Jump to content

andreas83gr

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by andreas83gr

  1. Παιδια εχω ενα θεμα με το k95. ο φωτισμος σε 3 κουμπια δεν λειτουργει, στα g 17 g18 κ στο κουμπι των windows δεξια. Τα υπολοιπα αναβουν κανονικα κ δεν εχω πειραξει κατι.εχει καποιο προβλημα να το κανω επιστροφη?
  2. Παιδια εχω την παραπανω μητρικη κ εχω θεμα με τα usb 3.0 ports.Τα δυο 3.0 πισω στη μητρικη οπως κ τα δυο μπροστα στο κουτι δεν δουλευουν.Δειχνουν οτι δινουν λιγο ρευμα αλλα δεν εμφανιζουν την συσκευη,ειτε ειναι φλασακι ειτε σκληρος δισκος.Οι αλλες usb 2.0 δουλευουν μια χαρα.Μου ειπαν οτι μαλλον ειναι προβλημα της μητρικης γιατι κ τους τελευταιους drivers εχω κ ολα ειναι ενεργοποιημενα στο bios για τα usb 3.0.Εχει κανεις καμια ιδεα?
  3. Παιδια θελω να παραγγειλω την corsair h105 κ φοβαμαι για το κουτι μου αν θα την χωραει.Εχω το collermaster 690 advance II usb 3.0 version.Την h100i την σηκωνει το ξερω,αλλα η h105 ειναι κ 11χιλιοστα μεγαλυτερη.Θα ειμαι οκ τι λετε?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.