Jump to content

darkheretic

Premium Members
  • Posts

    67
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About darkheretic

  • Γενέθλια 25/07/1972

darkheretic's Achievements

  1. darkheretic

    ARMA 3

    Αρκετα καλό και λιγο πιο δυσκολο,πιο πολλα ζομπι και πολυ πιο δυσκολα σκοτωνονται,κρασαρουν οι σερβερ(ARMA 3 για...).Κατα τα αλλα σφαγη οπως στο DAYZ,που κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερο(το standalone εννοω).
  2. darkheretic

    ARMA 3

    Τι να πω ρε παιδια.Απογοητευτηκα αρκετα με το πολυαναμενoμενο campaign.Kαμμια σχεση με το βαθος του 2 και τα περιθωρια να κινηθεις(δεν θα ξεχασω οτι εκανα δυο μερες να βρω τον Lapotev).ΟΚ μαματα γραφικα,απιστευτη κινηση,απιστευτο editor κλπ,τα ξερουμε αυτα.Tα βλεπαμε απο την ALPHA.Κορυφαια εξωμοιωση Οπως και τα scenarios που επαιζα τοσο καιρο,μαζι με το multi απο armaholic και μετα την κυκλοφορια απο το workshop της stem.Μερικα ηταν παρα πολυ καλα. Κομμενη σε σεναριακια,μερικα σχετικα ασυνδετα μεταξυ τους,μονο με campaign δεν μου εμοιαζε,ειδικα της εκδοτριας εταιρειας.Με regular σε ΜΙΑ ημερα παπαλα.Το θεωρω ντροπη και κοροιδια. Οπως θεωρω και τη σειρα Whole Lotta Stratis/Altis ΠΟΛΥ καλυτερη σαν SP scenario απο την επισημη της Βohemia.Περιμενεις πως και πως κατι κορυφαιο,αντιστοιχο της αρχικης του 2 και καλυτερο σαν φυσικη συνεχεια,και τι τρως στη μαπα? Δεν κλαιω τα λεφτα μου σε καμμια περιπτωση.Το game απλα τα σπαει,ειναι ανεπιτρεπτο αυτο τα πραγμα ομως να θεωρειται το επισημο campaign τηε εκδοτριας εταιρειας. Ευτυχως εχει ατελειωτο multi,υπαρχει το armaholic-steam workshop και ας εκδοσει τον Δεκεμβριο οτι θελει. ΞΕΝΕΡΩΣΑ(και σιγα μην ιδρωσει το αυτι τους):rant::rant:
  3. darkheretic

    ARMA 3

    Εγω εχω μια ΑΤΙ 7770,σαφως υποδεεστερη,και αναλυση 1080.Νομιζω οτι παιζω αξιοπρεπεστατα
  4. darkheretic

    ARMA 3

    Στην εκδοση ALPHA και BETA η λιστα με τους servers στο multiplayer εμφανιζοταν αναλογα με το ping.Aυτοι με το μικροτερο ηταν πανω-πανω κοκ,πραγμα που ηταν πολυ βολικο.Περιμενες λιγο να τους βρει ολους και μετα τους ταξινιμουσε οπως ειπα πιο πανω. Στην κανονικη εκδοση,ακομα και με φιλτρα,τους βγαζει μπερδεμενους,οσο κι αν περιμενεις πανω-πανω μπορει να εχω servers με 2500 ping. Ξερει κανεις πως να το επαναφερω-διορθωσω αυτο?? ΤΥ
  5. darkheretic

    ARMA 3

    Με ποιο software κανετε το monitoring ρε παιδια????To fraps που χρησιμοποιω εγω δεν εχει λεπτομερειες για θερμοκρασιες και χρηση μνημης
  6. darkheretic

    ARMA 3

    Στραβομαρα:toomuchne:toomuchne ΤΥ
  7. darkheretic

    ARMA 3

    Ναι το γνωριζω το announce. In game στο play,campaign μας εχει στο coming soon Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω How soon is coming soon?
  8. darkheretic

    ARMA 3

    Νομιζω πως θα επρεπε να βαλετε και park account ρε παιδια η κατι παρομοιο. Γραφτηκα λιγο πριν φυγω για διακοπες,συστηθηκα και ενημερωσα το φορουμ οτι θα τα ξαναπουμε σε 2-3 εβδομαδες. Γυρνωντας ειχα ενημερωτικο mail με την διαγραφη μου γιατι δεν ειχα μπει για δυο εβδομαδες(αν απεχεις για πανω απο δυο εβδομαδες τοτε διαγραφεσαι). Νομιζω πως θα επρεπε να ειστε λιγο πιο ελαστικοι η τουλαχιστον να εχεις option για park account. Φιλικα παντα και χωρις καμμια διαθεση αντιπαραθεσης. Ασχετο,ξερει κανεις το release date του campaign?
  9. darkheretic

    ARMA 3

    Το διεγραψα και τωρα μπαινω στους servers που πριν δεν εμπαινα,τωρα ομως καθε φορα μου γραφει οτι λειπει αυτο το addon. Irakli τι εννοεις reinstall?Ολο το game?Eχω την steam version,πως γινεται αυτο?Διαγραφη τοπικου περιεχομενου και μετα πως ξανακανω install?
  10. darkheretic

    ARMA 3

    Παιδια βοηθεια. Eνας σωρος servers ειναι με κοκκινο κυκλο και μολις κανω να μπω μου βγαζει μυνημα οτι στα addons\map_altis_data.pbo δεν ειναι υπογεγραμενα με κλειδι αποδεκτο απο τον server και η να τα διαγραψω-μετακινησω η να εγκαταστησω αποδεκτα κλειδια. Ξερει κανεις τι πρεπει να γινει? ΤΥ:bigsmile:
  11. darkheretic

    ARMA 3

    Nαι κααλα tweaks:haha:.Twitch.tv εχεις δικιο φιλε μου,sorry SNEAK PEEK AT ARMA 3 BETA IN LIVESTREAM | Developer's Blog | Arma 3 | Official Website
  12. darkheretic

    ARMA 3

    8 Ιουνιου LiveStream στο tweaks παρουσιαση του ΑRMA3 Beta!!!!!!!!!!!!!!!!
  13. darkheretic

    ARMA 3

    Παιδια για οποιον ενδιαφερεται εχω κι εγω 3 προσκλησεις για την Alpha απο τις 29 Απριλιου(να κλεισει μηνα ο λογαριασμος μου steam).Iσχυουν μεχρι να βγει η Beta,τελη Ιουνιου δλδ.Επισης προσπαθω να βρω κανεναν server στο3 με Ελληνες.Βαρεθηκα να παιζω με ξενα COD παιδακια οπου το ΤΚ παει συννεφο.Παλι καλα που το παιχνιδι δεν εχει jump key για να πηδανε σαν κουνελακια
  14. darkheretic

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ας δειξω κι εγω το κουτιμ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.