Jump to content

finik

Members
  • Posts

    44
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About finik

  • Γενέθλια 20/07/1978

finik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Με την ευκαιρία του νέου expansion του μεγαλύτερου MMORPG στον κόσμο “WORLD OF WARCRAFT”: ‘Warlords of Draenor’, διοργανώνεται και πάλι μετά από 4 χρόνια μια Πανελλήνια συνάντηση παικτών WoW και φίλων του online gaming το Σάββατο 8 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στο bar-club EXCALIBUR-AVALON στο Ψυρρή. Την συνάντηση στην Ελλάδα υποστηρίζει η ίδια η Blizzard και αρκετοί ακόμα χορηγοί, ενώ όπως και στις προηγούμενες συναντήσεις θα μοιραστούν δώρα μετά από κλήρωση. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για τους φίλους του online gaming να γνωριστούν μεταξύ τους, να συζητήσουν για τις εμπειρίες τους και να ανταλλάξουν νέα για το αγαπημένο τους παιχνίδι, με φόντο το ατμοσφαιρικό περιβάλλον του Excalibur Avalon, με πολύ ποτό, φαγητό, και ατελείωτη μουσική. Ειδικά για την μέρα – ξεχωριστός τιμοκατάλογος με εξαιρετικές τιμές, και ονόματα φαγητών/ποτών από το World of Warcraft! FB event : https://www.facebook.com/events/744780272254389/ Η είσοδος στην συνάντηση είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.
  2. finik

    e-shop ....μεντολες ...

    Τι να σου πω... Ίσως να πράττουν διαφορετικά ανά παραγγελία (είχα κι άλλα πράγματα στην παραγγελία)...
  3. finik

    e-shop ....μεντολες ...

    Πέρασα από ένα eshop point που είναι δίπλα μου και ρώτησα τι παίζει. Μου είπε ο υπάλληλος πως "υπήρχε κάποιο λάθος στην τιμή του τροφοδοτικού", και πως στην καρτέλα μου κάνουν αντιπροσφορά να πάρω κάποιο από τα Coolermaster G750M ή RS750 στα 75/100 ευρώ αντίστοιχα (μείωση 20-30% από τις τιμές καταλόγου). Μου είπε πως θα με ενημερώσουν και με κάποιο email/τηλέφωνο για αν επιλέξω, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα. Προσωπικά το θεωρώ αρκετά έξυπνη κίνηση (ειδικά αν δώσει αντίστοιχη έκπτωση και σε άλλο τροφοδοτικό, οχι μόνο σ' αυτά που προτείνει): κι αυτός που θα αγόραζε το τροφοδοτικό ούτως ή άλλος θα βγει κερδισμένος, και το κατάστημα δε θα δώσει ένα σωρό τροφοδοτικά σε τιμή κάτω του κόστους, και ταυτόχρονα κανένας δεν (θα) μπορεί να τους κατηγορήσει. Μόνοι χαμένοι θα αυτοί που πήγαν να το εκμεταλλευτούν για κέρδος, αλλά μάλλον δεν τους ενδιαφέρει (το eshop) γι αυτούς...
  4. finik

    Motherboard gia Gaming PC

    Σε 780 κουτί εγώ θα έπαιρνα full ATX μητρική, αλλιώς θα δείχνει πολύ άδειο. Τώρα από πλευράς διαφορών, δες αυτό το συγκριτικό: Z97 Motherboard Group Test - Asus, ASRock, Gigabyte and MSI | bit-tech.net μεταξύ ASRock Fatal1ty Z97 Killer, Asus Maximus VII Ranger, Gigabyte GA-Z97X-SLI και MSI Gaming 7.
  5. finik

    Editor & compiler για C σε macosx

    gcc program.c -o program Για περισσότερες πληροφορίες, δες αυτό το Tutorial
  6. finik

    Editor & compiler για C σε macosx

    View -> Layout -> Columns: 2
  7. finik

    Editor & compiler για C σε macosx

    Τότε Sublime Text και ξερό ψωμί Κάνει τουλάχιστον ό,τι κάνει το Notepad++, απλά θα χρειαστεί να προσθέσεις κάποια plugins. Αν και με ένα search θα βρεις σχεδόν τα πάντα, αλλά αν χρειαστείς κάτι, μπορώ να βοηθήσω.
  8. finik

    Editor & compiler για C σε macosx

    Αν θές κάποιο απλό editor και command line compiler εγώ θα πρότεινα Sublime Text (η trial του είναι unlimited) και Xcode Command Line Tools (κάνε ένα search με βάση την έκδοση του OSX που έχεις). Αν δε σκοπεύεις να γράψεις κάτι εξαιρετικά πολύπλοκο, και δε φοβάσαι το command line θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς με Eclipse ή Netbeans. Αν τώρα έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά (με Java π.χ.), τότε είναι σαφώς καλύτερες επιλογές, απλά πιο περίεργες αν δεν τις έχεις συνηθήσει.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.