Jump to content

arcid

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by arcid

  1. arcid

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Ναι παιδιά. θα έχω σπίτι για τον πρώτο μήνα. Αυτό είναι θετικό. Βιέννη πετάω. Με το κίτρινο λεωφορείο θα έρθω. Ελπίζω να δέχεται ευρώ, ειδάλλως θα πάω στο ανταλλακτήριο του αεροδρομίου. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας.
  2. arcid

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Ευχαριστώ για τη βοήθεια!! Αυτό θα κάνω. Απλώς κοιτάζω το ιντερνετ, ώστε να έχω εικόνα. Το αρνητικό είναι ότι έρχομαι απόγευμά στις 08/05 και στο Ηράκλειο (τόπος καταγωγής) δεν έχει η ΤΤΕ συνάλλαγμα. Με ενημέρωσε το παιδί πρίν ότι καλυτερα από ανταλλακτήριο από τράπεζα. Εν αντιθέσει, στην ΤΤΕ μου είπαν μακριά από ανταλλακτήριο...Βάζουν κρυφές χρεώσεις. Τέλος πάντων, με χαρά να σας γνωρίσω από κοντά. Εργοδότης είναι η Lufthansa. Εχετε ακούσει κάτι?
  3. arcid

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Ευχαριστώ. Από μεσίτες;ξέρεις κανένα αξιόπιστο;τέλος,με 8500czk. Υπάρχει πιθανότητα να βρω κτ αξιόλογο κοντά στο Spielberg center?
  4. arcid

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Ευχαριστώ. Παζάρι σηκώνουν απο την εμπειρια σας στα ενοίκια;;επίσης Πείτε μου τι εταιρεία κινητής προτείνετε;φτηνή κ καλή. συνάλλαγμα απο ΑΤΜ;σωστά ;
  5. arcid

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    καλησπέρα παιδιά. έρχομαι 08/05/2013 στο Brno για εργασία στο Spielberg Center. Θελω τη βοήθεια σας σε κάποιες απορίες. Υπάρχει περίπτωση να γλυτώσω το μεσίτη?? Επίσης, στην τιμή που αναγράφουν διάφορα μεσιτικά site, κάνουν κάποια καλύτερη τιμή όταν το κλείνεις (βλ. Ελλάδα)??Τέλος, αυτά τι στο καλό σημαίνουν "+ 1500 Kč inkaso, + kauce"? ¨ολο κάτι τέτοια βλέπω. Με χαρά να σας γνωρίσω και κάθε συμβουλή σας είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ
  6. arcid

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας παιδιά!την εκτιμώ αφάνταστα! Εντός λίγων ημερών θα πάρω την απόφαση. Το θέμα είναι οτι στο χώρο δεν είμαι πρωτάρης, αλλά με αξιόλογη προυπηρεσία. Τέλος πάντων. Σας ευχαριστώ και πάλι. Να περνάτε καλά!
  7. arcid

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Ευχαριστώ για τη βοήθεια σου πάρα πολύ. Μου προτείνουν καθαρά 15850CZK για το πρώτο τρίμηνο και έπειτα 17560CZK. Το βρίσκω να σου πω την αλήθεια δύσκολο να βγεις.Θεωρώ ότι με τα χρήματα που σου είπα θα είμαι σαν φτωχός συγγενής όταν κατεβαίνω στην Ελλάδα. Η ποιότητα ζωής είναι ικανοποιητική εκεί?
  8. arcid

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Ευχαριστώ για την ανταπόκριση σου φίλε trendy. Πρέπει να τους απαντήσω σύντομα. Η εταρεία είναι καλή, το γνωρίζω γιατί δραστηριοποιούμαι στον αεροπορικό χώρο. Το ερώτημα μου είναι το εξής: Πως μπορώ να βγω με 715 ευρώ καθαρά, όταν το ενοικίο από ότι λέτε είναι με τις utilities, γύρω στα 400 ευρώ?Ειναι τόσο χαμηλό το κόστος ζωής εκεί? Επιπλέον, πείτε μου παρακαλώ από την εμπειρία σας, αν οι εταιρείες αυτές σηκώνουν διαπραγμάτευση στο μισθό. Ευχαριστώ για την βοήθεια σας, μιας και πρέπει να τους απαντήσω άμεσα.
  9. arcid

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Καλησπέρα παιδιά, Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με τη Gloabal Load Control, θυγατρική της Lufthansa. Εχω πρόταση για εργασία με 22500CZK gross και 1500CZK allowance. Υπάρχει πιθανότητα να βγώ με αυτά τα λεφτά εκεί. Το γραφείο της εταιρείας είναι στο Spielberk Office Centre, Holandska 1. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.