Jump to content

kostas1710

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About kostas1710

  • Γενέθλια 02/02/1990

kostas1710's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. εγω εχω ανταλλαξει την καρτα με εναν φιλο μου ιδια και ολα μια χαρα 1 εβδομαδα τωρα..να περασει αυτη η εβδομαδα και θα την στειλω παλι..
  2. το εβαλα πιο χαμηλα συχνοτητα παλι τα ιδια..θα ξανα κανω ανταλλαγη με τον φιλο μου να δουμε...
  3. μολις το επαθα 2 φορες σε 1 λεπτο τωρα στο photoshop και στο chrome..το ξανα βαζω οπως ηταν..:suicide2:
  4. 3 μερες την εχω δεν μου εκανε κτ και μου εκανε σημερα το ιδιο στο premiere..το βαλα και εγω στο 1150 να δουμε...παντως αν την στειλεις πες μας τι σου ειπαν και τι ακρη θα βγαλεις...!!!!!
  5. Και εμενα το ιδιο μου κανει στο photoshop φιλε συνεχεια...την εστειλα και μου ειπαν της εκαναν ολα τα τεστ τπτ δεν εχει..θα μου την ξανά στείλουν πισω...τι να κανω ρε παιδια να αγορασω αλλη να την πεταξω; δεν μπορώ αλλο...
  6. Ναι να το στείλω πισω αλλα τι θα μου πουν στην αλλαζουμε; αφου δεν εχει καποιο προβλημα να το κανει συνέχεια...το κανει οπότε του ερθει..τι να τους πω...; σας ευχαριστώ !!!!
  7. Γεια σας ειμαι καινουριος στο forum και εχω ενα προβλημα στο pc, εχω αγορασει μια καρτα γραφικων asus hd7770 και εκει που ειμαι στο ιντερνετ η σε καποιο αλλο προγραμμα μαυριζει η οθονη επανερχεται και μου λεει "Το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης AMD driver σταμάτησε να ανταποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία" εχω ψαξει εχω κανει unistall με driver sweeper και εχω ξανα βαλει απο την αρχη τους drivers catalyst 13.1 το εκανε και στους 12.1 το ιδιο. εβαλα εβγαλα καρτα γραφικων και ram παλι τα ιδια. δοκιμασα αυτο: 1.Κλείστε όλα τα προγράμματα με βάση τα Windows. 2.Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, πληκτρολογήστε regedit στο πλαίσιο αναζήτησης και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ στο αρχείο regedit.exe από τα ανωτέρω αποτελέσματα. Εάν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή δώστε επιβεβαίωση. 3.Αναζητήστε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο ακόλουθο δευτερεύον κλειδί μητρώου: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Control\GraphicsDrivers 4.Στο μενού Επεξεργασία , κάντε κλικ στην εντολή Δημιουργίακαι στη συνέχεια επιλέξτε την ακόλουθη τιμή μητρώου από το αναπτυσσόμενο μενού συγκεκριμένα για την έκδοση των Windows (32 bit ή 64 bit): Για 32 bit των Windows a.Επιλέξτε την τιμή DWORD (32-bit) . b.Πληκτρολογήστε TdrDelay ως το όνομα και κάντε κλικ στο κουμπί Enter. c.Κάντε διπλό κλικ στο TdrDelay και προσθήκη 8 για την τιμή δεδομένων και κάντε κλικ στο κουμπί OK. Για64 bit των Windows a.Επιλέξτε την τιμή QWORD (64-bit) . b.Πληκτρολογήστε TdrDelay ως το όνομα και κάντε κλικ στο κουμπί Enter. c.Κάντε διπλό κλικ στο TdrDelay και προσθήκη 8 για την τιμή δεδομένων και κάντε κλικ στο κουμπίOK. εκανα format τιποτα, περασα το catalyst 13.3 beta 3 τιποτα..direct x 11 εχω, εχω κανει update ta windows 8,και τα bios δεν εγινε τιποτα παλι, θερμοκρασιες μια χαρα. να την στειλω για αλλαγη? φταινε τα 8? το υπολοιπο pc εχει AMD FX-6200 3.8GHZ 6-CORE BLACK EDITION G.SKILL F3-14900CL9D-8GBSR 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-14900 1866MHZ SNIPER SERIES DUAL CHANNEL KIT THERMALTAKE SP-650MPCBEU SMART SERIES 650W 80PLUS BRONZE PSU ASUS M5A99X EVO
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.