Jump to content

alexandros14

Members
  • Posts

    40
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by alexandros14

  1. alexandros14

    4GB Vram το νέο trend για το 2015?

    ενα port και κανα κωδικα της προκοπής θα κανουνε επιτελους....:suicide:
  2. alexandros14

    4GB Vram το νέο trend για το 2015?

    θα πιασουμε γκομενο τον linus να μας προμηθευει με extra καλουδια...
  3. alexandros14

    4GB Vram το νέο trend για το 2015?

    Παιδια μη τσιμπατε με οτι νουμερακια σας πετανε.. μαρκετινγκ λεγεται και σας δημιουργουν αναγκες εκει που δεν υπαρχουν... η 760 και πανω θα παιζει ανετα ολα τα games στα 1080p για τουλαχιστον 2 χρονια ακομα...:neo:
  4. alexandros14

    Flash Player κολλήματα στον ήχο.

    έχω το ιδιο προβλημα με εσενα ,,, οταν εβαλα τα windows 8.1 οι drivers της καρτας ήχου μου (onboard) ειναι μεχρι τα widnows 7 με αποτελεσμα να μου δημιουργει προβληματα.. συνηθως με ενα restart στρωνει,,
  5. alexandros14

    Forthnet - Κοροιδία

    εγω παντος παιδια ειχα forthnet πριν 2 χρονια και ολο ητανε down το ιντερνετ... τους επερνα τηλ το φτιαχνε προσωρινα και μετα απο λιγο καιρο παλι ξανα μανα τα ιδια.... εχω τωρα 2 χρονια ote και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος:jump1:
  6. alexandros14

    Δείξτε το κουτί σας...

    Τα Κομοδινα μου:inlove:
  7. alexandros14

    Diablo 3 TheLab Clan

    παιδια δεν ειναι wow το diablo ... και εμπαση περιπτωση ας μπορουν να κανουν invs μονο οι officers και ο leader ας μην φύγει κανενας απο το clan και απλα οποιος απο τα υπαρχουσα με δεν συμπεριφερεται καλα η σπαμαρει να τον kick.... αυτα:inlove:
  8. alexandros14

    Battlefield 4

    Καποιος πρεπει να πει στην DICE οτι οταν φτιαχνουμε patches δεν πινουμε οτι βρίσκουμε μπροστα μας,,, εχουμε κατεβάσει 10γβ εξτρα και το game ολο προβλήματα βγάζει. :smoke::smoke::smoke:
  9. alexandros14

    Battlefield 4

    εχω δυο μερες που παιζω και δεν εχει κρασαρει καθολου,,,, θαυμα θαυμα....:mobile:
  10. alexandros14

    Nexus 5

    πέδες ειμαι ανάμεσα σε htc one και nexus 5 καμια εισήγηση???:baby::baby::baby:
  11. alexandros14

    Battlefield 4

    μα ειναι δυνατον παιχνίδι 50ε απο μια τόσο γνωστη brand να εχει πιο τοσαααααα crush,,, ας σοβαρευτουν επιτέλους και να μην μας πλασάρουν παιχνίδια που είναι άκομα ανετοιμα για να προλαβουν να κερδίσουν μερίδιο αγορας οσο το δυνατον μεγαλύτερο. ( δεν υπαρχουν δικαιολογίες τυπου είναι δύσκολο να δημιουργήσεις ένα game) φτίαχνουνε μια προχειρότητα και βασιζονται πανω στο ιντερνετ οτι θα βγαλουν 5-10 patch να ομαλοποιήσουν το game και μεχρι τότε μας έχουν ζαλήσει τον έρωτα με την νέα γενια και τα 4κ:baby::baby::baby:
  12. alexandros14

    Δείξτε το κουτί σας...

    :flex:
  13. alexandros14

    Nvidia Geforce GTX 770

    MSI GeForce GTX770 2GB Lightning | Skroutz.gr τι απαραδεκτες τιμες είναι αυτες. εαν δεν πεσει μεχρι το τέλος του καλοκαιριου παω amazon μερια.
  14. alexandros14

    Nvidia Geforce GTX 770

    ξέρει κανενας πότε θα κυκλοφορήσουν οι msi 770 light kai 770 gaming στην ελλαδα γιατι το ψαχνω εδω και καιρο και δεν το βρισκω??:fie:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.