Jump to content

jimmat

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by jimmat

  1. jimmat

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Αυτα που διαβασα ηταν ακρως απαξιωτικα,τυπου οτι καταληγεις να εισαι απλος τηλεφωνητης σαν helpdesk,αυτο που λετε για τα λεφτα και τις υπερωριες και γενικα οτι καμια σχεση αυτα που λενε στις συνεντευξεις με αυτο που γινεται στην πραγματικοτητα.. Και οπως φανταζεστε,οταν ετοιμαζεσαι να τα αφησεις ολα πισω ψαχνοντας το κατι καλυτερο ε..ανησυχεις οσο να ναι...
  2. jimmat

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    καλησπερα και απο εμενα! περνωντας τις συνεντευξεις κλπ (μεσα σε διαστημα 1 βδομαδας) με την εταιρια nsc global, με ειδοποιησαν σημερα οτι με παιρνουν ως εκπαιδευομενο για ccna+ccnp για την ΑΤ&Τ. Ψαχνωντας λιγο για πληροφοριες για πολη,εταιρια κλπ επεσα σε κατι "comments" απο αντιστοιχους εργαζομενους υποθετω που κραζουν μεχρι εκει που δεν παει την συγκεκριμενη εταιρια και θεση.Με ενα "nsc global brno" στο google θα καταλαβετε..Απλα ηθελα να ρωτησω αν καποιοι απο εσας που ειστε ηδη εκει, εχετε ακουσει να ισχυουν αυτα που λενε..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.