Jump to content

spocky

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About spocky

  • Γενέθλια 17/11/1983

spocky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. spocky

    Προβλημα με sleep/hibernate mode

    Οκ θα το δοκιμασω.Ευχαριστω
  2. spocky

    Προβλημα με sleep/hibernate mode

    Αυτες τις επιλογες εχει.Το τελευταιο πρεπει να ειναι τικαρισμενο η οχι?
  3. Εχω το εξης προβλημα με το pc μου.Οταν παω σε κατασταση sleep ή hibernate μετα απο λιγα λεπτα ενεργοποιειται μονο του χωρις να κουνησω mouse, πληκτρολογιο κτλ.Μεσα απο το bios εχω απενεργοποιημενα τα wake απο pci,usb,ps/2 συσκευες και δεν μπορω να καταλαβω απο που δεχεται εντολη ενεργοποιησης.Το εχω σε s3 state απο το bios και ειμαι σε windows 7.Καμια ιδεα?
  4. spocky

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    mobo:msi gd-65 cpu:i5 750@3,7Ghz ram:8GB corsair xms3 vga:sapphire 6870 Τι προβλημα εντοπισες και ρωτας?Θα κανω και αυτο που εγραψες στις οδηγιες να δω αν φτιαξει.Ευχαριστω
  5. spocky

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    και η 7 το ιδιο βγαζει
  6. spocky

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Θελω να εγκαταστησω τους τελευταιους drivers γιατην 6870 μου.Πριν ειχα μια 5770.Ετρεξα τον Atiman Uninstaller και τον ξαναετρεξα για επιβεβαιωση αλλα φαινεται σαν να νομιζει οτι εχω ακομα την 5770.Στην φωτο που παραθετω το ειδα αυτο.Ειναι προβλημα η περναω κανονικα του drivers?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.