Jump to content

geatle

Premium Members
  • Posts

    209
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by geatle

  1. τα black jack ειναι μια χαρα για βατους χωματοδρομους οπως ηταν το mtb την δεκαετια του 90. τα continental επισης δεν αντεχουν στα βραχια. τα high roller σκαρφαλωνουν σαν τον spiderman, στην ευθεια οντως ειναι λιγο βαρια. τα ikon ειναι αρκετα γρηγορα και ικανα για cross country καταστασεις αλλα εχω την υποψια(χωρις να τα εχω δοκιμασει) οτι τρωγονται γρηγορα. τα ardent για μενα ειναι η καλυτερη λυση για λιγο-απο-ολα. επισης μετα τα ardent που εχω τωρα εχω στο μυαλο μου αν δεν ξαναβαλω τα ιδια να δοκιμασω τα wtb weirwolf.

    • Like 1
  2. δεν το πιστευω οτι δεν υποστιριξε κανεις το scale. εγω νομιζω οτι ειναι με διαφορα το καλυτερο και δεν συγκρινεται. τουλαχιστον μην παρεις κατι με παλιομοδιτικη γεωμετρια. η αναρτηση αλλαζεται. ο σκελετος οχι.

    • Like 1
  3. το ποδηλατο ενδεικνυται για 80mm αναρτηση. εχει ψηλο bb και μικρη γωνια seat tube.  αμα αλλαξεις μονο ροδες χωρις να χαμηλωσεις την αναρτηση θα δεις οτι δεν θα παει καλα. εδω δεν μιλαμε για μια απλη αναβαθμιση αλλα για σημαντικη αλλαγη. θα γινει ενα αλλο ποδηλατο.

  4. πριν 55 λεπτά, το μέλος black66.gr έγραψε:

    Μην είσαι τόσο σίγουρος για την απάντηση.Ο EVO έχει μνήμη NAND TLC,ενώ ο CORSAIR έχει MLC. Στο θέμα ποιος είναι πιο γρήγορος μπορεί οι διαφορές να είναι μηδαμινές. Το θέμα είναι ποιος είναι και πιο πολύ timeproof,και με περισσότερες επανεγγραφές .

     

    TLC (Tri Level Cell) NAND takes the MLC concept one step further. By creating more states in the memory cell, you can effectively store 3 bits per cell. Again, the trade off is significantly less endurance/write cycles and less reliability than even the MLC components.

     

    Source.

     

    Αν διαθέτεις τα χρήματα πήγαινε εδώ που τα έχει ΟΛΑ!!!! 

     

    δεν διαβασες τα νεα ?

     

    • Like 1
  5. εννοειται οτι ειναι λαθος του φορτηγου. και τι χαζος νομος ειναι αυτος που απαγορευει τα ποδηλατα? εγω αμα θελω διασχιζω τον αυτοκινητοδρομο και με γαιδουρι. αυτο το μεταφορικο μεσο εχω και αυτος ειναι ο μονος δρομος για να παω στην δουλεια μου. εαν θελουν να φτιαξουν ενα παραδρομο διπλα απο τον κεντρικο να πηγαινουν ολα τα μηχανακια,ποδηλατα,παπουδες κτλ. ποσες φορες εχει τυχει ενα αυτοκινητο να βγαλει προβλημα και να αναγκαστει να παει με 20χλμ/ωρα ή να σταματησει και εντελως. δηλαδη το αυτοκινητο που χαλασε ή το 50αρι μηχανακι δεν δημιουργουν προβλημα αλλα ο ποδηλατης δημιουργει.

  6. να που τελικα το μονο που μετραει ειναι ποιος εχει να δωσει για χειμωνιατικο εξοπλισμο. δεν πα να εχει ο αλλος το καλυτερο ποδηλατο ή δυνατα ποδια. αν κατσει απροπονητος ολο το χειμωνα τον φαγανε λαχανο.

    • Like 1
  7. Πως διαλεγουμε το καταλληλο μεγεθος ball bearings για τα κεντρα τροχων;

    https://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_pg_2?rh=i%3Aaps%2Ck%3Abike+ball+bearings&page=2&keywords=bike+ball+bearings&ie=UTF8&qid=1445786456&spIA=B00LAEDTOY,B00JE8DDUS

     

    Θα κανω ενα σερβις στο ποδηλατο της κοπελας μου που δεν παει καθολου, και λεω αφου θα το ανοιξω να του βαλω καινουρια, γιατι νιωθω και εχει πολυ τριβη.

     

    To ποδηλατο ειναι αυτο εδω

    http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007A9UX6U?keywords=barracuda%20womens%20bike&qid=1445787790&ref_=sr_1_1&sr=8-1

    Most front hubs need 10 3/16" bearings per side, while rear hubs usually need 9 1/4" bearings.

    το παραπανω μπορει να διαφερει απο ποδηλατο σε ποδηλατο. οποτε το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να λυσεις το κεντρο, να μετρησεις ποσες μπιλιες χρειαζεσαι, με ενα δειγμα να πας στο ποδηλατιδικο που συνεργαζεσαι και να ζητησεις να σου δωσει τις μπιλες. μπορει να μην σου ζητησει καθολου χρηματα ή παρα πολυ λιγα.

    σε αλλα μαγαζια εκτος ποδηλαταδικων δεν θα βρεις τετοιο μεγεθος ρουλεμαν. τουλαχιστον εγω που εψαξα δεν ειχα τυχη να βρω.

    • Like 1
  8. καλυτερα ειναι να μην υπαρχει καθολου σαμπρελα :D
     
    να πω την ιστορια μου. ενα mtb που αγορασα είχε λάστιχα schwable rocket ron με σαμπρελα. τα συγκεκριμενα λαστιχα ειναι τα χειροτερα που μπορεις να αγορασεις. φαγωνονται πολυ πολυ πολυ γρηγορα. τοσο γρηγορα που ειναι επικινδυνα για καθημερινη χρηση. εκτος αυτου τα λαστιχα σε καθε βολτα παθαιναν απο καμια δεκαρια φολες. ωσπου πηρα αυτες τις σαμπρελες που ειναι λιγακι πιο παχιες, βαριες και αντι για 10 ειχα 3 φολες. τουλαχιστον μπορουσα να γυρισω σπιτι! Τελικά έβαλα λαστιχα tubeless και ησυχασα εντελως.

  9. thanos απλα ποδηλαταρα!!! απο που προμηθευτικες το bashguard και ποσο αν επιτρεπεται.
     
    παιδια εχω κατι γαντια που προσπαθω να πουλησω. ακομα δεν τα εχω φορεσει. link

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.