Jump to content

darkiller

Premium Members
  • Posts

    520
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by darkiller

  1. γιασ σασ παιδια. εχω ενα navigation μαρκασ crypto , το μοντελο ειναι easydrive 4350gr r1 η εκδοση ειναι 2010r5.8.28, εχει 2 γιγα σκληρο μεσα περνει και καρτουλα εξτρα. 


     


    επειδη δεν γνωριζω απο navi. εαν μπορειτε να βοηθησετε πειτε μου πιον χαρτη πρεπει να κατεβασω ?απο που? χρειαζετε καπιον εξτρα προγραμμα να κατεβασω για να τον βλεπει? και που ακριβοσ πρεπει να τον κανω εγκατασταση στο navi. για να τον βλεπει ..  πιστευω να σασ εχω δωσει ολλεσ τισ πληροφοριεσ που χρειαζεστε..  ευχαριστω. 


  2. εχω ακριβοσ την ιδια καρτα με την δικια σου, φλασαρισμενη σε 6970. να υποθεσω οτι ειναι με το εργοστασιακο συστημα ψυξησ.. 

     

    σε idie οι θερμοκρασιεσ σου ειναι φυσιολογικεσ για αυτη την καρτα, σε full load παιζει κοντα στουσ 90 βαθμουσ κελσιου παντα το fun στο auto. αυτο που αναφερεισ ανεμηστηρακι της και κανει σαν τρελο  εχει συμβει και σε εμενα μονο οταν ανοιγω τον υπολογιστη απο το power buton. δεν εχω ομωσ επανεκιννησεισ. τι τροφοδοτικο εχεισ και με πιο προγραμμα εκανεσ  απεγκαταστηση τουσ οδηγουσ?? antimalware ετρεξεσ?

     

    μια φωτο απο την δικια μου καρτα se κατασταση idie 

     

    http://prntscr.com/5t3clb

  3. για την 5850 λένε αυτά Radeon HD5850 has 320 more shader processors, and 16 more texture mapping units than Radeon HD6870.  Παρόλα αυτα η 6870 λένε ότι είναι πιο γρήγορη .

    ναι ετσι ειναι.. ομωσ καμια οπτικη διαφορα δεν θα δεισ υπερ τησ  6870 σε σχεση με την 5850 ασχετα εαν η 6870 αποδιδει καλυτερα στα παιχνιδια (περιπου 5% εωσ 10%) αναλογα το παιχνιδι.. 

     

    οπωσ και η 5870 που ειναι καλητερη στα παιχνιδια απο την 6870 διαφορα οπτικη μηδεν .  

     

    απλα οταν βγηκε η σειρα 6 καταναλωνε λιγοτερο ρευμα , σχεδον ιδιεσ αποδωσεισ , χαμηλοτερεσ θερμοκρασιεσ, και καλητερη υποστηριξη με τουσ νεουσ οδηγουσ.. 

     

    και φυσικα τοσο η 6850-70 ηταν αρκετα φθηνοτερεσ απο την 5850-70

    Καλημέρα & ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Η ανάλυση στην οθόνη μου είναι 1920Χ1200 και νομίζω είναι το μέγιστο που φτάνει. Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά την ανάλυση στα παιχνίδια, γνωρίζω πως το σύστημα είναι παλιό. Με μια ανάλυση της τάξεως 1280Χ1024 πιστεύω θα ήμουν μια χαρά.

     

    Και μια ερώτηση όσον αφορά τον επεξεργαστή. Ένας CORE 2 QUAD Q8200 στα 2,33Ghz θα ήταν καλύτερος από τον διπύρηνο Ε8400 που έχω στα 3,00Ghz?

    εαν το παιχνιδι που παιζεισ εκμεταλευεται και τουσ τεσσερισ πυρηνεσ  ναι φυσικα θα παιξει καλυτερα, εαν οχι πιθανον οχι .. 

  4. οπωσ ειπε και ο φιλοσ 

    GFFermari   ο επεξεργαστησ θα σε κοβει. βαλε ενα με 4 πυρηνεσ εστω και σε 775 socket. 

     

    η καρτα σου σε προτυπο dx9 high εωσ ουλτρα τα game. σε dx 11 πιστευω στα περισσοτερα παιχνιδια θα παιζεισ σε setting κατω  απο high .. σε αναλυση 1920χ1080.. εκει θα σε κοβει τοσο η δυναμη του πυρηνα, οσο και και η λιγη μνημη τησ καρτασ.. 

     

    το μονιτορ σου τι αναλυση εχει?? 

    • Like 1
  5. κατεβασε το msi afterburner , απο εκει ανεβασε το ρευμα. μολισ το κατεβασεισ δωσε φοτο να δουμε εαν τα ρευματα σου ειναι ξεκλειδωτα οπωσ και το power limit

    ,το ποσο θα ανεβασεισ αυτο θα το δεισ εσυ που εισαι σταθεροσ.. πρεπει να βρεισ τα ορια που ειναι ειναι σταθερη η καρτα σου, τοσο στο πυρηνα οσο και στισ μνημεσ.. , 

     

    και κατι τελευταιο , προσοχη στισ θερμοκρασιεσ. 

    • Like 1
  6. να ρωτήσω κάτι χαζό εγώ. Έχω την 270Χ της gigabyte windforce x3 .Μόλις ανεβάσω λίγο τα ρολόγια και τρέξω κανένα παιχνίδι κατευθίαν BSOD.Αν πάω default είμαι κομπλέ τι φάση ;

    θελει λιγο ρευμα να δωσεισ παραπανω για να ειναι σταθερη η καρτα σου. 

  7. εαν τα ρευματα ειναι κλειδωμενα κατεβασε το sapphire trixx .. εκει λογικα θα σε ειναι ξεκλειδωτα .. σε γενικεσ γραμμεσ θα σου ελεγα την καρτα σου να την αφησεισ οπωσ ειναι στουσ εγοστασιακουσ χρονισμουσ τισ.. διοτι εαν  την υπερχρονισεισ και 10% να σε δωσει παραπανω, οπτικη διαφορα δεν νομιζω οτι θα δεισ στα παιχνιδια. 

  8. καλησπερα.. αθορυβη ψυκτρα ειναι και αυτη,, http://www.skroutz.gr/s/3906527/Xigmatek-Gaia-II.html

     

    φτηνη και μια χαρα θα κανεισ την δουλεια σου.. 

     

    εχω την gaia I, απολυτα ικανοποιημενοσ . απο θορυβο, και χαμηλεσ θορμοκρασιεσ σε σχεση παντα με την εργοστασιακη.. 

  9. δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο θελεισ να κανεισ υπερχρονισμο τισ καρτασ σου?? 

     

    εαν δεν εχεισ καταλαβει , η καρτα σου ειναι κτηνοσ ! για τα παιχνιδια!!! 

     

    ερωτηση , το μονιτορ σου ειναι σε αναλυση 1920χ1080 η μεγαλυτερη? 

     

    τρεχει καθολου bentch? 

     

     

    εαν το μονιτορ σου ειναι σε 1920χ1080 και δεν τρεχεισ bentch μην ασχολεισαι.. 

  10. παραλιγο να την πατησω με τον τυπο ρε μαγκες... με την XFX r9 270x 2gb που σας ελεγα... μουφα ο τυπος

    ΓΙα να ξεμπερδευεισ , παρε την 280χ απο τον trexx !! καθολου μουφα ο τυποσ! χαχααχ και πολυ πιο δυνατη απο την 760.. 

     

    το καλυτερο δωρο που μπορεισ να κανεισ στον εαυτο σου.. 

     

    αντε και καλα χριστουγεννα. 

  11. φυσικα και αξιζει η 760 .. δυνατη καρτα.. μια χαρα θα τα παιζεισ τα παιχνιδακια σου!!! 

     

    απο το δικο μου συστημα far cry 4 με amd 6950 flash σε 6970 + amd fenom 965 3,9mhz 

     

    παιζω στο high με φιλτρα κλειστα περνω απο 45 εωσ 60 καρε, φυσικα οταν κανω βολτα με τα αμαξακια εχω frame drop και κατω καμια φορα απο τα 30 καρε.. 

     

    για την 760 πιστευω σε 1920x1080 με φιλτρα κλειστα και αν δεν σε κοβει η μνημη τισ καρτασ το ultra στα  setιng θα το εχεισ στο χαλαρο.. 

     

    http://prntscr.com/5h8xv8

     

    http://prntscr.com/5h8z7m

     

    http://prntscr.com/5h9051

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.