Jump to content

nosa

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About nosa

  • Γενέθλια 05/03/1990

nosa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπερα...εδω και λιγο καιρο μου εχει μπει στο μυαλο η ιδεα να φτιαξω δικη μου μαρκα t-shirt...δεν εννοω απλα σχεδια(σταμπες) ομως αλλα δικα μου t-shirt...εδω ειναι ενα σχεδιο μου..αυτο που δεν ξερω πως να το καταφερω ειναι δειτε παραδειγμα ενα t-shirt που εφτιαξα εδω ξεκινησα με μια απλη μπλουζα και εβαλα υφασμα ραμενο απο κατω και στην καρδια εκοψα την μπλουζα κ εραψα ενα κοματι απο μεσα....η ερωτηση ειναι...πως αυτην την μπλουζα μπορω να την κανω "αντιγραφα?" Χωρις να θελω να κανω διαφημηση και συγνωμη αν δεν επιτρεπεται δεν γνωριζω...αλλα για να ξεκινησω κατι επαγγελματικο οπως αυτη εδω η μακρα που ειναι κοντα στο στυλ που θελω, τι πρεπει να κανω? Δεν πιστευω οτι το καθε κομματι γινεται ενα ενα...στελνω καπου την μπλουζα? πια ειναι η διαδικασια...ας απαντησει καποιος που γνωριζει https://www.facebook.com/Vinyl-Art-Clothing-504182409739952 αλλο ενα σχεδιο μου βημα βημα:
  2. nosa

    Ιστοσελίδες που είδαμε και μας άρεσαν

    Eδω ειναι μερικα παραξενα/περιεργα site pou vrika... Do Nothing for 2 Minutes givemefiftycents The Million Dollar Homepage - Own a piece of internet history! Shutdown the Internet
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.