Jump to content

AstraLgr

Premium Members
  • Posts

    1.022
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by AstraLgr

  1. Just now, tommybertsen said:

    PWM είναι, που λογικά θα μπορείς να το ρυθμίσεις και μέσω της μητρικής :) Το PST δεν ξέρω τι είναι (νομίζω ότι μπορείς να κάνεις Chain 2 η περισσότερους στο ίδιο fan header - όσο μπορεί να σηκώσει αυτό).

    Δηλαδή θα μπορείς να τον έχεις στις 800-1000 στροφές. Βέβαια δεν ξέρω τι mobo έχεις και αν το υποστηρίζει αυτό μέσω bios ή software! 

    το είχα με το controlelr του κουτιού θα το βαλω με τη μητρικη τωρα λογικα μια χαρα θα ειναι και με την ευκαιρια θα βαλω ολα τα φαν μεσω μητρικης....

    ευχαριστω πολυ φιλε

    • Like 1
  2. Just now, tommybertsen said:

    To πίσω φανάκι είναι exhaust. Ό,τι και να πάρεις καλό θα είναι, δε χρειάζεται μια περιουσία δλδ. Εκτός κι αν σε ενδιαφέρουν τα RGB lights.

    Η δική μου πρόταση: 

    20211123144319_arctic_p14_pwm_pst_black.
    WWW.SKROUTZ.GR

    Βρες τιμές για Arctic P14 PWM PST Case Fan 140mm με Σύνδεση 4-Pin σε 49 καταστήματα στο Skroutz. Διαθέσιμο σε 3 χρώματα. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!

    1700 speed εχει δεν θα κανει τρελο θορυβο ? νομιζω της cm trooper 1200 fan speed εχει

     

     

  3. ο πίσω ανεμιστήρας του κουτιού μου κάνει θόρυβο και έχει χαλάσει μετά από τόσα χρόνια και σκέφτομαι να τον αλάξω 

    το κούτι ειναι αυτο  

    11090306-6607.jpg
    WWW.SKROUTZ.GR

    Βρες CoolerMaster Storm Trooper στο Skroutz. Δες χαρακτηριστικά, διάβασε χρήσιμα σχόλια & ερωτήσεις χρηστών για το προϊόν!

    δεν είμαι σίγουρος αλλά πρέπει να έχει 140 φαν πίσω , εάν ναι τη ανεμιστήρα προτίνετε να πάρω ? 

  4. Γεια χαρα παιδες εχω ενα θεμα με τα ηχεια μου , στα πολύ χαμηλά μπασα μαλλον το κανει αυτο , ακουγεται ενα σκρατσαρισμα παρεμβολη να το πω οταν στο ραδιο δεν πιανει καλα το σημα καπως ετσι ,εχω τα Logitech z906 σε οπτικη ινα  και αυτο το προβλημα παρουσιαζεται μονο στο πισω δεξι ηχειο . Υπαρχει περιπτωση να φταιει το καλωδιο η κατι αλλο ? καμιa ιδεα?

  5. Δεν είπα για σένα απλός παράδειγμα έφερα για τα ping , εάν έρθεις ελλάδα και παίξεις με 50 έως 90 ping θα γίνεις χειρότερος λόγο υψηλού ping , τόσο καιρό παίζεις όπως λες τέτοιους είδους παιχνίδια δεν καταλαβαίνεις τι διαφορα έχει ?

  6. 1 minute ago, Wizard! said:

    Δεν το κατάλαβα... :hmm:

    Aπλά εκ πείρας σε όσα fps games η παίχτες είχα χαμηλό ping είχα ένα boost παραπάνω στο kill σε σχέσει με εμάς που είχαμε το τριπλάσιο , οποτε από 20ping εάν παίξεις με 60ping δεν είσαι χειρότερος?

  7. 31 minutes ago, Wizard! said:

    Εχθές πάντως, που δεν κατάφερα να παίξω, είχε καμιά 10ριά servers Ιρλανδία και είχα pings από 8 μέχρι 20 ms! :wub:

    Μακάρι να υπάρχουν ανάλογοι και μετά. Δεν υπήρχε Game Provider στην Ιρλανδία, αλλά φαίνεται ότι άνοιξε κάποιος.

    φαντάσου να είχες τα δικά μας pings ακόμα χειρότερος:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

  8. 25 minutes ago, wargasm said:

    παιδια εσας παιζει τωρα? εμενα ακομα...

    μια χαρά έπαιξα εγώ σήμερα.. χτες έπαιξα πάλι αλλα με το ζόρι και καλο ping

  9. όντως αυτό με τον ένα χαρτί είναι κάπως αλλα εμενα μου εντύπωση ότι το kill είναι πιο το νιώθεις λίγο και εννοείτε το sniper πολύ καλυτερο από παλιότερα

    • Like 1
  10. 5 minutes ago, Lazy Dog said:

    Οταν καεις με το χυλο, φυσας κ το γιαουρτι...εχουμε φαει πολλες φολες τα τελευταια χρονια

     

    Εν τω μεταξυ το πρωι ειπα μ@λ@κι@. 60-65% ειναι το gpu usage :p

     

    Στο θεμα μας τωρα...

     

    Επιτελους dynamic weather, εναλλαγες ηλιοφάνειας/συννεφιάς, αμμοθύελλες

     

    Ο χαρτης ειναι η χαρα του sniper, ιδιαιτερα με την απουσια του 3d spotting

     

    Αυτος ο ηχος :wub:

     

     

    ανέβασε το Resulotion Scale έχει η κάρτα να δώσει και frame και απεικόνιση is better

    • Like 1
  11. το κατεβάζω εγώ αλλα βλέπω πολύ ενθουσιασμό, ρε ρεμάλια μήπως γιατί το παίζεται τζάμπα  :hehe::hehe: χαλαροστε με τα frames battlefield ειναι, :p καλη αρχη Νoobia.... Wizzard με τη Nickname εισαι?

  12. On 1/8/2013 at 0:59 AM, swatoner said:

    Δημήτρης Βακόνδιος.

    Εφευρέτης του φραπέ.

    Χάχαχα

    Ενώ μεταξύ δε πίνω φραπέ.

    Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

    Ναι ρε πίνω φραπεδάρα εννοείτε 

    δεν βρήκα τον εφευρέτη του String (όχι παιδιά δεν trollαρο) υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από να σου φέρι την αψεγάδιαστη φραπεδια με τι στριγκαρα ζωάρα απλα .....:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

  13. Εχω το strife rgb μια φορα στο τόσο βγάζω όλα τα κουμπιά τα πλένω και τα επανατοποθετώ ένα καλο καθαρισμό του πληκτρολογίου περίπου με παίρνει 20-25 λεπτά , μερικές μπατονέτες θέλεις και λευκό οινόπνευμα θέλεις μονο κατά τι γνώμη μου και γίνετε ολοκαίνουριο 

    • Like 1
  14. 1 hour ago, Proteas said:

    @gousias1979 Οποιος εγινε.. εγινε απομεσα για την Alpha. Χτες ο ρουμανος μεχρι μεσω online support δοκιμασε να παρει κλειδι και δεν δινουν.

    Και οι κατοχοι Nvidia θα χρειαστουν τους τελευταιους drivers 368.39 για να παιξουν το παιχνιδι.

     

    Εντυπωσεις μεχρι τωρα.

    Το παιχνιδι για alpha τρεχει νερακι, το menu ειναι τυπου Star Wars Battlefront, ελαφρυ και γρηγορο. Τo customization των οπλων θελει λιγο φτιαξιμο γιατι σε παει μπρος-πισω.Εχει server browser & matchmaking. Ενα map το St. Quentin Scar. 4 κλασεις Αssault, Medic, Support & Recon 6 οπλα ανα κλαση, 2 πιστολια , 8 χειροβομβίδες τσεκουρι και φτυαριγια τους νεκροθαφτες. Το map μεχρι στιγμης δεν ειδα να αλλαζει καιρο κατα την διαρκεια ενας αγωνα, μαλλον λιγων ticket (200) αλλα σε καθε round παιζαμε και κατι αλλο. Ηλιος, βροχη η ομιχλη. (Η βροχη τα σπαει πραγματικα νομιζεις οτι εισαι οντως στον πρωτο παγκοσμιο. ) 3 tank & 3 αεροπλανα και 2 σημαιες που δινουν ενα tank και ενα αεροπλανο ακομα.

     

    Γενικα καλη η πρωτη εντυπωση θελει βεβαια μερικες ωρες παραπανω για να δουμε και τους μηχανισμους του παιχνιδιου γιατι εχει ορισμενα πραγματα που αλλους θα τους αρεσουνκαι αλλους οχι. Παραδειγμα δεν μπορεις να τρεχεις με τσεκουρι, οταν φορας μασκα αεριων δεν μπορεις να σημαδεψεις, δεν γινεται repair οχηματος και να βαρεσεις με το κανονι του.Αυτα τα ολιγα μεχρι τωρα και αν καποιος εχει καμια απορια η θελει να δοκιμασουμε κατι ας ποσταρει να απανταμε οσοι απο μας ειμαστε μεσα. 

    από gameplay πως πάει νιώθεις όταν σκοτώνεις η μοιάζει με αρχές battlefield 4.  

    Aπό όλα τα αλλα χορτάσαμε gameplay θέλω

  15. 30 minutes ago, meletis_m said:

    Προσωπικά έχω μια οικιακή μηχανή Espresso (Ronshon R-967),συνήθως πίνω freddo espresso με μαύρη ζάχαρη στην μύτη.

    Δέν παίρνω απο τα SuperMarket, έχω βρεί απο καφεκοπτείο καφέ έτοιμο κομμένο.Έχει μεγάλη διαφορά τιμής

    και παίρνεις και καλλίτερη ποιότητα καφέ 

    • Like 1
  16. Eμενα μου φαίνεται λίγο πιο γρήγορο στο τρέξιμο μπορεί η ιδέα μου να είναι , γραφικά και θεματολογία δεν σχολιάζω , μου άρεσε όμως όταν πετυχαίνεις τον αντίπαλο που σου λέει  Player Hit 20 αυτό για μένα είναι πολύ θετικό ...Για να δούμε όταν βγει μακάρι να έχει τα βασικά πράγματα από την αρχή και να μην θέλει πάλι μήνες να το στρώσουν....Eβλεπα την παρουσιάσει χτες στο Twitch και όταν είδα τον θυμήθηκα αυτό που είχε ανεβάσει στο Instagram  και σκέφτηκα λες να κάνει κάνα χουνέρι εκεί μέσα :p

     

     

  17. Eχει αρκετό καιρό το pc μου αργεί πολύ να απο 8 δευτερολεπτα. bootαρι τωρα στα 28 δευτερολεπτα.  Aπό ότι έχω προσέξει στο boot μου δείχνει πολύ περισσότερο το σήμα τις ROG όταν ανοίγει ο υπολογιστής ,μετά όταν δείχνει το σήμα τον windows αυτό το κουκλάκι που φορτώνει για να μπει στο desktop το κάνει πολύ γρήγορα , έλεγξα και τον ssd που έχω πάνω το λογισμικό και είναι μια χαρά. Τι μπορεί να φταίει κανεις καμια ιδέα?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.