Jump to content

VaVasilis

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by VaVasilis

  1. VaVasilis

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Αν και γουστάρω τρελά την όλη φάση με τον Καστιηλ (φοβερός ο Misha), πρέπει κάπως να το τελειώσουν γιατί το τραβήξανε πολύ σαν το Lost...Δεν θα ήταν πολύ μια χαρά αν τελείωνε στην 5 η σεζόν; H 5η σεζόν Dexter *edit- μου άρεσε* μόνο γιατί έπαιζε guest star ο Johnny Lee Miller από τους Hackers Για τον Dexter και όλες τις τούμπανο σειρές, όταν ανεβάζουν ψηλά τον πήχη, τότε και μια μέτρια προς κακή σεζόν σου φαίνεται τελείως χάλια.
  2. VaVasilis

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Φανατικά: Dexter (απλά επικο :banging:) Supernatural South Park Έχει δει κανείς το Αrrrow; Έχω ακούσει πολλά καλά σχόλια αλλά "κρατώ μικρό καλάθι". Η μεγαλύτερη ξενέρα ever είναι ότι το Dexter έχει μόνο 12 επεισόδια την σεζόν...Μα 12 επεισόδια και μετά να περιμένουμε 10 μήνες για την νέα σεζόν! απαράδεκτο!! (αλλά ίσως αυτός να είναι ο λόγος που σε αντίθεση με άλλες σειρές δεν εχν παρατηρήσει "κοιλιά")...
  3. VaVasilis

    Diablo 3

    Καλησπέρα παίδες. Χαίρομαι που υπάρχει μεγάλη παρέα για Diablo! Αν θέλετε κάντε μου ένα request huggybear#2879. Ανεβάζω και τον μπαρμπα σιγά σιγά.
  4. VaVasilis

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    PC: Diablo III , Darksiders II και λίγο Red Faction: Armageddon Κινητό/Tablet: Plants vs Zombies (επικό)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.