Jump to content

gerafredo

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About gerafredo

  • Γενέθλια 13/01/1985

gerafredo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. gerafredo

    Επιδιόρθωση μιας Samsung TFT οθόνης

    Άν είναι αυτο τότε μάλλον πάω για άλλη οθόνη.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά..
  2. gerafredo

    Επιδιόρθωση μιας Samsung TFT οθόνης

    Μάλιστα. Περαστικά μας φίλε γιατι αν παίζει τέτοιο θέμα δεν νομιζω οτι αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς λόγω αμφιβόλου αποτελέσματος.BTW αν είναι inverter είναι το ολοκληρωμένο με τα πολλά ποδαράκια και την ψύκτρα στην πλακέτα τροφοδοσίας?
  3. gerafredo

    Επιδιόρθωση μιας Samsung TFT οθόνης

    Φίλε μου μόλις το δοκίμασα ναι φαίνεται.Με όλα τα φώτα κλειστά και μόνο το φώς του φακού ίσα που φαίνεται κάτι αν κοιτάξεις απο πολύ κοντά. Τι μπορεί να είναι?
  4. gerafredo

    Επιδιόρθωση μιας Samsung TFT οθόνης

    Παιδιά καλησπέρα. Επιχείρησα να αλλάξω κι εγώ τους πυκνωτές της οθόνης μου (Samsung 2243NW) δεν έγινε κάτι λάθος στην αλλαγή, όμως το πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει. Η οθόνη δεν δείχνει καν εικόνα όμως το λαμπάκι ανταποκρίνεται στην κατάσταση τoυ pc, δηλ όσο ειναι το pc ανοιχτό το λαμπάκι μένει μόνιμα αναμμένο και όταν κλείνει το pc το λαμπάκι αναβοσβήνει. Παρόλα αυτά καθόλου εικόνα. Μήπως δεν φταίνε οι πυκνωτές? Καμια ιδέα κανείς??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.