Jump to content

GreekReaper

Members
  • Posts

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by GreekReaper

  1. GreekReaper

    #labxmas2014 day 11 gift 19

    8+8+8+88+888 = 1000....!!!!
  2. GreekReaper

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Δεν ξέρω αν μπορείς να το πεις καλή προσφορά αυτό στα 42€ εφόσον ήδη υπάρχει από άλλο κατάστημα το ίδιο προϊόν στα 40€. Για όποιον θέλει επίσης να το αγοράσει ψηφιακά μπορεί να το βρει από διάφορα sites στο ίντερνετ γύρω στα 34€ (+-1€).
  3. Πραγματικά ένα πάρα πολύ καλό μηχανικό πληκτρολόγιο το οποίο θα είναι και η επόμενη αγορά μου. Αναρωτιέμαι με τι τρόπους θα μπορούσα να το παραγγείλω, πόσο καιρό κάνει για να έρθει Ελλάδα και πόσο ίσως χρειαστεί να πληρώσω τελωνείο(εάν και εφόσον περνάει τελωνείο). Αν υπάρχει κάποιος που έχει αγοράσει Ducky keyboard και γνωρίζει πληροφορίες θα εκτιμούσα μια ενημέρωση στο θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. GreekReaper

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    TOMB RAIDER - είναι κόλλημα το άτιμο. Crysis 3 - εντυπωσιακό. Αυτά προς το παρόν, πιστεύω θα με καλύψουν κανα μήνα, μετά βλέπουμε
  5. GreekReaper

    Path of Exile (PoE)

    Ενα από τα καλύτερα free to play παιχνίδια αυτήν τη στιγμή στο internet. Αξίζει τον κόπο να του ρίξετε μια ματιά τουλάχιστον. Στο εξωτερικό γίνεται χαμός εδώ και καιρό και τώρα σιγά σιγά αρχίζει να το γνωρίζει και το Greek community. Εγώ το έμαθα από ένα φίλο και ομολογώ πως το βρίσκω ίσως πιο ενδιαφέρον ακόμα και από το Diablo 3 (πάντοτε υποκειμενική άποψη φυσικά). Δοκιμάστε το, αφιερώστε λίγο χρόνο στο σύστημα του lvl up και είμαι σίγουρος πως θα σας αρέσει. :banging:
  6. δηλώνω ενδιαφέρον εφόσον υπάρχει ακόμα θέση ( ειδικά άμα το 3 είναι free το καβατζάρω, γιατί όλοι ξέρουμε το 3 είναι το καλύτερο :crazy_pilot: )
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.