Jump to content

SpyrosRo

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About SpyrosRo

  • Γενέθλια 07/09/1987

SpyrosRo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. SpyrosRo

    Okeanos @ Grnet (Cloud)

    Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Τελικά οκ το κατάφερα, κάνοντας disable τελείως το firewall...Γιατί με rules στα incoming connections δε δούλευε...Μόλις το έκανα τελείως disable, το είδε μια χαρά! Eυχαριστώ και πάλι!
  2. SpyrosRo

    Okeanos @ Grnet (Cloud)

    Για να είμαι ειλικρινής, δεν κατάλαβα τι εννοείς... Στον Ωκεανό έχω στήσει το ΧΑΜPP και το site... Toπικά το βλέπω μια χαρά, αυτό που θέλω είναι να βλέπω το site που έχω στον Ωκεανό από άλλο υπολογιστή...
  3. SpyrosRo

    Okeanos @ Grnet (Cloud)

    Παιδιά καλησπέρα. Έχω στήσει ένα VM Windows Server 2012 στον Ωκεανό και έχω εγκαταστήσει το ΧΑΜPP και το Wordpress. Τοπικά δουλεύει μια χαρά.Η απορία μου είναι η εξής.Υπάρχει τρόπος να βλέπω το XAMPP,το Wordpress και τις βάσεις από άλλο υπολογιστή; Δοκίμασα από αλλού και αντί για localhost έβαλα την external ip του VM, αλλά δε δούλεψε. Γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει; Eυχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.