Jump to content

Sucre

Members
  • Posts

    19
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Sucre

  • Γενέθλια 29/08/1991

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Ξάνθη

Sucre's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sucre

    πιθανον προβλημα με τροφοδοτικο!

    σωστα! αλλα ξεχασα να αναφερω το πιο σημαντικο και λαθος μου! το a/c εχει συνδεθει στη γραμμη απο το παλιο θερμοσιφωνακι της κουζινας! οποτε λογικα μεχρι εκει στο θερμοσιφωνακι εχει μεγαλο καλωδιο, η ενωση γινεται μεσα στο ντουι και απο εκει εξω περιμετρικα απο το σπιτι οδηγει στη μοναδα περιπου 10 μετρα καλωδιου μεγεθους 1.5mm αποτι ειδα πριν απο λιγο!
  2. Sucre

    πιθανον προβλημα με τροφοδοτικο!

    ναι μετρησαν μια μικρη πτωση τασης στη γραμμη του δωματιου μου την ωρα που ανοιγω το a/c στο σαλονι!
  3. Καλησπερα! Για αρχη να πω οτι αν το θεμα μου ειναι εκτος απο την κατηγορια που διαλεξα, ας το μεταφερει ή σβησει καποιος admin! Λοιπον, το τελευταιο 1μιση μηνα αντιμετωπιζω ενα θεμα με ξαφνικες επανεκκινησεις του υπολογιστη, μοναχα οταν οι γονεις μου ανοιγουν το a/c στο σαλονι που φυσικα εχει δικια του γραμμη στο πινακα! ανεκαθεν ετσι ηταν οι γραμμες του σπιτιου και οπως προειπα επανεκκινει με το που το ανοιξουν, μερικες φορες με τη πρωτη, μερικες φορες αν το κανω τεστ και το ανοιγω κλεισω μπορει με τη 3η και 4η φορα! να πω οτι το συγκεκριμενο υπολογιστη τον εχω απο νοεμβριο του 15 και μεχρι και πριν τον μαιο του 17 δεν ειχα ποτε προβλημα οσες φορες και αν ανοιξε το a/c στο ζεστο και στο κρυο! το a/c ειναι 18 αν δεν κανω λαθος και η γραμμη που ειναι μονο του υπαρχει 1.5mm καλωδιο πανω σε 16Α hager ασφαλεια! Φωναξα 2 ηλεκτρολογους και δεν βρηκαν κατι ενω κανανε μετρησεις! ανοιξαν τις πριζες δεν ειδαν κατι! αντιθετως με ολα αυτα που εγιναν παρατηρησα οτι και με το δικο μου a/c στο δωματιο με το που ανοιξω θα σβησει παλι ο υπολογιστης μου, ο 2ος ηλεκτρολογος μου το εβγαλε απο το ντουι γτ παρολο που ανοιγε δεν εβγαζε ουτε ζεστο ουτε κρυο! Εκανα μερικα stress test να δω μηπως φταιει κατι απο το hardware, και ενω ηταν χθες το μεσημερι ανοιχτο το a/c στο σαλονι με το πρωτο test εσβησε και ανοιγει παλι αυτοματα μονο του! το ξανα δοκιμασα και εκανε τεστ! επισης να αναφερω οτι εκανα και με της intel το diagnostic tool για τον cpu και εκει ολα τα βηματα πηραν PASS! ετρεξα antimalware πολλες φορες μηπως ειναι τιποτα απο κανα ιο και τα συναφη αλλα δε βρηκε! πριν 2 μηνες εκανα φορματ! Τελος να αναφερω το τροφοδοτικο μου ειναι της thermaltake SE 630W, ο επεξεργαστης i5-6600k καρτα γραφικων δεν υπαρχει! απο θερμοκρασιες ειναι καλες γτ εχω μεγαλο κουτι χωρις καλωδια και καλη ψυκτρα της be quiet! αυτα! Τι μπορει αλλο να ειναι ηλεκτρολογικο; να αλλαξω γραμμη στο a/c και να βαλω 2.5mm? γενικως τρεμει λιγακι το φως οταν ανοιγει το a/c για κλασματα! εκτος αν τα επαιξε το a/c με τα τελευταια black out της ΔΕΗ και την κακοκαιρια με τις βροχες!
  4. Sucre

    The ATi Catalyst Driver thread.

    καλησπερα παιδια, εχω ενα μεγαλο προβλημα με την αναλυση της οθονης υστερα απο update που εκανα τους drivers αρχικα να τονισω πως εχω την amd 7770 απο το 2012 και ειχα την εκδοση 12. κατι αλλα μετα απο καιρο χρηση της καρτας εκει που ειχα πλοηγηση στο pc αναβοσβηνε στιγμιαια η οθονη, ετσι λοιπον μπηκα στο site της amd και κατεβασα τους Omega (14.12). και τωρα αρχιζει το προβλημα μετα το update! ενω στην αναλυση της οθονης πηγαινοντας στην εξατομικευση εχει 1920x1080 στην απεικονιση της επιφανειας δεν ειναι τοσο, ειναι πιο μικρη οπως επισης και τα εικονιδια εχουν μικρυνει αρκετα. εψαξα ολες οσες ρυθμισεις γνωριζω και απο το catalyst contrlol αλλα δε μπορεσα να το βρω το προβλημα επιπροσθετα εκει που τελειωνει η αναλυση στο πλαισιο γυρω γυρω μου βγαινει και μια κοκκινη γραμμη σαν λεζαντα. μπορει καποιος να με βοηθησει; ευχαριστω
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.