Jump to content

tympapost

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by tympapost

  1. tympapost

    Ergohuman V2 Chair

    Πλάτος 49 εκ. και μήκος 50 εκ. Εάν έχεις έστω και μισή αμφιβολία για το αν θα σε βολεύει, καλύτερα ψάξε να την δοκιμάσεις ο ίδιος.
  2. tympapost

    Ergohuman V2 Chair

    Χαίρεται παιδιά, Επειδή ψάχνοντας για αυτή την καρέκλα με βοήθησε αυτό το thread για να αποφασίσω να την πάρω, είπα να γραφτώ και να βοηθήσω και γω όπως μπορώ τους υπόλοιπους. Πήρα την καρέκλα από Πλαίσιο, τώρα που την έχει προσφορά στα 399. Πήρα την γκρι πλαίσιο-μαύρο ύφασμα. Την έχω μια μέρα και είμαι ευχαριστημένος από τη αγορά. Και γω πίστευα ότι το Πλαίσιο θα έχει κάνει καμιά μαϊμουδιά και την δίνει τόσο φτηνά, αλλά τελικά όλα καλά. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Η καρέκλα που πήρα είναι ακριβώς όπως τις φωτό που πόσταρε ο crmaris στο αρχικό ποστ (ακόμα και η κούτα είναι ίδια) απλώς έχει μαύρο ύφασμα αντί για γκρί. Στην συναρμολόγηση είχα "πρόβλημα" μόνο στην σύνδεση της πλάτης, γιατί είναι πολύ βαριά και χρειάζονται 2 άτομα για την συναρμολόγηση της. Ένας να την κρατάει και ένας να βιδώνει. Εκτός και αν σηκώνεις 170 κιλά στο αρασέ, οπότε πάω πάσο. Γενικά δεν έχει δύσκολη ή πολύπλοκη συναρμολόγηση. :yes4: Επομένως, τώρα που έδωσε και το ΟΚ ο "πάτος" μου, μπορώ να πω ότι η καρέκλα αξίζει τα λεφτά της. Φαίνεται στιβαρή κατασκευή, είναι όντως φοβερή για την μέση σου, και πάνω από όλα έχει ένα σωρό ρυθμίσεις για να την φέρεις στα μέτρα σου. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω, είναι εάν κάποιος έχει μεγάλο "εκτόπισμα" κάτω από την μέση. Το κάθισμα δεν είναι πολύ μεγάλο, και υπάρχει κίνδυνος να ακουμπάει στις άκρες του, που είναι καθαρός σκελετός, δεν έχει δλδ μαξιλάρι ή ύφασμα εκεί. Γι αυτό καλύτερα ας την δει από κοντά και να την δοκιμάσει πριν αγοράσει. Αν θέλει κάποιος κάτι να με ρωτήσει, πολύ ευχαρίστως να απαντήσω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.