Jump to content

Architect

Members
  • Posts

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Architect

  1. Παιδιά ξέρει κανένας αν το blackwidow βγαίνει και με ελληνικούς χαρακτήρες? Διαβάζω οτι το ultimate βγαίνει,αλλά δεν θέλω φωτισμό.Άσε που είναι και πολύ ακριβό.
  2. Θα σου πω μια πιο εύκολη λύση. Πήγαινε σε ένα μαγαζί που πουλάει ρουλεμάν και εκεί έχουν ότι είδος oring θέλεις. Εγώ από ένα τέτοιο τα πήρα. Έχουν όλα τα μεγέθη και πάχη.
  3. Γιατί ρε παιδιά,μια χαρά είναι το πληκτρολογιάκι.Εγώ βέβαια το έχω μόνο για γράψιμο και δεν ξέρω τι παίζει από gaming,αλλά το έχω καταευχαριστηθεί.Βέβαια θα προτιμούσα ένα das η ένα filco,αλλά αυτά δεν τα βγάζουν με ελληνικό layout,κάτι που θεωρώ απαράδεκτο.Η τάδε εταιρία δηλαδή με αγνοεί,δεν βγάζει προιόν στην γλώσσα της χώρας μου,και εγώ την κυνηγάω και πάω και παίρνω το προιόν της απο το εξωτερικό? Αίσχος!
  4. Πάντως παιδιά, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημενος από το Black widow. Και η ποιότητα κατασκευής είναι καλή και η αίσθηση και η εμφάνισηεείναι σοβαρή. Δεν ξέρω γιατί τρώει τόσο κράξιμο. Άσε που έχει και ελληνικούς χαρακτήρες, πράγμα απαραίτητο για μένα
  5. Εγώ πάντως που τα έχω βγάλει και τα έχω βάλει 100 φορές,δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ puller.Βάζω ένα κατσαβιδάκι από τη μία και τό δάχτυλό μου για κόντρα από την άλλη και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα:flower:
  6. Σήμερα έφτασαν τα blue switches που είχα παραγγείλει από το wasd. Ώρα για δουλειά τώρα....
  7. χα χα,έναν τέτοιο θέλω στη δουλειά!
  8. Ρε παιδιά παρήγγειλα εδώ και 3 ημέρες από το wasd keyboards καμιά δεκαριά blues αλλά δεν μου έχεουν στείλει κανένα email για την παραγγελία.Εχει παραγγείλει κανείς από εκεί να μας πεί αν είναι αξιόπιστοι?:bigsmile:
  9. Αμα το θέλεις για γράψιμο πάρε με blues.Εγώ προσωπικά που γράφω πολύ λόγω της δουλειάς μου,δεν το αλλάζω με τίποτα.Και μόλις πάω να γράψω στον άλλον υπολογιστή που δεν είναι μηχανικό το πληκτρολόγιο,φρικάρω.Γι'αυτό θέλω άλλο ένα μηχανικό.Τώρα για την τιμή,δεν μπορώ να σου πώ.Νομίζω πάντως ότι τα αξίζουν τα λεφτά τους μόνο και μόνο για την απόλαυση!:dance3:
  10. Τα switches ψιλιχαλάνε απ'ότι παρατήρησα.Ευτυχώς όμως αλλάζονται ευκολα.Ξέρει κανείς που μπορούμε να αγοράσουμε?
  11. Σήμερα έλυσα τελείως το πληκτρολόγιο γιατί ένα switch χαλάρωσε και δεν έκανε καλό κλικ.έβγαλα ένα απο ένα κουμπί που δεν χρησιμοποιώ και το έβαλα σε αυτό που είχε χαλαρώσει.Εχω βάλει κάτι λαστιχάκια στα πλήκτρα,λέτε να χαλάνε τα switches με αυτα?
  12. Εσύ που έχεις και τα δύο βλέπεις διαφορά στην ποιότητα,αίσθηση κλπ?
  13. Και εγώ ένα filco θέλω να πάρω.Μου άρεσε και το das,αλλά δεν μου αρέσει η πολιτική τους.Βγάζουν τα προιόντα τους,οκ,είναι πολύ καλά,ποιοτικά,κλπ,αλλά δεν τα βγάζουν με ελληνικούς χαρακτήρες,δεν έχουν κάποιον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα.Δηλαδή μας αγνοούν κανονικα και εμείς να τρέξουμε να τα πάρουμε? Κάπως μου έρχεται.:rant:
  14. Αυτό είχα και εγώ.Δυστυχώς το χάρισα σε ένα ξαδερφάκι μου μαζί με τον υπολογιστή,πρίν απο μερικά χρόνια.Που να φανταστώ ότι μια μέρα θα το έψαχνα πάλι! Πάντως οκ,και με τα blue switches καλά είναι. Αυτό που θα ήθελα να μου πει κάποιος είναι το τι διαφορά μπορεί να έχει το ένα πληκτρολόγιο απο το άλλο εάν έχουν και τα δύο τον ίδιο τύπο διακόπτη.Πχ το razer που έχω εγώ με blues τι διαφορά θα έχει από ένα filco πχ; Αφού τους ίδιους μηχανισμούς φοράνε.
  15. Πάντως (έτσι για την κουβέντα),πόσο μπροστά από την εποχή της ήταν η IBM! Θυμάμαι τον ps/2 που μου είχε πάρει ο πατέρας μου πριν πολλά χρόνια και την μάνα μου που φώναζε το μεσημέρι γιατί έκαναν θόρυβο τα πλήκτρα!
  16. Παιδιά,καλημέρα.Έχει κάποιος υπ΄όψην κάποιο μηχανικό πληκτρολόγιο να βγαίνει και με ελληνικούς χαρακτήρες? (εκτός απο razer).Μου είπε ένα παλικάρι στο πλαίσιο ότι η filco βγάζει και πληκτρολόγια με ελληνικά αλλά στο site τους δεν βρήκα κάτι.
  17. Προσωπικά δεν παίζω παιχνίδια και δεν έχω εμπειρία σε αυτόν τον τομέα,απλά μου αρέσουν τα μηχανικά πληκτρολόγια. Είναι γεγονός το ότι αν κάποιος γράψει σε μηχανικό,δεν ξαναγράφει σε απλό.Με αυτά τα τσιμουχάκια το γράψιμο είναι απόλαυση! Μειώνεται πολύ η διαδρομή και φεύγει πολύ γρήγορα το δάκτυλο από το γράμμα.Όνειρο!:yes4:
  18. Αγόρασα τσιμουχάκια από ένα κατάστημα με βιομηχανικά είδη (περίπου 15,00 ευρω),έβαλα από δύο σε κάθε πλήκτρο,και τελικά η αίσθηση που δίνει όταν πατάς τα πλήκτρα είναι απίστευτη.Η διαδρομή είναι πολύ κοντη,δηλαδή με το που κάνει το "κλικ" τερματίζει το κουμπί.Αίσθηση του κλικ με πολύ λιγότερο θόρυβο και πολύ "κοφτή" αίσθηση στο πάτημα.Συν ότι η διαδρομή του πλήκτρου είναι πλέον πολύ κοντή.
  19. Καλημέρα σας και απο εμένα!Νέος στην παρέα,αν και διαβάζω το forum εδώ και πολύ καιρό.
  20. Καλημέρα.Σχετικά με το black widow,έχει πέσει πολύ κράξιμο.Εγώ προσωπικά το πήρα για τους ελληνικούς χαρακτήρες.Δεν μπορώ να πώ ότι είναι κακό (γράφω πολύ) αλλά βρήκα μια πατέντα που το έχει κάνει τέλειο.Δεν χωρταίνω να γράφω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.