Jump to content

ntel

Members
  • Posts

    30
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About ntel

  • Γενέθλια 27/02/1987

ntel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. αρχικα σε ευχαριστω για την απαντηση σου,ο τεχνικος μου ειπε πως δεν αλλαζει το case του δισκου γιατι ειναι κολλημενο.δεν υπαρχει καποιο προγραμμα να κανω data recovery μονος μου?
  2. καλησπερα σας αντιμετωπιζω προβλημα με αυτο το δισκο ξαφνικα δε μου τον αναγνωριζει και οταν τον συνδεω κανει ενα μικρο ψηφιακο ηχο στην αρχη μπιπ μπιπ μπιπ.το πηγα σε τεχνικο και μου ειπε απλα δε φτιαχνεται που σημαινει οτι εχασα ολα τα αρχεια μου...υπαρχει τροπος να σωσω εστω μερος των αρχειων? please help!!!
  3. ntel

    sos samsung my passport m2

    σ ευχαριστω θα το δοκιμασω
  4. Καλησπερα σας θα ηθελα να με βοηθεσετε,εχω τον παραπανω εξωτερικο σκληρο δισκο και ξαφνικα σταματησε να λειτουργει,κατα την συνδεση στην θυρα ακουγεται να συνδεετε κανονικα χωρις αποσυνδεση.απο τον σκληρο δισκο ομως ακουγεται ενας ηχος ψηλος μπιπ μπιπ μπιπ και δεν τον αναγνωριζει κανενας υπολογιστης.τον εχω 1 χρονο και λειτουργουσε κανονικα εχω ολη μου την μουσικη εκει και εχω τρελαθει δεν ειχα προλαβει να παρω backup. τι μπορει να ειναι?
  5. ntel

    ag neovo sx-17a

    nobody????:hi::hi::hi::hi::hi:
  6. Καλημερα σας,θα ηθελα την αποψη σας για αυτην εδω την οθονη,εαν καποιος την εχει δουλεψει,για τη χρηση ειναι και ειναι τοσο ακριβη και εφοσον υπαρχει στην Ελλαδα πια ειναι η τιμη της?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.