Jump to content

mindcrime

Members
  • Posts

    37
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About mindcrime

  • Γενέθλια 20/03/1987

mindcrime's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mindcrime

    MLS iqtab 10 3g, OTG?

    THANKS!!!
  2. mindcrime

    MLS iqtab 10 3g, OTG?

    Μολις παρελαβα το ταμπλετ απο το γνωστο προγραμμα. Ξερει κανεις αν εχει δυνατοτητα OTG?
  3. mindcrime

    Ποια ψυκτρα cpu απο τις δυο?

    Οι μνημες οντως δεν ειναι τελειως low αλλα δεν ειναι και πολυ ψηλες. Η fortis πολυ ωραια, δεν την ειχα δει αλλα ακομα μεγαλυτερη ρε γαμωτο. Θα ξανανοιξω το κουτι να μετρησω υψος απο τις ραμ και αν χωραει παω καρφι για την fortis, αλλιως μια εκ των αλλων δυο. Σε ευχαριστω φιλε για τη βοηθεια!
  4. mindcrime

    Ποια ψυκτρα cpu απο τις δυο?

    Το κουτι μου δε ξερω πως λεγεται, μοντελο κλπ αλλα ειναι καπως ετσι http://www.advancetec.co.uk/inwin-em019-black-silver-screwless-micro-atx-mini-tower-case-no-psu.html http://www.sercomsan.com/product.php?id_product=191 . Εκανα καποιες μετρησεις και νομιζω οτι η 212 χωραει στο κουτι αλλα δε ξερω αν θα βρισκει στις ραμ. Γενικα παντως δεν ειμαι απολυτος σε μια απο τις δυο, αν εχετε, μπορειτε να προτεινετε και καποια αλλη. Απλα η απορια μου ειναι αν με μια σαν την tx3 θα ειμαι οκ για ενα μικρο o/c ή θα πρεπει να ανεβω σε κατηγορια, σε μια σαν την 212. Παστα σκεφτομουν να βαλω αυτη που θα εχει μαζι η ψυκτρα.
  5. mindcrime

    Ποια ψυκτρα cpu απο τις δυο?

    Κανεις ρε παιδια???
  6. Γεια σας παιδια! Ηρθε ο καιρος να αλλαξω ψυκτρα στον επεξεργαστη. Λοιπον, εχουμε και λεμε, a10 5800k, asus f2a85m le, patriot viper 3 8g. Ως τωρα ειχα τη μαμα ψυκτρα η ποιοα ειναι ΧΑΛΙΑ! Δεν εχω κανει o/c σε τιποτα, με το που ανοιγω να παιξω battlefield 3,μεσα σε 5 λεπτα εχει φτασει 75-78 βαθμους. Αν εχω και καιρο να καθαρισω το pc, αναιβαζει 60 μονο με σερφαρισμα. Ειμαι αναμεσα στην CM HYPER 212 EVO και την CM HYPER TX3 EVO. Η πρωτη ξερω οτι ειναι καλυτερη αλλα δε ξερω αν θα χωραει. Η δευτερη τι λεει? Σκεφτομαι μολις αλλαξω ψυκτρα να κανω ενα μικρο o/c στην gpu. Με την TX3 θα ειμαι κομπλε ή δεν θα ειναι αρκετη οποτε η 212 ειναι μονοδρομος? Σορρυ αν σας κουρασα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.