Jump to content

artyom

Premium Members
  • Posts

    2.284
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by artyom

  1. πριν 2 ώρες, το μέλος orderlover έγραψε:

    Μπορείς να ποστάρεις καμιά φωτογραφία να δω περι τίνος πρόκειται και να κανονίσω συνάντηση;

    dog-house-plastic.jpg
    WWW.PETSHUG.GR

    Ιδανικές συνθήκες διαβίωσης για το κατοικίδιό σας. Διαθέτει γρίλιες εξαερισμού ενώ διατηρούν τη θερμοκρασία στο σωστό επίπεδο. Είναι ανθεκτικά στη φθορά και εύκολα στο καθάρισμα.

     

    αυτο φαντασου αλλα με εξωτερικες διαστασεις αυτες που γραφω!

     

  2. να ξερεις αυτα τα νικκον και του jumbo,αν παθει κατι,δε θα εχει ανταλλακτικα,σπαει και το φτιαχνεις μονο σου με κολλα ή καμια πατέντα.

    Προτείνω κατι τετοιο.

    RH1811%20ST%202%20VRX-200x200.jpg
    HOBBYLAND.GR

    Ready to Run with 4WD Shaft  DriveUnique Gearbox Design for Low CGLight & High Impact ArmsBig Bored ShocksUnique Steering System with Front Universal Joint ShaftsReinforced Upper Plate to...

    2 ειχα παρει για τα ανιψακια μου.6-7 χρονων.μεγαλες ταχυτητες με σχεση τα συμβατικα,οποτε θα πρεπει να τους το μαθεις σιγα σιγα.

    30min χρόνος παιχνιδιου με τη μαμα μπαταρία και θελει κανα 3ωρο φορτισμα.απλα οτι και να παθει,τουλαχιστον το ιδιο το μαγαζι εχει ανταλλακτικα για τα παντα!

    • Like 1
  3. πριν 2 ώρες, το μέλος panoss1442169303 έγραψε:

    Τελικά το σωλήνα από το σιφόνι τον χαμήλωσα σκάβοντας 14 χιλιοστά την πλάκα και συνδέεται με τη στήλη με δυο γωνίες των 45º:

     

    Bathroom6_1_4.thumb.jpg.e5f0e969762f6c6624b99d7013f4ca49.jpg

     

     

    Για το σιφόνι (που μεταφέρθηκε στο κέντρο του μπάνιου) έσκαψα την πλάκα σε βάθος 20 χιλιοστά:

     

    Bathroom6_1_5.thumb.jpg.11a56f4939d249ed8906449334ddae6c.jpg

     

    Οπότε η τσιμεντοκονία μου βγήκε 7 εκατοστά.

    Σχετικά με το καπάκι του σιφονιού: άραγε μπορώ να ρυθμίσω το ύψος του;

     

    Πιστεύω με την αποχέτευση τελείωσα. Βαριά η οικοδομική, μου 'φυγε ο κ**ος. :hehe:

     

    Το κατω μερος της αποχετευσης της λεκανης πρεπει να ειναι 13cm απο το τελικο,Με το παραπανω σχεδιο οπτικα μου φαινεται οτι θα βγει πιο ψηλα,οποτε δοκιμασε με ταφ και οχι ημιταφ φ100 .

    Οσο για το καπακι του σιφωνιου,εχουν ενα δοντι ~1,5cm το οποιο αν αυτο μας ενοχλει με τα υψομετρα,το ΄καθαριζουμε' με ενα τροχακι για να παρουμε τη διαφορα στο υψος.

    Μας ενδιαφερει να ειναι πιο κατω απο το τελικο.Ειτε 3mm ειτε 13mm ειτε 23mm.οχι πιο πανω.

    • Agree 1
  4. πριν 3 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε:

    Χαρίζεται η παρακάτω τοστιέρα / γκριλιέρα. 

     

     

      Reveal hidden contents

    MVIMG_20200822_101513.jpgMVIMG_20200822_101536.jpg

    Σχετικά με το καθάρισμά της, έκανα ότι μπορούσα, μιας και ήταν αρκετό καιρό παρατημένη και δεν ήθελα να την τρίψω πολύ δυνατά καθώς το χρώμα της θα φύγει τελείως. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εμφανισιακά, αλλά παλεύεται.

    Σχετικά με το λειτουργικό κομμάτι, φαίνεται πως η πάνω αντίσταση δεν λειτουργεί. Λίγο μετά το πέρας της εγγύησης το έπαθε. Έκτοτε την λειτούργησα λίγο μόνο με την κάτω. Περίπου 2 χρόνια λειτουργίας έχει.

     

    Αν την θέλει κάποιος μέχρι το προσεχές Σ/Κ, παραλαβή από την περιοχή μου και ώρες πάντα μετά τις 18:00 (να την κουβαλήσω στην δουλειά ή σε σταθμούς δεν παίζει , όπως και το να την αποστείλλω δεν αξίζει τον κόπο και το κόστος). Αν κάποιος την θέλει με το κουτί της, νομίζω πως το έχω.

    Προτεραιότητα μέλη παλαιότερα που έχουν χαρίσει στο παρελθόν.

    Ευχαριστώ!

     

    να πω πως εχω την ιδια τοστιερα τεφαλ,και εχω φαει απο τα ωραιοτερα τοστ στη ζωη μου.Θα την επαιρνα ανταλλακτικα εφοσον δεν την ηθελε κανενας αλλα ειμια θεσσαλονικη.Επισης χωραει 6 τοστ ταυτοχρονα!!!!??

    • Like 2
  5. πριν 18 ώρες, το μέλος psyber έγραψε:

    στο ebay αν κοιτάξεις. έχουν ομως πανω απο κατοσταρικο με μεταφορικά μαζι.

     

    https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=z5500+control+pod&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_osacat=0&_odkw=z5500controller

     

    το θεμα ειναι οτι ξεφευγει σε τιμη σκετο το κοντρολλερ!

    πριν 16 ώρες, το μέλος NooDle έγραψε:

    Τι πρόβλημα έχει το κοντρολερ σου;

     

    Το ειχα σε ενα παραθυρο και το ειχα ξεχασει ανακληση,εβρεξε πολυ πηρε νερα.την ανοιξα την πλακετα λιγο ασπρισε κατω δεξια απτα αλατα υποθετω?, και ειναι νεκρο τωρα,σε 2 μαστορες το πηγα ηλεκτρονικους μου λεει το προβλημα που εχει δε φτιαχνεται!Τωρα τι και πως δεν γνωριζω!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.