Jump to content

J1mmys13

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About J1mmys13

  • Γενέθλια 25/04/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Piraeus
  • Επάγγελμα
    Automations/ Navigation

J1mmys13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. J1mmys13

    Turbo-X Laptop 17 πρόβλημα μητρικής;

    Αρχικά έβγαλα μνήμες, δίσκους, μπαταρίες τα ξαναέβαλα αν και μαλλον οι μνήμες απο αυτά που είδα δεν κουμπωναν καλα. Μπορεί για αυτό. Με το antivirus εκτός (uninstall) τωρα είναι μια χαρα. Δεν ξερω τι στο καλο γίνεται με το antivirus.
  2. J1mmys13

    Turbo-X Laptop 17 πρόβλημα μητρικής;

    Με καποιους ελέγχους στις μνήμες, στον επεξεργαστή στις τάσεις κτλ. το laptop κατάφερε και άνοιξε. :clap::clap: Το absolute κουλό που έκανε όμως ήταν το εξής.... Κανοντας install το Webroot Antivirus τρώει ένα χαστουκι και κλείνει... δεν πάει το μυαλό μου... το ανοίγω με το τροφοδοτικό πανω... τίποτα... το αφηνω μονο με τη μπαταρία... ανοίγει! Βγάζω τη μπαταρία, βαζω μονο ρευμα... τίποτα... δεν πάει το μυαλό μου στο antivirus. Τι σχέση λεω να έχει; Μετα απο τα πολλά και με τη μπαταρία να ξεψυχάει... κανω unistall το πρόγραμμα.... και.... Με τη πρίζα πάνω ανοίγει... Πλακα μας κάνει ετσι; δεν υπάρχει αυτό....
  3. J1mmys13

    Turbo-X Laptop 17 πρόβλημα μητρικής;

    Αναβει μονο της πλακετας που είναι το power on και ενα πορτοκαλι πάνω αριστερα (μάλλον της οθόνης). Όλα τα άλλα (μπαταρία, σκληρός, φορτωση, wifi) είναι dead.
  4. J1mmys13

    Turbo-X Laptop 17 πρόβλημα μητρικής;

    Το έχω δοκιμάσει με το celeron πάνω και μου έκανε τα ίδια. Στις μνήμες δεν θα έκανε κάποιο beep message?
  5. J1mmys13

    Turbo-X Laptop 17 πρόβλημα μητρικής;

    Είναι πάνω στην ίδια τη μητρικη
  6. Καλημέρα σε όλους. Έχω ενα laptop TurboX 17" και είχα κάνει το λάθος να του βάλω αλλο τροφοδοτικό πάνω και έτσι κατάφερα να το σκάσω. Το laptop έχω βρει ότι είναι απο την CLEVO και πήρα λοιπόν απο το εργοστάσιο στη Γερμανία καινούργια μητρική. Την έβαλα επάνω, άλλαξα και επεξεργαστή (είχε celeron και έβαλα i3) αλλά δυστηχώς δεν μου φαίρνει τάση. Ανάβει το λαμπάκι ότι άνοιξε, το λαμπάκι της μπαταρίας και του δίσκου δεν αναβοσβήνει, ο ανεμιστήρας δεν τρέχει και απο τι μέτρησα, στη πινάκια του ανεμιστήρα δεν εχω 5V. Το τροφοδοτικό μου βγάζει κανονικά 19.7V αλλά στο laptop τίποτα. Τι άλλο μπορώ να δω κατα τη γνώμη σας ώστε να το τσεκάρω; όλα είναι συνδεδεμένα, οθόνη, πληκτρολόγιο, τα USB... Καμιά ιδέα;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.