Jump to content

izybit

Premium Members
  • Posts

    99
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by izybit

  1. izybit

    Tablet Case Element (9,7") with Keyboard TAB-200

    Ωραία η παρουσίαση και αρκετά καλή η τιμή. Πιθανώς θα την τσιμπήσω όταν με το καλό πάρω το tablet. Admin note: Ας σοβαρευτούμε
  2. izybit

    Κινέζικα Tablets... merimobiles κλπ

    Καμία πρόταση για 10" με πολύ καλή οθόνη υπάρχει; Θα ήθελα να έχει bluetooth και αν γίνεται GPS (δεν είναι τόσο σημαντικό όμως). Το 3G δεν με απασχολεί.
  3. izybit

    Κινέζικα Tablets... merimobiles κλπ

    Το 16 χτυπάει λίγο άσχημα στο μάτι αλλά γιατί όχι; Καθ' όλα νόμιμο κατάστημα φαίνεται.
  4. izybit

    Ερωτήσεις Για Παραγγελία Από AliExpress!

    Μη λέμε ό,τι θέλουμε βρε παιδιά. Το Aliexpress δεν είναι μόνο για χονδρική και δεν θα σου φάει τα λεφτά. Λειτουργεί όπως και το e-bay οπότε πριν κάνουμε αγορά κοιτάμε πολύ καλά τις αξιολογήσεις του πωλητή για να βεβαιωθούμε ότι δεν πουλάει μούφες. Έχει και Buyer Protection και δέχεται Maestro. Λεπτομέρειες εδώ: AliExpress Help Center Για φόρους εισαγωγής ανησυχούμε σε περίπτωση που δεν έρθει με ΕΛΤΑ και είναι μιας κάποιας αξίας (δηλωμένης συνήθως, όχι πραγματικής). Αν έρθει κάτι αξίας με courier θα πρέπει να μπλέξεις με τελωνείο και είναι ακριβό χόμπι το συγκεκριμένο. ΥΓ: Το Aliexpress δεν έχει καμία σχέση με το Alibaba στην πράξη, η φιλοσοφία λειτουργίας είναι τελείως διαφορετική (αν και ανήκουν στον ίδιο όμιλο).
  5. Αν κατάλαβα καλά πρέπει να χρησιμοποιείται στα συρτάρια/ντουλάπια της κουζίνας και βγαίνει σε διάφορα χρώματα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.