Jump to content

antisudias

Members
  • Posts

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About antisudias

  • Γενέθλια 16/05/1985

antisudias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. antisudias

    Αγορά οθόνης

    Ευχαριστω αδερφε.εχεισ κατι αλλο να προτεινεις εως 330 η να παω ανεπιφυλακτα για την hp27xw?
  2. Η ερώτηση είναι απλή.Αξίζει η αγορά οθόνης 27" 1ms για gaming?Και αναφέρομαι σε low budget μόνο μέγιστο 300 euro! Υπάρχουν τουλάχιστον 4 μοντέλα asus στο skroutz 27" 1ms.
  3. antisudias

    FX9590 πρόβλημα με θερμοκρασίες ?

    Εχει πολλα θεματα ο επεξεργαστης αυτος και ενα απο τα κυριοτερα ειναι οι θερμοκρασιες...βαλε το προγραμμα που σου ειπαν τα παιδια HWiNFO και δες τη θερμοκρασια της cpu μετα απο καποιαωρα gaming.Αν δεισ οτι ειναι πανω απο 62 αλλαξε παστα και προσεξε ποση θα βαλεις.αν βαλεισ παραπανω απ οτι πρεπει θα εχεις τα αντιθετα αποτελεσματα...
  4. antisudias

    προβλημα με amd 9590

    Ναι εχω καλο κουτι με καλη ψυξη και υδροψυξη στον επεξεργαστη.Εννοειται οτι το εχω απενεργοποιημενο το τουρμπο.και οντως ειναι no-buy...
  5. antisudias

    προβλημα με amd 9590

    Σημερα αλλαξα ραμ αλλαξα σκληρους καρτα γραφικων μια απο τις δυο δοκιμασα με αλλο τροφοδοτικο 800βατ και το pc δεν ανοιγε με τιποτα παρα μονο οι ανεμιστηρες και τα λαμπακια...στο τελος εβαλα τον παλιο μου επεξεργαστη fx4100 και ο υπλπλογιστης λειτουργει για την ωρα χωρις κανενα προβλημα.το θεμα ειναι παιζει να ειναι προβληματικος ο συγκεκριμενος η ολη η σειρα ειναι τοσο χαλια που δεν ειναι stable..τον εχει καποιος να μου πει αν εχει τα ιδια προβληματα?
  6. antisudias

    προβλημα με amd 9590

    Το συστημα το εχω βαλει επακριβως σε calculator.μεχρι και τα usb που χρησιμοποιω και τους ανεμιστηρες του κουτιου.τα watt που επαρκουν ειναι 470..θα δοκιμασω ενα 750ρι δανεικο αυτες τις μερεσ παντως και βλεπουμε.
  7. antisudias

    προβλημα με amd 9590

    εκανα πολλα πειραματα μερες χωρις να βγαλω καποια ακρη.εδω και καπμποση ωρα το pc αναβαν τα λαμπακια κι οι ανεμιστηρεσ αλλα η οθονη νεκρη.εβγαλα την μια απο τις δυο καρτες γραφικων και λειτουργησε κανονικα και παλι ο υπολογιστης.ισως τελικα εχει προβλημα το τροφοδοτικο γιατι δεν νομιζω να μην επαρκουν 600watts επωνυμου psu για το συστημα μου.
  8. antisudias

    προβλημα με amd 9590

    Δουλεουν στο auto απο τα bios δηλαδη στα 1300 νομιζω
  9. antisudias

    προβλημα με amd 9590

    εναν serialata3 wd 1tera και εναν ssd 64gb
  10. antisudias

    προβλημα με amd 9590

    ειναι οπως το αγορασα στα 4700 δεν ειναι χρονισμενο
  11. Καλησπερα.Το συστημα μου ειναι Mb: asrock 990 extreme 6 Cpu: amd fx 9590 με υδροψυξη corsair 105 Ram: 2x4g ddr3 Psu: corsair 600w Gpu: 2xati hd 7700 Ειναι λιγες μερες που εφτιαξα το συγκεκριμενο pc το οποιο freezarei χωρις λογο και αιτια συνεχως.Η θα κολλησουν εντελως τα παντα σε περιβαλλον windows 7 x64 η θα κολλησει για καποια δευτερολεπτα συνηθως οταν ανοιγω καποιον browser για ιντερνετκαι θα ξεκολλησει μετ.Εχω διαβασει πολυ ασχημα λογια για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη..Υπαρχει περιπτωση να ειναι προβληματικος ο δικος μου οποτε να τον στειλω πισω η τσαμπα θα χασω το χρονο μου?μπορω να κανω κατι με τους χρονισμους του ωστε να γινει πιο σταθερος και να μην κολλαει?οι θερμοκρασιες του παντως ειναι 35-45 max.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.