Jump to content

konamigr

Members
  • Posts

    31
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About konamigr

  • Γενέθλια 01/09/1992

konamigr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. konamigr

    Προβλημα με αυξηση της CPU

    Εκανα την αναβαθμιση του Bios,στο πρωτο restart το μηχανημα δεν αναβε, αφου το αφησα κανα 5λεπτο ανοιχτο χωρις να μου δειχνει τιποτα ουτε να αναβει το keyboard το ξανα εκανα restart και δουλεψε....Αλλα το προβλημα συνεχιζει...Το κουφο ειναι τωρα (μπορει να ειναι και η ιδεα μου) οτι το μηχανημα τωρα φτανει στα 75-80% διοτι τα fps μου οταν γινοταν η αυξηση πεφτανε στα 3-4 (που εφτανε τα 95%) ενω τωρα στα 20(που φτανει τα 80%)...οπως και να εχει το προβλημα συνεχιζεται...!Αγαπητα μελη ακουω προτασεις Και ευχαριστω για την βοηθεια. Υπαρχει πιθανοτητα να ευθυνεται το psu μου και να μην παρεχει καλη τροφοδοσια?(Διοτι εχει ενα προβληματακι το Psu μου).
  2. konamigr

    Προβλημα με αυξηση της CPU

    Screenshot by Lightshot Εχω 1.40 οντως αλλα θα μπορουσε να οφειλεται αυτο για το γονατισμα του υπολογιστη?
  3. konamigr

    Προβλημα με αυξηση της CPU

    A)Nαι ssd 120 gb pci-e(Και στις αρχες πριν τον γεμισω το εκανε παλι) Το bios wtf δεν ξερω τι να πω. Γ) Το συστημα μου το εχω κανα χρονο και κατι ρωτουσα εδω περα σε παλαιοτερα post πως να το στησω πραγματικα αν εχω κανει τετοια πατατα με την μητρικη και αυτος ειναι ο λογος που τα πινει τι να πω...οποτε θελει το κανει....:crazy_pilot:
  4. konamigr

    Προβλημα με αυξηση της CPU

    Ναι ενεργοποιημενο το εχω, και οχι δεν ειναι τιποτα εκει που να μου τρωει την ραμ.Η ραμ μου πεφτει σταδιακα μεχρι να μηδενιστει...Απλα πιστευω συνδεονται κατα καποιο τροπο και δεν ξερω τι το προκαλει....
  5. Αυτο συμβαινει αρκετες φορες οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου.Κανει ξαφνικη αυξηση της cpu και κολλαει το συμπαν για 4-5 δευτερολεπτα και μετα πεφτει κανονικα δεν ειναι θεμα λογισμικου μιας και εχω κανει και στο παρελθον παρα πολλα format και συνεχιζει να γινεται.Εκτος αυτου κατι επισης καταναλωνει την ram μου πεφτει σιγα σιγα, Σε μια ωρα χρησης επεσε απο τα 15gb ram ελευθερη στα 3gb Και οταν φτασει στο 0 κολλαει το pc.Στις διεργασιες δεν υπαρχει τιποτα που να μου τραβαει τοση ram.Το βασικο μου προβλημα ειναι που κολλαει απιστευτα το μηχανημα. pc info
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.