Jump to content

vagenrider

Members
  • Posts

    45
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About vagenrider

  • Γενέθλια 20/08/1979

vagenrider's Achievements

  1. billpeppas and zpaf like this. πλακα εχουν αυτα τα likes....προφανως καποιοι αδυνατουν να το πω ετσι ευγενικα να καταλαβουν οτι εχω στησει ενα σωστο quad....μαλλον θα πρεπει να φτιαξω κ για σας ενα βιντεο σχετικο με το αν εχω "βουτιες" η οχι.. κανενα προβλημα,συντομα θα το φτιαξω ετσι για να κλεισω καποια στοματα.
  2. μα αυτο σου ειπα.δεν εχω τετοιες βουτιες. (να ναι καλα ο φιλος μου ο heiko -germany- που φτιαχνει για μας τα quad boys custom sli bits)
  3. ετσι νομιζα κ γω..κ ομως....καμια σχεση..το φαινομενο αυτο εμφανιζεται μονο στο bench του παιχνιδιου λογο του οτι το εν λογω bench τρεχει στις πιο ακραιες συνθηκες του παιχνιδιου.. η αποδειξη ειναι οτι σε real playing εχω σταθερα frames 100+ σωστη η παρατηρηση σου ομως..ειχα ανυσηχησει κ γω..
  4. το VagencomputeR στο unigine valley κατελαβε επισημα την 78'η θεση αναμεσα σε 580 συμετεχοντες απ'ολο τον κοσμο με μηχανηματα πολλων ευρω ειδικα στην τελευταια 100αδα. [OFFICIAL]--- Top 30 --- Unigine 'Valley' Benchmark 1.0 [Fill the Form] μαλλον θα τα σταματησω τα bench τωρα για καλοκαιρι μιας κ εχουν αρχισει ηδη να ερχοντε σιγα σιγα οι πρωτες ζεστες.
  5. αυτο ειναι φιλε μου,ετσι
  6. οκ απλα δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα δεν ειναι 1 για ολα τα παιχνιδια..καθε παιχνιδι εχει το δικο του
  7. χμμμ....γιατι οχι? θα χει πλακα να δειξω την κανιβαλο'υδροψυξη μου! :jump1::jump1::jump1::jump1:
  8. φυσικα (τα ιδια με τα δικα μου ειναι)
  9. να το κ το μωρο μου..
  10. ειναι κατα καποιο τροπο για να το πω ετσι οσο πιο κατανοητα γινεται ενα σετ αριθμων το οποιο υποδηλωνει με πιο τροπο θα γινει το rendering κλπ..
  11. ενας προλογος για τον κανιβαλισμο που θα δειξει το βιντεο,ειναι αυτο το screen σε κατασταση τραγικου load με in game frames καπου στα 160..
  12. εγινε..αυριο μεθαυριο θα το σηκωσω.. για να καταλαβεις για τι παρανοια μιλαμε σκεψου οτι ο φιλος μου ο γερμανος που να εχει φτιαξει αυτα τα bits εχει quad titan....κ ειναι αδυνατο να σου περιγραψω το τι κανει..
  13. κοιτα,θα δεις το βιντεακι που θα φτιαξω για τον azazil κ απο κει κ περα μου λες
  14. στις περισσοτερες περιπτωσεις θεμα sli profile ειναι..κ πιο συγκεκειμενα sli bits..το bios δεν εχει να κανει σε τιποτα μ αυτο..στην περιπτωση μου εχω φτιαξει δικα μου bios αλλα αυτο καθαρα κ μονο για οτι αφορα overclock.. το αν θες να πας σε τιτανα,αυτο ειναι επιλογη σου..
  15. κανενα προβλημα αυριο μεθαυριο θα γραψω βιντεακι να ξερες ποσο ειχα στεναχωρηθει κ γω..κ πλεον ειλικρινα δεν μπορω να σου περιγραψω το ποσο λατρευω το συστημα μου..αφιερωσα ομως παρα πολλες 10αδες ωρες για να το κανω να δουλεψει..μεχρι που τον τελευταιο μηνα ολα δουλευουν ρολοι..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.