αλιως και εχω ψιλοξενερωσει. Ασε που το αλλο το κουλο. Παιρνεις δηθεν το αλογο και οι αλλοι εξαφανιζονται και εμφανιζονται οταν κατεβεις. Τι να πω θα το παλεψω ακομα λιγο και αν δεν διαγραφη. Ειδη εχω 6 ωρες αλλα δεν με γεμιζει. Μια ερωτηση τωρα. Τα Valueables και τα crafting materials που χρησιμευουν διοτι εχω γεμισει και δεν μπορω να παρω αλλα αντικειμενα.
  9. cocous

    Far Cry 4

    Εχω διαλεξει το τελευταίο. Τωρα δεν θυμαμαι αν ειναι msaa η txaa . Αλλα οτι ρυθμιση εχει στα γραφικα ειναι στο τερμα. Σε ολα ακομα και για τα δεντρα που λεει.
  10. cocous

    Far Cry 4

    Εμενα πάντως χρειαστηκε να τροποποιησω το game profile για να παξει με ολα τα γραφικα τερμα παρολο που εχω και 980 gtx. Ειναι το μοναδικο που εχω θεμα. Οτι αλλο εχω παιξει εννοειται τα γραφικά στα τερματα χωρις περιορισμους, τρεχει αψογα και απροβληματιστα συμπεριλαμβανομενου και του Unity το οποιο ειναι πραγματικά απιστευτο
  11. cocous

    Middle-earth: Shadow of Mordor [Action, RPG](2014)

    Ευχαριστώ
  12. cocous

    Middle-earth: Shadow of Mordor [Action, RPG](2014)

    Οκ ευχαριστω. Τωρα κατι αλλο θελω να ρωτησω. Στα abilities που παιρνουμε σκοτωνωντας τους αρχηγους βγαινουν και κατι κιτρινα που γραφουν epic. Αυτα ειναι καλυτερα απι τα άλλα?
  13. cocous

    Middle-earth: Shadow of Mordor [Action, RPG](2014)

    Αγορινες μια ερωτηση Ειμαι στο 41% και μου εχει βγαλει στον χαρτη να παω να σκοτωσω και καλα αυτον που με σκοτωσε στην εισαγωγη. Εντωμεταξυ ειπα πριν παω να καθαρισω εντελως τον χαρτη οπως και το εκανα αλλα τωρα συνεχεια μου βγαζει τα κοκκινα σημαδια. Σκοτωνω σκοτωνω αλλα παλι ειμαι στασιμος στο ποσοστο τις % και λεω τωρα μηπως αυτα βγαινουν συνεχεια?
  14. cocous

    Far Cry 4

    Εγω δοκιμασα να αλλαξω τις τιμες στο game profile και εστρωσε πολυ το παιχνιδι. Με την 980 τωρα παιζει απο 55 εως75 fps και δεν εει κοψιματα
  15. cocous

    Far Cry 4

    Ποιό patch λες
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.