Jump to content

broken

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by broken

  1. broken

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Ευχαριστώ πολύ φίλε.
  2. broken

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Ευχαριστώ πολύ. Έχω καλυφθεί στα περισσότερα. Θα μπορούσα να ρωτήσω κάτι ακόμα; Οι μισθοί των εταιριών (ΝΑΤΕΚ,ΙΒΜ,ΑΤ&Τ) είναι αρκετά υψηλότεροι των ντόπιων εργαζομένων; Δηλαδή, αν οι ντόπιοι παίρνουν 1000€, οι υπάλληλοι των ξένων εταιριών παίρνουν π.χ. 1700€ κατά μέσο όρο; Ρωτάω γιατί περιμένουν μια απάντηση (σε ποσό) και δεν ξέρω τι να πω.
  3. broken

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλημέρα, επειδή βρίσκομαι σε κάποιες διαπραγματεύσεις με την NATEK για αντίστοιχες θέσεις και στην IBM θα μπορούσατε να μου λύσετε μερικές απορίες; α) Τι γνώμη σας για την ΝΑΤΕΚ, δηλαδή είναι αξιόπιστη ή απλά μεσίτες που νοικιάζουν κοψοχρονιά υπαλλήλους; β) Επειδή έχω οικογένεια και παιδιά, ποιό είναι το προτεινόμενο από εσάς ελάχιστο ύψος μισθού για να ζήσουμε αξιοπρεπώς στο BRNO; Σημειωτέον ότι δεν νοικιάζω εδώ αλλά είμαι συμβασιούχος και σχετικά σύντομα άνεργος. γ) Οι θέσεις που αναφέρετε εδώ είναι ακόμα διαθέσιμες και πως θα μάθω περισσότερα; (μπορώ να σας στείλω ένα ΠΜ; ) Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.