Jump to content

Stolis.stolis

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Stolis.stolis

  • Γενέθλια 06/05/1985

Stolis.stolis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Stolis.stolis

    lifeview lifepad 10(lf100v8g1)

    Ευχαριστήσω πολύ μετά από ψάξιμο κατάφερα και βρήκα αυτό Directory listing for downloads.pointofview-online.com/downloads/Tablets/10%20Inch%20Tablets/TAB-PROTAB2XXL/και με τα βήματα που λέει κατόρθωσα και το σενιαρα το μόνο για να το δει το pc ότι έχεις συνδέσει θέλει ( με πατημένα home + power πατάς μια το reset ,συνεχίζεις και κρατάς πατημένο το home και 5 γρήγορες στο power). :dance3::dance3::dance3:
  2. Stolis.stolis

    lifeview lifepad 10(lf100v8g1)

    καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω??
  3. Stolis.stolis

    lifeview lifepad 10(lf100v8g1)

    μετά από ψάξιμο παρατήρησα ότι και το protab2xxl είναι το ίδιο
  4. Stolis.stolis

    lifeview lifepad 10(lf100v8g1)

    σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου άλλα θα προτιμούσα να το έφτιαχνα μιας και μου το έδωσαν χωρίς χρήματα και tablet δεν έχω.
  5. καλησπέρα παιδιά. έχω ένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο tablet. την ώρα που το ανοίγω σταματάει στο logo android να σημειώσω ότι σήμερα έπεσε στο χέρια μου και δεν ξέρω τι να κάνω.ξέρει κανένας τον συνδυασμό κουμπιών που πρέπει να πατήσω για να μπω στο μενού και αν κάποιος γνωρίζει ποιο rom να περάσω?? ευχαριστήσω
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.