Jump to content

Sentinel6

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Sentinel6

  • Γενέθλια 01/09/1990

Sentinel6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sentinel6

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    Λυθηκε το θεμα με verify των αρχειων του παιχνιδιου μεσω της πλατφορμας της Rockstar.
  2. Sentinel6

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    Μεσω της πλατφορμας της rockstar το εχω. Συνηθως το επιαναν κατι τετοια οταν δεν διαβαζε οτι το παιχνιδι ηταν τερματισμενο στο story mode. Ομως το εχω κανονικα 100% τελειωμενο. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται, αν εχω κατι νεο θα ενημερωσω.
  3. Sentinel6

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    Δυστυχως το αποτελεσμα ειναι ιδιο. Βγαζει το ιδιο μηνυμα και μετα με πεταει στο story mode. Καποια αλλη ιδεα καποιος?
  4. Sentinel6

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    Προσπαθω να μπω στο online μετα την αναβαθμιση στο απο πανω Update και μου βγαζει την επισυναπτομενη εικονα και με γυρναει στο story mode. Καποιος ν να μου πει τι κανω λαθος?
  5. Καλησπερα σε ολους. Ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο μοντελο της Devolo Devolo dLAN 500 AV Wireless+ Starter Kit | Skroutz.gr Διαβαζοντας εδω στο lab διαφορες αποψεις σχετικα με το bandwidth για τη μεταφορα αρχειων κατεληξα οτι με καλυπτει. Αυτο που θα ηθελα να ξερω πιο συγκεκριμενα ειναι για την εμβελεια του wifi του. Πλησιαζει αυτη ενος ρουτερ ή είναι μικροτερή? Ποσα μετρα ακτινα περιπου?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.