Jump to content

Constantinos77

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Constantinos77

  • Γενέθλια 10/08/1992

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Manchester UK
  • Επάγγελμα
    Φοιτητης

Constantinos77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Constantinos77

    έχω ενα πρόβλημα με steam.

    Οταν πατησεις απαντηση, σου ανοιγει ενα αλλο παραθηρο που λεει απαντηση στο θεμα. Λιγο πιο κατω στα αριστερα, γραφει Προσθετες Επιλογές. Θα δεις εκει να λεει διαχείρηση συνημμενων αρχειων. Πατα το και μετα choose file. Ελπιζω να βοηθησα. :daisy:
  2. Constantinos77

    Battlefield 4

    Μπα απο αυτα που εχω διαβασει..... και εχω ακουσει νομιζω θα τα καταφερω!!! :crazy_pilot:
  3. Constantinos77

    Battlefield 4

    Ναι το φανταστικα γιατι αλλου παιζω μια χαρα. Γενικα αν και παιζω απο laptop(λογο χωρας) δεν ειχα κανενα θεμα με το game!! Ευχαριστω πολυ!
  4. Constantinos77

    Battlefield 4

    Ηρθε καιρος και για μενα να κανω το πρωτο μου post.... ειμαι μαζι σας κανα δυο χρονια καθως σπουδαζω μαζι με τον αποστολη159 και μου εδειξε τον Λαμπη...... καλως σας βρικα λοιπον! Εχθες ελιωσα στο second assault και η εντυπωση μου ειναι καλη καλοοστημενοι χαρτες και ενδιαφερον Levolution απλα μερικες φορες το παιχνιδι κοβεται και Ξεκιναει να φορτωνει αλλο map χωρις καμια εξηγηση ( μαλον το μεγαλειο της dice) Το επαθε και κανεις αλλος η μονο εγω.....! :help1: Στο παιχνιδι παιζω σαν SgtSinestro αν με πετυχει κανεις επειδη δεν σας ξερω ολους μονο καποιους θρυλους...... ας πει ενα γεια.....! :jump1: Ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.