Jump to content

chris2busy

Members
  • Posts

    46
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About chris2busy

  • Γενέθλια 19/03/1988

chris2busy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. chris2busy

    καθοδηγηση για mini itx setup παρακαλω!

    με θειο dispaly freak απο δεκαετιες 60ς, δυσκολο η τηλεοραση θα ναι δικο του δωρο και δεν εχω καμια αμφιβολια πως θα ειναι επικη! (μιλαμε ειχε 3d glass πριν παρω εγω γυαλια ηλιου!) Σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας και τις προθεσεις σας!viva thelab!
  2. chris2busy

    καθοδηγηση για mini itx setup παρακαλω!

    Κυριοι με καλυψατε απολυτα!Σας ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριεσ/προτασεις σας ολους! Εαν επιθυμει η διευθυνση, μπορει να κλειδωση το τοπικ! καλες γιορτες σε ολουσ,με υγεια!
  3. chris2busy

    καθοδηγηση για mini itx setup παρακαλω!

    Παιδες ευχαριστω για ολα! Σαν καλοσ χαζοσ ξεχασα να ρωτησω κτ απο τα σημαντικοτερα...τι ψυκτρα βαζουν σε τετοια μηχανηματα? για να χωρανε σε θηκεσ και να ανταπεξερχονται σε θερμοκρασιεσ? αυτην εχω τωρα : http://www.xigmatek.com/product.php?productid=104 να χωραει στην cm elite 120?
  4. chris2busy

    καθοδηγηση για mini itx setup παρακαλω!

    θεουλης! μια χαρα θα ειναι η asrock. για τον 4330 εχω απορια αν θα ειναι π.χ ισαξιος του q6600 που εχω τωρα, δεδομενου οτι εχει τους μισους πυρηνες (ι3 = 2πυρνηες). ram , λογικα αυτη θα με καλυπτει https://www.skroutz.gr/s/447324/Corsair-8GB-DDR3-1333MHz-CMV8GX3M1A1333C9.html αν σε αυτα κοτσαρω τυχον την καρτα μου (https://www.skroutz.gr/s/2884838/MSI-GeForce-GTX650-2GB-OC.html) θα με καλυπτε το τροφοδοτικο που παρεθεσε ο φιλοσ πιο πανω? http://www.skroutz.gr/s/4054452/Seasonic-G-Series-360W.html
  5. chris2busy

    καθοδηγηση για mini itx setup παρακαλω!

    σε ολουσ τους συνδεσμους που με παρεπεμψες μ εβγαλε το εξης. για αυτα που με ρωτησες..ναι, με βλεπω για haswell i5 κατασταση..τα χρηματα δεν ειναι μετρο μενα αλλα δεν θα εδινα και 300 ευρω για κουτι ΙΤΧ πχ απο πεποιθηση και μονο. ραμ θα εβαζα μινιμουμ 8 ουτως η αλλως γιατι την χρησιμοποιουν ως βιρτουαλ ραμ και απο τα γραφικα του επεξεργαστη, και μιας και τα windows 8 εχουν γραφικα γενικα ειναι καλη ιδεα... μπορει καποιος να μου προτεινει μια καλη μητρικη που να εχει αξιολογη καρτα ηχου?δεν εχω την παραμικρη ιδεα απο μινι ιτχ hardware. Thanks again bros!
  6. chris2busy

    καθοδηγηση για mini itx setup παρακαλω!

    ευχαριστω για την συμβολη μαν! για σετακια οπως αυτα που παρεθεσε ο trexx + oric τι τροφοδοτικο να ψαξω?300αρακι?
  7. chris2busy

    καθοδηγηση για mini itx setup παρακαλω!

    και tv θα αλλαξω! αν εχεις και για αυτο open spot προτεινε τον πιο δυνατο συνδιασμο! π.χ οτι θα επελεγεσ για την παρτη σου, οχι οτι θα επαιρνες αν ησουν ο bill gates .
  8. chris2busy

    καθοδηγηση για mini itx setup παρακαλω!

    νομιζω το 3ο ειναι καλοσ συνδιασμοσ ευρυχωριας και design! i love you man!
  9. chris2busy

    καθοδηγηση για mini itx setup παρακαλω!

    καλησπερα και ευχαριστω για τη συμβολη σου αδελφε! Το μπατζετ δεν ειναι παραγοντας..δωσε καλο πραγμα! Παρα πολυ ωραια ολα οσα παρεθεσες (το λινκ για το τελευταιο δεν δουλει btw) αλλα αισθητικα μαλλον προτιμω τα οριζοντια κουτακια! Και παλι ευχαριστω για οποιαδηποτε ιδεα!
  10. chris2busy

    καθοδηγηση για mini itx setup παρακαλω!

    νταξ...για αρχη εισαι θεουλης..μηπως να παντρευτω εσενα? (joke) παιχνιδια δεν επαιζα ιδιεταιρα ποτε και δεν νομιζω να αρχισω μετα τον ενγαμο βιο. τα χρηματα δεν ειναι μετρο που εξεταζω.. Θελω κατι καλο, σε ωραιο form factor και να λειτουργει σωστα.. σιγουρα οχι τοσο μικρι ο που να μπορει να αγκιστρωθει πισω απο την οθονη π.χ οπωσ σε ενα απο τα ποστ που παραθετεισ, αλλα κατι στα ορια του μεγεθουν 3 λαπτοπ κολλημενα πχ.. να σημειωθει οτι ηδη εχω στην κατοχη μου 1 ssd 60 gb,1 hdd 2tb,1 psu corsair hx650 τα οποια ειναι ολα εξαιρετα κομματια και θελω να συμπεριλαβω στο νεο setup
  11. hello! οπου να ναι παντρευομαι και πλεον το τερατακι (σε μεγεθος) pc μου με το corsair 500r case δεν θα ειναι ιδανικο για να το εχω τωρα πλεον συνδεμενο σε τηλεοραση στο καθιστικο.αποφασισα λοιπον να φτιαξω ενα κομψο mini-atx συστηματακι για χρηση ως εξης : -torrent (πολλες ωρες) -αναπαραγωγη ταινιων (συνηθως μεχρι 1080ρ παω) -σερφαρισμα απο τον καναπε απεναντι -skype -γενικη χρηση office αυτο που δεν ξερω ειναι..αν δεν βαλω καρτα γραφικων και το αφησω με αυτην που εχει ι core i5 π.χ , θα την παλευει για αναπαραγωγες 1080ρ ? θα ζεσταινεται (και κατα συνεπεια ζοριζεται) ? θα εχει χωρο να βαλω μεσα τον 60αρη ssd ΚΑΙ τον 2 τερα hdd μεσα?οταν λεμε οτι οι επιδοσεις σε τετοια συστηματα ειναι μειωμενες, ποσο σε σχεση με το τρεχον μου συστημα (s775,q6600,4gb ram, nvidia gtx 650) ? φανταζομαι να το εχω μεσα σε ντουλαπι επιπλου θα ειναι κακη ιδεα, ε? Παρακαλω προτεινετε κομματια, με περισσοτερη βαρυτητα στο κουτι (case)! thank you!
  12. chris2busy

    καλη επιλογη, η μπορω και φθηνοτερα?

    Να ρωτησω και κατι αλλο. βλεπω οι μητρικες αυτες δεν εχουν θυρες σατα 2, αλλα οι σατα 3 ειναι backwards compatible? ο ssd μου που ειναι σατα 2 θα παιζει κανονικα?
  13. chris2busy

    καλη επιλογη, η μπορω και φθηνοτερα?

    wow, επρεπε να χα κανει καλυτερη αναζητηση...και απο τις gpu θα επελεγες εσυ αν εισες 200-250 ευρα στο χερι για gpu μονο? (λαμβανοντας υποψης τοι εισαι περιορισμενος στα βατ του ΗΧ650 ?
  14. chris2busy

    καλη επιλογη, η μπορω και φθηνοτερα?

    ναι ειμαι ενημεροσ για το refresh, αλλα εχω επιλεξει το συγκεκριμενο καταστημα που δειχνει το acreenshot, λογω εξαιρετικοτατης συμπεριφορας σε service (warranty).τα προιοντα που παραθεσες ειναι σαφως καλυτερα αλλα η διαθεσιμοτητα τους σε αυτο το μαγαζι θα παρει κατι μηνες. το hx650 einai gold+. θα προτιμουσα μια μονη nvidia καρτα με ταβανι π.χ τα 200ευρω. (πολλαπλες κακες εμπειριες με ati drivers και θερμοκρασιες-ατι 4870χ2)
  15. καλησπερα κύριοι και κυρίες. βαση της χρησης που θα κανω στον υπολογιστη που θα φτιαξω, οι επιδοσεις πρεπει να ειναι αναλογες των κομματιων που εχω επιλεξει. αυτο που ζηταω απο εσας, εκαθως ειστε και εμπειροι, ειναι να εκτιμησετε και να μου πειτε αν μπορει με επιολογη καποιου αλλου κομματιου(φθηνοτερου) να εχω ιδιες επιδοσεις. (στην ουσια να πεσει η τιμη , παραλληλα εχοντας παρεμφερεις επιδοσεις) και σκελος β, δεδομενου οτι εχω τροφοδοτικο corsair HX650, 1 ssd, 1hdd, 1 dvr ποια ειναι η βελτιστη καρτα που με παιρνει να παρω καποια στιγμη, βαση των watt διαθεσιμων? Σας ευχαριστω και μονο αν μπηκατε στον κοπο να διαβασετε.Καλη βδομαδα!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.