Jump to content

Paraskevas

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Paraskevas

  • Γενέθλια 15/06/1992

Paraskevas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paraskevas

    Cosmote αποσυνδεσεις Ιντερνετ

    Ναι παλικαρι. Οτι και να μου χρεωσει ο ΟΤΕ πληρωνω οσο οσο για να γλιτωσω τις δικαιολογιες τυπου ''εχει θορυβο η γραμμη'' ή αλλα πολλα........ Η οπτικη ινα δεν εχει δικιολογιες. Αμα δεν εχεις ιντερνετ εσπασε το γυαλι. τελος! Το ξερεις! δεν μπορει να σε ξεγελασει κανεις! γλιτωνεις απ'ολες τις δικαιολογιες. ενω με τον χαλκο.....οχι εχει προβλημα το καφαο.....οχι κανουν εργα στην γειτονια.....οχι η εσωτερικη καλωδιωση.......οχι εχει θορυβο η γραμμη.....ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Οπτικη Ινα φιλε ΜΠΑΜ! Πληρωνω 24Mbps ADSL2plus πιανω 7Mbps και στην περιοχη μου λενε οτι στελνει μεχρι 16Mbps. Καταλαβαινεις τον ενθουσιασμο μου οταν παω στην Ιναλαν που απεχει απο το σπιτι μου 800 μετρα..... και θα πληρωνω 27 ευρω 100Mbps VDSL οταν στην Κοσμοτε πληρωνω 25 ευρω. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΝ!!!!!
  2. Paraskevas

    Cosmote αποσυνδεσεις Ιντερνετ

    Βρηκα μια εταιρια που σου περναει οπτικη ινα απο το ρουτερ μεχρι τον παροχο. Ξερω οτι με την cosmote ακομα και καλωδιωση να αλλαξω παλι θα εχω προβληματα. Αρα γιατι να τυρρανιστω? Οσο υπαρχει χαλκος στις γραμμες οι δικαιολογιες θα υπαρχουν..... Αρα θα φυγω. Ευχαριστω παντως ολους για την βοηθεια τους.
  3. Paraskevas

    Cosmote αποσυνδεσεις Ιντερνετ

    Παιδια ευχαριστω για ολα οσα μου ειπατε. Θα ηθελα να ενημερωσω οτι βρηκα την λυση
  4. Paraskevas

    Cosmote αποσυνδεσεις Ιντερνετ

    Ναι το ξερω αυτο μου το ειπανε κιολας. Αλλα αυτοι μου αλλαξαν προφιλ. Υπαρχει προφιλ Α Β Γ για παραδειγμα. Στην αρχη ειχα το Α και αυτοι μου το αλλαξαν στο Β χωρις να τους το ζητησω και αυτο που ρωταω ειναι γιατι δεν με ξαναπανε στο Α. Δεν μπορεις να κατεβαζεις την ταχυτητα κρινοντας απο 1 ωρα αποσυνδεσεων οταν 23 ωρες ειναι σταθερες.Αν οντως ηταν ελευθερο τοτε με βαση τις αποσυνδεσεις θα με εριχνε την ταχυτητα οπως λες με τα λεγομενα σου και δεν θα ειχα 1 ωρα αποσυνδεσεις. Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος? Πιστευω ομως αυτο που λες για το ελευθερο ειναι και το καλυτερο
  5. Paraskevas

    Cosmote αποσυνδεσεις Ιντερνετ

    κατω εβγαζα 13 και πανω επιανα 11+ και εχω ακουσει οτι ειναι φυσικο να υπαρχει μια μικρη μειωση. Μπορειτε να μου συστησετε καποιον η να μου πειτε την ειδικοτητα που πρεπει να ψαξω (π.χ. ηλεκτρολογος, τεχνικος υπολογιστων) για να φερω καποιον , δεν εχω ιδεα ποιον πρεπει να πω Στις φωτογραφιες παλικαρι η πρωτη ειναι με fast path πριν το προβλημα και η δευτερη μετα το προβλημα μαζι με την μειωση της ταχυτητας που μου κανανε. Τους ζητησα να μου το επαναφερουνε ξανα οπως στην πρωτη φωτο και ας κανω αποσυνδεσεις το βραδυ. Δες τα αποτελεσματα. Προφανος και δεν μου αλλαξαν τιποτα. Γιατι θα επιανα 11.000 με αποσυνδεσεις το βραδυ. Γιατι ομως εγω ακομα βλεπω 7 απορω. Το κλασσικο χαρακτηριστικο της γραμμης fast path ειναι τα CRC προβληματα. Διορθωστε με αν κανω λαθος.
  6. Paraskevas

    Cosmote αποσυνδεσεις Ιντερνετ

    Αν ισχυουν ολα αυτα τοτε ο Τεχνικος γιατι δεν ερχεται να κανει ελεγχο την στιγμη που βγαζει το προβλημα? Μολις εθεσα αυτο το αιτημα τα προβληματα εξαφανιστηκαν την επομενη ημερα! Δεν διαφωνω με ολα αυτα απλα θελω να μου βεβαιωσουν οτι αποκλειστικα εγω εχω το προβλημα.Θελω να μου δειξει οτι οι μετρησεις απο το καλωδιο του ΟΤΕ που φτανει μεσα στην πολυκατοικια μου ερχεται καθαρο το σημα τη στιγμη εκεινη γιατι αν δεν ερχεται τοτε δεν ειναι δικο μου θεμα και δεν θα μπω σε περιττα εξοδα.
  7. Paraskevas

    Cosmote αποσυνδεσεις Ιντερνετ

    και πως εξηγεις το γεγονος οτι το κανει σε συγκεκριμενη ωρα για συκρεκριμενο χρονο? Εδω και 6 μηνες δουλευε ρολοι τι το επιασε ξαφνικα βηχαλακι? Πολλοι λενε οτι αλλαξαν πριζες καλωδιωση τα παντα και το προβλημα παρεμεινε
  8. Καλησπερα. Οταν μπηκα στην Cosmote ημουν ηδη με συνδεση fast path χωρις να τους πω εγω τιποτα. Ολα καλα για κανενα 6-7 μηνο. Μετα ξαφνικα αρχισαν οι αποσυνδεσεις σε συγκεκριμενη ωρα ( 9 το βραδυ) και κρατουσε περιπου για κανενα 2ωρο. Τους πηρα τηλ. (εχω διαβασει για το σχετικο προβλημα σε πολλα φορουμ) ηρθε τεχνικος και ειπε το κλασσικο ποιηματακι που τους βαζει ο ΟΤΕ να λενε οτι εχει προβλημα η καλωδιωση. Αλλες φορες μου ειπαν οτι μαλλον γινονται εργα στην γειτονια μας και δεν εχουμε ιντερνετ και η απαντηση μου προς αυτους ηταν οτι ο γειτονας μου εχει ιντερνετ μια χαρα και ειναι στην wind παρολο που ''και καλα γινονται εργα στην γειτονια'' αλλο τρελο που ακουσα ειναι οτι κανει βραχυκυκλωμα το πολυμπριζο στο οποιο συνδεεται το ρουτερ με το τηλ. αλλα και εκει απαντησα οτι απλα πεφτει η ασφαλεια....σε καθε απαντηση μου σιωπουσαν......τους ειπα οτι θα τους καταγγειλω στον ΕΕΤΤ και οτι θα φυγω απο το δικτυο τους. Ξαναηρθε τεχνικος αλλα τιποτα παλι. Τους ξαναπηρα τηλ. και τους ειπα το εξης. Εφοσον λετε οτι το προβλημα ειναι απο την καλωδιωση μου απο το σπιτι μεχρι κατω στην πολυκατοικια τοτε θελω να ερθει τεχνικος να μετρησει απο κατω την συνδεση που ''και καλα ερχεται χωρις προβληματα οπως λενε'' την στιγμη που βγαζει το προβλημα , γιατι αμα μετρησει απο κατω και εχει το ιδιο θεμα τοτε δεν ειναι η καλωδιωση μου αλλα η γραμμη του ΟΤΕ και τοτε μαντεψτε τι εγινε......Ως δια μαγειας οι αποσυνδεσεις σταματησαν! Ουτε κανονισμενο να το ειχα δηλαδη απιστευση συμπτωση χαχαχα. Πλεον παρατηρησα κατι αλλο. Μου αλλαξαν τις ρυθμισεις στο ρουτερ γιατι στο downstream κλειδωνα στα 10.000-11.000 Kbps και τωρα μετα απο ολα αυτα κλειδωνω στα 7.000 Kbps. Προφανως με κοροιδευουν! Κατεβασαν την ταχυτητα για να καλυψουν το προβλημα. Κατω στην εισοδο που ειναι οι συνδεσεις με τα τηλεφωνα μετρησε 13.000 Kbps οπως ειπε ο τεχνικος χωρις προβληματα ολα καθαρα. Θα ηθελα να ρωτησω τι πιστευετε οτι γινεται και τι μου προτεινετε να κανω. Η γραμμη ειναι ADSL 24 Δεν μπορω να πιστεψω οτι κατι φταει στην καλωδιωση απο την στιγμη που τοσους μηνες κυλουσαν ολα μια χαρα ακομα και με forthnet που ειχα πριν. Ειναι παραλογο που ζηταω να τσακιστει να ερθει ο τεχνικος 9 η ωρα που βγαζει το προβλημα? Νομιζω οτι κανει μπαμ οτι ξερουν τι ειναι αλλα δεν τους συμφερει να πουνε.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.