Jump to content

naniko

Members
  • Posts

    39
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About naniko

  • Γενέθλια 15/11/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Νικαια
  • Ενδιαφέροντα
    games
  • Επάγγελμα
    Ιδ.Υπ

naniko's Achievements

  1. naniko

    Amd ryzen 5600x b450f gaming προβλημα

    ειχα δοκιμασει οτι ηξερα...τελικα γυρισα σε windows 10 μεσω της επιλογης που μου εδινε απο την αυτοματη αναβαθμιση σε windows 11.τωρα κατεβαζω παλι τα windows 11 απο το windows update να τα ξαναπερασω...δεν εβρισκα αλη λυση και δεν ειχα την υπομονη να περιμενω περισσοτερο να μου απαντηση κανενας συμφορουμιτης.!
  2. ,θελοντας να εγκαταστησω τους κουνουριους amd chipset drivers εκανα την εξης βλακεια...μπηκα σε safe mode για να απεγκαταστησω τους παλιους και αφου τους εκανα απεγκατασταση δεν με αφηνει να εγκαταστησω τους καινουριους και εχω κολλησει σε safe mode.... Υπαρχει καποια λυση?ο υπολογιστης ανοιγει πλεον μονο σε safe mode.μην με ρωτησετε πως μου ηρθε να το κανω αυτο...ηταν η λαλακια της στιγμης που λεμε.
  3. naniko

    Ryzen 2700 mobo b450 f asus rogstrix

    Ναι...μολις πηρα το μονιτορ και τωρα τα μαθαινω αυτα δυστηχως...να ρωτησω και κατι αλλο τοτε το 4.1 boost αφου δεν clockarei ολα τα cores και μονο ενα που χρησιμευει?
  4. naniko

    Ryzen 2700 mobo b450 f asus rogstrix

    Δεν ξερω απο oc αλλα απο οτι διαβαζω θελει και αλλη ψυκτρα γιατι η μαμα ειναι χαλια αν πειραξεις με oc...στο apex παιζω στα 144 (με 144hz monitor)με ολα low λογο fps game σε αναλυση 1920x1080.στο gta σε αναλυση 1920χ1080 ολα στο full.(οχι οι σκιες κτλπ γιατι βαρενει πολυ.
  5. naniko

    Ryzen 2700 mobo b450 f asus rogstrix

    Στον εναν πυρηνα ε? Δεν το ηξερα αυτο γενικα δεν ειμαι γνωστης απλα διαβαζα για 4.1 και λεω τι γινετε ρε γμτ...αν ειναι ετσι ενταξει τοτε παω πασο.ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.η καρτα μου ειναι η 1070ti...νομιζα οτι ηταν αρκετα καλη αλλα δυστηχως επεσα εξω!το εχω τσεκαρει και με το msi και πιανει 3450
  6. naniko

    Ryzen 2700 mobo b450 f asus rogstrix

    αυτες ειναι εν ωρα παιχνιδιου αν μπορειτε να καταλαβετε κατι
  7. naniko

    Ryzen 2700 mobo b450 f asus rogstrix

    Μιλαμε για apex legends και σε gta v αλλα γενικα σε οποιοδηποτε παιχνιδι.πως να αναιβασω εικονα απο το HWiNFO64 εννοεις? την ωρα που παιζω αν κανω alt tab να παρω εικονα πεφτει η ταχυτητα. edit αυτη ειναι η εικονα σε κατασταση αναμονης (χωρις να παιζω)επισης να πω οτι το πλανο παροχης ενεργειας ειναι στο εξισοροπιση αλλα και στο μεγιστες επιδοσεις να το βαλω το ιδιο ειναι
  8. Γεια και χαρα σε ολους!θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος για ενα θεμα που εχω με το συγκεκριμενο build στο pc μου.μολις πριν κατι μερες παρατηρησα οτι ο επεξεργαστης δεν ανεβαζει πανω απο 3450hz στα games που παιζω(lockαρει στα συγκεκριμενα)γνωριζει κανεις ρε παιδια τι μπορει να φταει?να αναφερω επισης οτι εχω 2χ4 ραμ στα 3200.επισης οι θερμοκρασιες σε full load(οσο full ειναι τελος παντων) ειναι μεχρι 62 βαθμους...οποια βοηθεια ευπροσδεκτη...παντως πολυ σπαστικο να εχει επεξεργαστη που μπαει μεχρι τα 4.1 σε boost mode και να πηγαινει μεχρι 3450...
  9. naniko

    3.5 jack female αλλαγη

    Ευχαριστω πολυ!
  10. naniko

    3.5 jack female αλλαγη

    Σε ευχαριστω για την απαντηση,κατι απο ελλαδα δεν υπαρχει ε?
  11. Καλησπερα σας,μαλλον εχω θεμα με την θυρα των ακουστικων γιατι πηρα εχθες ενα καινουριο ζευγαρι headset και μου κανει το εξης προβλημα:το ξεδι ακουστικο ακουγεται πιο σιγα απο το αριστερο.αυτο το προβλημα το ειχα και με τα προηγουμενα ακουστικα κα8 λεω θα εχουν χαλασει αλλα μου το κανει και με τα καινουρια.εχω προσπαθησει να κουνησω τον ανταπτορα των ακουστικων που μπαινει στην θυρα αλλα ματαια(καμια φορα χανει εντελως τον ηχο απο το ξεδι ακουστικο,κουνοντας το jack).θελω να ρωτησω αν μπορω να το αντικαταστησω η αν μπορω να παρω αλλες θυρες μπροστινες ακουστικων και μικροφωνου και απο που,πως θα τις αναζητησω? Ανεβαζω και 2 φωτο απο το θυληκο jack μιας και εχθες ανοιξα το κουτι για να δω λως ειναι.
  12. naniko

    RMA to CORSAIR Story

    Ολα αυτα στα αγγλικα να φανταστω ε? Χαχαχχα δεν το εχω δυστηχως
  13. naniko

    RMA to CORSAIR Story

    Μολις βγηκα απο πλαισιο. Δεν τις αλλαζουν λεει πρεπει να αναφερθω στην corsair. Σιγα μην ασχολουνταν,θα στειλω rma αλλα πρεπει να στειλω και τις 2 πισω ε? Δεν θα εχω pc για 20 μερες....
  14. naniko

    RMA to CORSAIR Story

    Ωραια θα παω αυριο στο πλαισιο να δοκιμασω την τυχη μου και ενημερωνω
  15. naniko

    RMA to CORSAIR Story

    οχι δεν ξερω. δεν ισχυει το Lifetime?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.