Jump to content

darkiller

Premium Members
  • Posts

    520
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About darkiller

  • Γενέθλια 30/07/1977

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

darkiller's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. darkiller

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Καλησπέρα και χρονια πολλά ξεκίνησα πριν από κανα 2 μέρες το witcher 2.Παιχνιδαρα. Καλησπέρα και χρονια πολλά ξεκίνησα πριν από κανα 2 μέρες το witcher 2.Παιχνιδαρα.
  2. darkiller

    ψαχνω χαρτη γερμανιασ

    εχω στειλει mail. αντε να δουμε..
  3. darkiller

    ψαχνω χαρτη γερμανιασ

    ευχαριστω αλλα δεν βρισκω το μοντελο μου καπου..
  4. γιασ σασ παιδια. εχω ενα navigation μαρκασ crypto , το μοντελο ειναι easydrive 4350gr r1 η εκδοση ειναι 2010r5.8.28, εχει 2 γιγα σκληρο μεσα περνει και καρτουλα εξτρα. επειδη δεν γνωριζω απο navi. εαν μπορειτε να βοηθησετε πειτε μου πιον χαρτη πρεπει να κατεβασω ?απο που? χρειαζετε καπιον εξτρα προγραμμα να κατεβασω για να τον βλεπει? και που ακριβοσ πρεπει να τον κανω εγκατασταση στο navi. για να τον βλεπει .. πιστευω να σασ εχω δωσει ολλεσ τισ πληροφοριεσ που χρειαζεστε.. ευχαριστω.
  5. darkiller

    Gpu 4 Digital Monitors

    ψαξε να βρεισ καμια μεταχειρησμενη hd6950. νομιζω θα κανεισ την δουλεια σου http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=1021&lid=1 παιζουν κατω απο 100 ευρο
  6. darkiller

    προβλημα με καρτα γραφικων ΑΤΙ 6950 2g

    εχω ακριβοσ την ιδια καρτα με την δικια σου, φλασαρισμενη σε 6970. να υποθεσω οτι ειναι με το εργοστασιακο συστημα ψυξησ.. σε idie οι θερμοκρασιεσ σου ειναι φυσιολογικεσ για αυτη την καρτα, σε full load παιζει κοντα στουσ 90 βαθμουσ κελσιου παντα το fun στο auto. αυτο που αναφερεισ ανεμηστηρακι της και κανει σαν τρελο εχει συμβει και σε εμενα μονο οταν ανοιγω τον υπολογιστη απο το power buton. δεν εχω ομωσ επανεκιννησεισ. τι τροφοδοτικο εχεισ και με πιο προγραμμα εκανεσ απεγκαταστηση τουσ οδηγουσ?? antimalware ετρεξεσ? μια φωτο απο την δικια μου καρτα se κατασταση idie http://prntscr.com/5t3clb
  7. darkiller

    Σοβαρο πρόβλημα με AMD drivers

    εχω την 6950 φλασαρισμενη σε 6970.. χρησιμοποιω μονο το atiman uninstaller 8.3.6. για απεγκατασταση.. δεν ξερω τι σημενει προβλημα η εκφραση προβλημα με amd drivers . εγγυηση 100% το συγγεκριμενο προγραμμα
  8. darkiller

    Που φτάνει σήμερα μια HD5850?

    ναι ετσι ειναι.. ομωσ καμια οπτικη διαφορα δεν θα δεισ υπερ τησ 6870 σε σχεση με την 5850 ασχετα εαν η 6870 αποδιδει καλυτερα στα παιχνιδια (περιπου 5% εωσ 10%) αναλογα το παιχνιδι.. οπωσ και η 5870 που ειναι καλητερη στα παιχνιδια απο την 6870 διαφορα οπτικη μηδεν . απλα οταν βγηκε η σειρα 6 καταναλωνε λιγοτερο ρευμα , σχεδον ιδιεσ αποδωσεισ , χαμηλοτερεσ θερμοκρασιεσ, και καλητερη υποστηριξη με τουσ νεουσ οδηγουσ.. και φυσικα τοσο η 6850-70 ηταν αρκετα φθηνοτερεσ απο την 5850-70 εαν το παιχνιδι που παιζεισ εκμεταλευεται και τουσ τεσσερισ πυρηνεσ ναι φυσικα θα παιξει καλυτερα, εαν οχι πιθανον οχι ..
  9. darkiller

    Που φτάνει σήμερα μια HD5850?

    οπωσ ειπε και ο φιλοσ GFFermari ο επεξεργαστησ θα σε κοβει. βαλε ενα με 4 πυρηνεσ εστω και σε 775 socket. η καρτα σου σε προτυπο dx9 high εωσ ουλτρα τα game. σε dx 11 πιστευω στα περισσοτερα παιχνιδια θα παιζεισ σε setting κατω απο high .. σε αναλυση 1920χ1080.. εκει θα σε κοβει τοσο η δυναμη του πυρηνα, οσο και και η λιγη μνημη τησ καρτασ.. το μονιτορ σου τι αναλυση εχει??
  10. darkiller

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    εαν τα ρευματα ειναι κλειδωμενα στο msi afterburner δοκιμασε το sapphire trixx.
  11. darkiller

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    κατεβασε το msi afterburner , απο εκει ανεβασε το ρευμα. μολισ το κατεβασεισ δωσε φοτο να δουμε εαν τα ρευματα σου ειναι ξεκλειδωτα οπωσ και το power limit ,το ποσο θα ανεβασεισ αυτο θα το δεισ εσυ που εισαι σταθεροσ.. πρεπει να βρεισ τα ορια που ειναι ειναι σταθερη η καρτα σου, τοσο στο πυρηνα οσο και στισ μνημεσ.. , και κατι τελευταιο , προσοχη στισ θερμοκρασιεσ.
  12. darkiller

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    θελει λιγο ρευμα να δωσεισ παραπανω για να ειναι σταθερη η καρτα σου.
  13. darkiller

    AMD Radeon R7 260X και frames στο Battlefield 4

    εαν τα ρευματα ειναι κλειδωμενα κατεβασε το sapphire trixx .. εκει λογικα θα σε ειναι ξεκλειδωτα .. σε γενικεσ γραμμεσ θα σου ελεγα την καρτα σου να την αφησεισ οπωσ ειναι στουσ εγοστασιακουσ χρονισμουσ τισ.. διοτι εαν την υπερχρονισεισ και 10% να σε δωσει παραπανω, οπτικη διαφορα δεν νομιζω οτι θα δεισ στα παιχνιδια.
  14. darkiller

    Αθόρυβο pc

    καλησπερα.. αθορυβη ψυκτρα ειναι και αυτη,, http://www.skroutz.gr/s/3906527/Xigmatek-Gaia-II.html φτηνη και μια χαρα θα κανεισ την δουλεια σου.. εχω την gaia I, απολυτα ικανοποιημενοσ . απο θορυβο, και χαμηλεσ θορμοκρασιεσ σε σχεση παντα με την εργοστασιακη..
  15. δεν νομιζω να ειναι θεμα κονσολασ , οσο υποστη
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.