Jump to content

balboagr

Premium Members
  • Posts

    196
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About balboagr

  • Γενέθλια 02/08/1990

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    >@<In my world>@<
  • Ενδιαφέροντα
    >@<Rock the world>@<
  • Επάγγελμα
    >@<Τα πάντα όλα>@<

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

balboagr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. balboagr

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Παίδες έχω θέμα. Απεγκατέστησα τους παλιούς με atiman, και τώρα που πήγα να βάλω τους καινούργιους *13,9* μου έβγαλε error. Όποιος θέλει μπορεί να το δει μέσω teamviewer η skype. Στείλτε μήνυμα επειδή δεν ξέρω πως ν'ανεβάσω το αρχείο που δείχνει το error.
  2. Στο τέλος που πιάνει το mouse και αρχίζει πάλι να λιώνει, μου θύμισε ένα γερμανάκι που όχι δεν κάνει τίποτα άλλο, η ζωή του είναι και θα είναι στο υπόγειο με φασόλια και μπύρες. Σώστε τα παιδιά σας. Προτιμώ να δώσω στον μικρό αδερφό λεφτά να πάει για καφέ και ας μην έχω εγώ παρά να γίνει σαν αυτό το καμμένο. enjoy [ame=http://www.youtube.com/watch?v=OSl4mFw4GDo]German boy goes mad playing on computer - YouTube[/ame] και μερικοί γονείς πρέπει να κάνουν αυτό σε ακραίες περιπτώσεις [ame= ] [/ame]
  3. Η τιμή παίζει μεγάλο ρόλο εάν όμως καίγεσαι και πας να σκάσεις εάν δεν το πάρεις σήμερα, πας στο μαγαζί της γειτονιάς, πλαίσιο κατά προτίμηση. Μπορεί μερικοί να το βρίζουν αλλά είναι εγγύηση, ότι ήθελα μου το αλλάξανε χωρίς μπλα μπλαμ, μιας και με ξέρουν κιόλας, πρώτα χαιρετάνε εμένα και μετά τον υπεύθυνο καταστήματος λολ.... Απ'έξω δεν έτυχε να πάρω κάτι αλλά σίγουρα θα το κάνω στο μακρυνό μέλλον..
  4. balboagr

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Δεν την πήρα για games. Έχω το 360 γι'αυτό. Απλά θέλω να μάθω αυτό το caps που διάβασα πιο πάνω εάν δίνει και στο lol κάτι. Παρεπιπτόντως την κάρτα την πήρα 69 euro. Είναι πολλά? Με τα ίδια θα έπαιρνα κάποια καλύτερη?
  5. balboagr

    The ATi Catalyst Driver thread.

    οκ κατανοητό και απλό ευχαριστώ πολύ. Κάτι άλλο.. Μπορώ να κατεβάσω κάτι για να έχω περισσότερα fps? Η κάρτα ανεβάζει στροφές όταν παίζω σε σημείο που γίνεται λίγο ενοχλητική...
  6. balboagr

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Παίδες που θα βρω το caps για την έκδοση 13,4?
  7. balboagr

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα αγόρασα την amd radeon hd6670 2gb ddr3 θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει να περάσω τους καινούργιους drivers και πως κάνω unistall τους προηγούμενους (είχα μόνο nvidia gpu). Να προσθέσω πως η καρτούλα κάνει θόρυβο όταν παίζω lol...μέχρι και με headset ακούγεται λιγάκι ίσως επειδή έχω ανοιχτό το κουτί. και κάτι άλλο. Αυτό το caps που διάβασα πιο πάνω θα κάνει κάποια διαφορά για το lol?
  8. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το όμορφο αυτό tip.Δουλεύει 100%.Επιτέλους μπορώ να απολαμβάνω τις τούμπες που τρώνε οι άλλοι γρήγορα και όχι να περιμένω. Εάν έχεις και κάποιο άλλο για να μειώσω το ping μου στο lol και τα lag spikes χρωστάω πολλά. !
  9. balboagr

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Άσχετο με το θέμα των driver που λέτε έχω ν'ανακοινώσω ότι για 2η φορά με επιτυχία ψήθηκε η κακόμηρη sparkle 8800GT που με ταλαιπωρούσε με αυτά τα καλούδια που θα δείτε στην φωτό http://postimage.org/image/vctyo2699/ κι εδώ είναι η κάρτα που τρέχει στο pc μου http://postimage.org/image/r6seufy1v/ μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς πετυχαίνουμε με το ψήσιμο??? Να προσθέσω ότι η κάρτα έβγαζε και artifacts πρίν τα windows.... και στo desktop έβγαζε κάτι σαν θολούρες οι οποίες εξακολουθούν και υπάρχουν (εαν τις προσέξεις αρκετά δλδ τις βλέπεις, σαν γραμμές μικρές)
  10. balboagr

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Λοιπόν ύστερα απο μεγάλο κόπο μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το φούρνισμα μιας 7600GS πήγε ομορφότατα. Η κάρτα μετά οποιονδήποτε driver έβγαζε bsod nvlddmkm.sys. Έβαλα τα windows να βρουν drivers και μετά την εγκατάσταση μου ζήτησαν επανεκκίνηση. Boot κανονικά και όλα λειτουργόυν ρολόι! Βέβαια δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει αλλά τουλάχιστον θα κάνω χαρούμενο ένα γειτονάκι μου που θέλει μια καρτούλα να παίξει το LoL. Θα δοκιμάσω και την 8800gt να δω πώς θα πάει. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές.
  11. balboagr

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Restart σορρυ απλά απο συνήθεια... Δεν έχω εύκαιρο pc άλλωστε και format παίζει δεν... βλέπω γραμμές arifacts και όλα τα καλούδια, και οι drivers κατεβάσει είναι σωστοί...δοκίμασα τα πάντα αλλά αυτό με τον φούρνο όχι... επειδή προφανώς κόβουν τα τοξικά και όλες οι λοιπές σαχλαμάρες που θα μπορούσε να βγάλει κάτι τέτοιο κι επειδή τυγχάνει να τρώω απο αυτό τον φούρνο δεν πρόκειται να πάρω το ρίσκο, οπότε η κάρτα πάει γι'ανταλλακτικά η trash αναλόγως. Αυτά απο εμένα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την προσπάθεια που κάνατε να σώσουμε αυτή την μίζερη κάρτα!!!
  12. balboagr

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    ωραία. Μπορεί κάποιος να μου πει step by step πως γίνεται αυτό? και μετά πως καθαρίζω τον φούρνο επειδή υπάρχουν και μικρά παιδιά
  13. balboagr

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Δοκίμασα και αυτούς τους drivers και πάλι βγάζει το ίδιο πρόβλημα...Απλά για κάποιο λόγο το pc δεν αναγνωρίζει-βλέπει οποιονδήποτε driver βάλω..... θα τρελαθώ...
  14. balboagr

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Καμμία ανταπόκριση.. εδώ σας παραθέτω και τις εικόνες Έκανα όλα τα τυπικά βήματα που πρέπει αλλά όπως φαίνεται μηδέν ανταπόκριση...δεν συγκινείται η ψοφόκαρτα... βοήθεια κάποιος??
  15. balboagr

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    θα κάνω μια προσπάθεια αργότερα επειδή φεύγω τώρα απο το σπίτι.. Δεν νομίζω να κάνω λάθος σε τίποτα, πρώτα βρίσκει τον ελεγκτή της οθόνης και ζητάει επανεκκίνηση, μετά κάνω εγκατάσταση τους drivers και ξανά το ίδιο, αλλά όσες φορές δοκίμασα στην διαχείριση συσκευών έλεγε code 43 (και καλά ότι τα windows διέκοψαν την λειτουργία αυτής της συσκευής) το βράδυ θ'απαντήσω να σας πω νέα. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.