Jump to content

panagiotis13

Members
  • Posts

    31
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About panagiotis13

  • Γενέθλια 01/01/1974

panagiotis13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. panagiotis13

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Σιγά μην ασχοληθώ ρε μεγάλε. Μη σου πω ότι δε θα φάω βραδυνό απο τη στεναχωρια μου.
  2. panagiotis13

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Εκεί το spiler του αλλου το είδες τι λεει? Η ριχνετε κάρτες επιλεκτικά?To -είναι τα ίδια σκατα δεν είναι προσβολή? Μην απαντάς ρητορικό ερώτημα ήταν...άλλωστε είδα την υπογραφή σου.
  3. panagiotis13

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Κοίτα ο βήχας και η αναρχοκουμούνα δεν κρύβονται,κι εσύ μάλλον δεν μου φαίνεσαι για κρυωμένος,αλλά για βρωμύλος συριζαίος της συνιστώσας των άπλυτων ψιριάρηδων. Τράβα πες τα αλλού αυτα τα ουγκ και τις παπαριές σου. Όσο για τα χέρια που λες,ξέρω κάτι άλλα που χαιρετούν με γροθιά τον πατερούλη σφαγέα στάλιν που σκότωσε πολλά εκ. ανθρώπους.
  4. panagiotis13

    Οπλοκατοχή

    Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ.Καλύτερα να σταματησεις να ποστάρεις,δεν βοηθάς,δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις. Αφου λέω οτι έχω πρόσφατα περάσει τη διαδικασία γιατί επιμένεις?Σόνι και ντε θες να μας πείσεις οτι έχεις δίκιο, αφού δεν κατέχεις οπλισμό ρε φίλε(το καταλαβαίνω απο το προφίλ σου λες ότι είσαι πολωνός) άσε αυτους που ξέρουν να βοηθήσουν. Μας τρέλανες πια!Ξεκόλλα! Ο πολωνός δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει,θα επιμένει σε αυτά που είπε αλλά για τους άλλους που ενδιαφέρονται και πληρούν τις προυποθέσεις του νόμου περι οπλοκατοχής,έχω εδώ απο τη σελιδα της αστυνομίας τα χρειαζούμενα. Έκδοση Αδείας Αγοράς Κυνηγετικών Όπλων Κατηγορίας Α΄ Απαιτούμενα δικαιολογητικά: 1. Αίτηση του ενδιαφερομένου, μετά των προβλεπομένων κάθε φορά από τις ισχύουσες διατάξεις ενσημοχαρτοσήμων. 2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 του ενδιαφερομένου ότι δεν εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις του άρθρου 18 του Ν. 2168/1993. Στην ίδια δήλωση αναφέρεται πόσα ακόμη κυνηγετικά όπλα κατέχει ο δηλών, ως και ότι το προς αγορά όπλο πληροί τις αναφερόμενες στο άρθρο 1 παρ. 1 εδάφ. β΄ του Ν. 2168/1993 προϋποθέσεις. 3. Ιατρικό πιστοποιητικό από ιατρό νευρολόγο-ψυχίατρο ή παθολόγο, από το οποίο να προκύπτει η κατάσταση της ψυχικής υγείας του ενδιαφερομένου. 4. Αντίγραφο ποινικού μητρώου δικαστικής ή γενικής χρήσης (άρθρο 577 Κ.Π.Δ., όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 10 του Ν. 1805 /1988) Αυτά είναι,όλα τα άλλα είναι παραμύθια της χαλιμάς και ναχαμε να λέγαμε!
  5. panagiotis13

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Αντε και να βάλουν 500 και 2000 οι οικογένειες τους 2500. Οι 200.000 ένστολοι που έπρεπε να πάρουν τα λεφτά τους πίσω βάσει της απόφασης του ΣτΕ καθος και οι οικογένειές τους θα ρίξουν μαύρο στις εκλογές και τότε θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκκος. seismic αν είναι το ονειρό σου να γίνεις αργεντινη,ψήφισε τσίπρα να τελειώνουμε.έτσι κι αλλιώς τι NΔ+κλεφτοκ τι τσυριζα+ΝΔ τα ίδια σκατά είναι και θα το δεις.Απο κολομβία που ειμαστε θα γίνουμε αργεντινη σιγά τη διαφορά.
  6. panagiotis13

    Οπλοκατοχή

    θελει πολυ καιρο και πολλα έξοδα για να πάρεις σκοπευτικό πιστόλι. Την καραμπίνα την πέρνεις και πας στην αστυνομια μεσα σε 15 μερες και κανεις δουλίτσα αμεσως. Κατα τη γνώμη μου επειδη έχω και τα δυο το λειόκανο είναι καλύτερη και ποιό οικονομική λυση για τη δουλειά που το θέλει ο φίλος. Μετά την απόκτηση του πιστολιού θέλει 4 αγώνες το χρόνο υποχρεωτικά που μεταφράζεται σε 60 ευρώ παράβολα συμετοχής και 150-200 ρυρώ πυρομαχικά.Το λειόκανο δε θέλει τίποτα απο όλα αυτά+ότι μπορείς να το κουβαλάς όπου θες κι όχι μόνο στο δρομολόγιο σκοπευτήριο σπίτι τις συγκεκριμένες ώρες και μέρες. sirdiman τα glock δεν είναι πια τα καλύτερα απλά είναι τα πιο φθηνά.
  7. panagiotis13

    Οπλοκατοχή

    go for benelli ξεχνα τη recta ειναι μούφα. deninho οχι δεν χρεάζεται να έχεις άδεια το πολύ αμα σε αρπάξουν να πεις οτι διάλεξες τον ένοπλο αναρχοαγώνα και θα γίνεις και διάσημος.Κάνε όμως και καμιά ληστεία ή όπως τη λένε τώρα απαλλοτριωση για να έχεις κι ένα βιογραφικό.
  8. panagiotis13

    Οπλοκατοχή

    Ti να τον κάνει τον δικηγόρο?Ότι νανε είστε μερικοί. Και ναί την έχω περάσει τη διαδικασία.Εσύ? Αυτη η RECTA είναι φθηνιάρα καίτα για καμια χραπα της benelli.Έχω μια NOVA 3 1/2 (super magnum) με εσωτ. τσοκάκια απο το 1-4.Πολυ καλή,νομίζω έχει κάπου στα 350 τωρα. Benelli και θα με θυμηθείς. Όσο για τα άλλα που λέει το παιδί πάνω δεν είναι έτσι ακριβώς.Οι αγώνες για τα σκοπευτικά είναι 4 το χρόνο και μπορείς να έχεις λειόκανο χωρίς να είσαι σε σύλογο και χωρίς να έχεις άδεια κυνηγιού.Όπότε τι μένει? Η ασφάλεια.Δεν είναι μαλάκες το ξέρουν.Σε μία επίσκεψη εγώ πήρα το χαρτι δε νομίζω να χρειάζεται να πληρώσεις 10 επισκέψεις ούτε σφραγισμένο στο δίνει.Κάνει και απο παθολόγο ή νευρολόγο.Είναι πολύ ευκολο να βγάλεις οπλοκατοχή για λειόκανο. Πάρε κι αυτό είναι χρήσημο http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3623&Itemid=643EN
  9. panagiotis13

    Οπλοκατοχή

    Αν είσαι Έλληνας πολίτης,έχεις λευκό μητρώο και δεν είσαι ψυχανώμαλος ή τοξικομανείς τότε είναι πολύ εύκολο να κατέχεις σκοπευτικό ή λειόκανο.Όρμα και ξεκίνα τις διαδικασίες.:banging:
  10. panagiotis13

    Αναβάθμιση Υπολογιστή

    Νikos134 Βάλε λίγο μπαγιόκο ακόμα και τσίμπα 4770Κ θα με θυμηθείς κανα 50άρι αλλα αξίζει φίλε. skal φίλε στην υπογραφή σου έχεις 2 συστήματα η 670 είναι καλύτερη απο την 480. Νομίζω φίλε ότι η 670 με τον 2600κ είναι καλύτερος συνδιασμός ο FX είναι φλώρος και λίγος μπροστά στον Ι7,ίσως και κατώτερος απο Ι5 2500. Θα δεις την αυξηση fps και θα καταλάβεις. Κοίτα και μόνος σου http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-2600K-vs-AMD-FX-8140 κι εδώ http://www.cpu-world.com/Compare/438/AMD_FX-Series_FX-8140_vs_Intel_Core_i7_i7-2600K.html Μάλλον το gaming pc σου είναι ο 2600κ,στα 5 που τον έχεις θα σπέρνει και θα θερίζει φίλε.
  11. Τα έκανες όλα αυτα που λεω πιο πάνω? Aν η παλια δουλευει κανε πρωτα update bios αν όχι Κάντα όλα 1 προς 1 τα βήματα δεν πρεπει να προσπεράσεις κανένα ουτε να αλλάξεις τη σειρά! Θα δουλέψει 99.9% Βγάζεις τα πάντα cpu,gpu,ram,hdd.βγάζεις μπαταρία,ασε να περάσουν 20 λεπτά. Στο μεταξύ με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε οινόπνευμα καθάρισε το pci e x16 προσεκτικά όλα τα λαμάκια.Μετά με ένα πανάκι με οινοπνευμα καθάρισε την gpu στο σημειο που θα κάνει επαφή με το slot.Κουμπώνεις μετα απο 20 λεπτά και βάζεις την μπαταρία στη μητρική.
  12. Στο είπα δεν έχει τίποτα. Ξεκίνα το gaming να τη χαρείς τώρα! Καλούλα η R7 260Χ για τα λεφτά της,σχεδόν σαν 6870-7850 είναι ενα πράγμα. Στον υπολογιστη της κόρης μου έχω 6870 και σε 720p παιζει ακόμα τα πάντα σε high (χωρις ΑΑ).Καλορίζικη φίλε. A Και βάλε τους 14.7Beta drivers.
  13. Δεν έχει τίποτα πρόβλημα.Κλασική περίπτωση asrock με AMD chipset cocoblocko. Βγάζεις τα πάντα cpu,gpu,ram,hdd.βγάζεις μπαταρία,ασε να περάσουν 20 λεπτά. Στο μεταξύ με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε οινόπνευμα καθάρισε το pci e x16 προσεκτικά όλα τα λαμάκια.Μετά με ένα πανάκι με οινοπνευμα καθάρισε την gpu στο σημειο που θα κάνει επαφή με το slot.Κουμπώνεις μετα απο 20 λεπτά και βάζεις την μπαταρία στη μητρική. Καλή τύχη φίλε,ελπίζω να πάρει μπρός κανονικα. Υ.Γ την καινούργια κάρτα να βάλεις.Και μην πιάνεις την κάρτα απο τις επαφές ΠΟΤΕ!
  14. Sorry για το ασχετο του ποστ μου αλλα υπολογιστής δε σημαίνει γραφειο σονυ και ντε. Το ενδεχόμενο να εχεις ασυρματο πληκτρολόγιο και mouse και να βλέπεις απο την HD led TV σου το έχεις σκφτεί?
  15. Κάνε Update στο bios της μητρικής. Βγάλε την gpu κανε reset bios και μετά φύτεψε την στη μητρική. Μια alive xfire esata2 R3 όποτε δεν της έκανα cmos μετά το βγάλσιμο μου έκανε κουλά!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.