Jump to content

parperis33

Members
  • Posts

    43
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About parperis33

  • Γενέθλια 09/06/1986

parperis33's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. parperis33

    wifi+bluetooth pcie adapter

    καποιος???
  2. οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω ενα wifi+bluetooth pcie adapter. η μητρικη μου ειναι η Asus maximus vi hero. http://www.ebay.com/...=item3f40814da8 αυτο αποτι εχω διαβασει δεν ειναι συμβατο με την μητρικη μου. κατι αναλογο που να ειναι συμβατο με τα slots της μητρικης μου υπαρχει?
  3. parperis33

    zte h108ns + zte w300

    ΕΝΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΡΟΥΤΕΡ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Bridge Ο οδηγός αυτός μας δείχνει πώς να ρυθμίσουμε δύο routers, ώστε το ένα να παίζει το ρόλο του modem-router, κι αν επιθυμούμε και access-point και το άλλο τον ρόλο του switch, κι αν επιθυμούμε να είναι και αυτό access-point. Θα ξεκινήσουμε πρώτα να τσεκάρουμε, αν τα routers έχουν διαφορετική IP. Aν έχουν ίδια, θα πρέπει να την αλλάξουμε από το ένα. Παράδειγμα:Bάζουμε στο modem-ρούτερ IP > 192.168.1.1 και στο άλλο > 192.168.1.254. Επίσης θα πρέπει να προσέξουμε, η IP του router που θα ρυθμίσουμε σε λειτουργία bridge, να είναι έξω από το εύρος του DHCP του modem-router. Παράδειγμα: Το εύρος είναι 192.168.1.2 ~ 192.168.1.254. Φροντίζουμε να αλλάξουμε το εύρος και να το κάνουμε π.χ. 192.168.1.50 ~ 192.168.1.250. Συνδέουμε το ένα router με τον υπολογιστή ενσύρματα και ανοίγουμε την γραμμή εντολών. Γράφουμε:ipconfig > Enter. Εκεί που λέει: Default Gateway είναι η IP του router. Την ίδια ενέργεια κάνουμε και για το άλλο router και αν διαπιστώσουμε ότι έχουν ίδια IP, την αλλάζουμε. Στο modem-router,που θα συνδέσουμε την γραμμή του παρόχου,θα βάλουμε τα στοιχεία σύνδεσης και θα ενεργοποιήσουμε τον DHCP Server. Υπενθύμιση:Tσεκάρουμε αν η IP του bridge-mode router, είναι έξω από το εύρος του DHCP Server. Αν θέλουμε να έχουμε ενεργοποιημένο το Wireless και στα δυο, φροντίζουμε να βάλουμε διαφορετικό SSID, ώστε να μπορούμε να συνδεθούμε αν θέλουμε, κάθε φορά σε συγκεκριμένο. Επίσης βάζουμε διαφορετικό κανάλι εκπομπής,με διαφορά 2-3 κανάλια το ένα από το άλλο. Φυσικά θα βάλουμε και κωδικό πρόσβασης, με κρυπτογράφηση WPA-PSK. Το άλλο router θα το ρυθμίσουμε σε λειτουργία bridge και θα απενεργοποιήσουμε τον DHCP Server. Για το Wireless ισχύει, ότι και για το πρώτο router. Όταν τελειώσουμε τις ρυθμίσεις, κάνουμε επανεκκίνηση και στα δυο routers και τα συνδέουμε μεταξύ τους με καλώδιο ethernet. Για να μπορέσουμε να ρυθμίσουμε τα κανάλια εκπομπής, κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε το πρόγραμμα Xirrus Wi-Fi Inspector.
  4. parperis33

    zte h108ns + zte w300

    ασυρματα δλδ πως μπορω?
  5. γεια σας συμφορουμητες. εχω το modem/router zte h108ns και το modem/router zte w300.σαν primary router εχω το h108ns. μπορω να χρησιμοποιησω το w300 σαν repeater(δηλαδη να επεκτηνω το ασυρματο δυκτιο μου) or client mode (δηλαδη να περνει ασυρματα και να δινει ενσυρματα) η οτιδηποτε αλλο mode? και αν ναι πως μπορω και με τι ρυθμησεις? μιας και το εχω μην παει χαμενο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.